Kabels.nl

Kabels.nl

4.0 reviewscore • 10 reviews
E

Niks ontvangen en mijn geld kwijt!!!

Product OKB23-6502483 niet ontvangen. Contact via whatsapp was mogelijk maar duurde lang voordat ze antwoord gaven. Volgens kabels nl ligt het probleem bij PostNL maar dat is natuurlijk niet mijn probleem. Heb gevraagd om het totaal bedrag terug te storten tot nu toe geen reactie, vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Dus kijk uit mensen met kabels.nl

Ewout Hummel 30 dec 2023
Reageer
T

Proactieve aanpak

Ik was aangenaam verrast door de proactieve houding van de helpdesk. Ze namen het initiatief om mij te bellen en gaven uitleg over een productvraag die ik had gesteld. Door hun advies besloot ik af te zien van de aankoop omdat het product niet voldeed aan mijn verwachtingen. Deze klantgerichte service, gericht op mijn behoeften in plaats van op verkoop, vond ik erg indrukwekkend.

Ton 18 apr 2023
Reageer
A

Tijdige levering maar overmatige verpakking

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd. Echter, ik was verbaasd dat een product, dat als brievenbuspost werd aangeduid, in een te grote doos arriveerde met veel plastic opvulling. Dit leek mij niet nodig voor een simpele kabel van 1,2 meter. Volgende keer misschien een kleiner doosje op voorraad hebben.. scheelt ook weer in de verzendkosten.

Albert 15 apr 2023
Reageer
T

Buitengewoon aangename en professionele service

De telefoonservice die ik ontving na een paar vragen was uitzonderlijk plezierig en professioneel. Ik was erg onder de indruk van hun klantgerichte benadering, iets wat tegenwoordig zeldzaam is. Ook de producten en de verzending verliepen vlekkeloos en zonder gedoe. Alles was van tevoren heel helder uitgelegd. De ervaring was zonder twijfel vijf sterren waard.

Tim 4 mrt 2023
Reageer
Y

Tevreden met levering en productfunctionaliteit

Het door mij bestelde product werd op tijd geleverd en voldeed aan de verwachtingen. Dankzij de dubbele LAN-aansluitingen functioneert ons internet uitstekend. Hoewel de instructies iets duidelijker konden, waren we in staat het product zonder problemen te gebruiken. Al met al een goede levering en snel, waardoor we vast in de toekomst ook weer hier onze kabels gaan kopen.

Yannick 16 jan 2023
Reageer
R

Ergonomische muis vervangen

Mijn ervaring met de klantenservice van Kabels.nl was uitmuntend. Toen mijn ergonomische muis het begaf, werd ik uitstekend geholpen met een vervangend product onder garantie. De heer DvK zorgde voor een zorgeloze afhandeling, zelfs toen er iets misging met de bezorging. De klant staat duidelijk voorop bij Kabels.nl en dat waardeer ik erg.

Robert 9 dec 2022
Reageer
M

Behulpzaam, snel en zorgeloos

Ik was erg blij met de snelle bezorgservice van Kabels.nl. Mijn bestelling kwam snel aan en het personeel was behulpzaam bij het oplossen van een probleem met mijn product. Ze stuurden een extra onderdeel om mijn microfoon en koptelefoon tegelijk te kunnen gebruiken, zonder dat ik daar in eerste instantie om gevraagd had. Dit maakte mijn ervaring nog beter .

Merel 6 dec 2022
Reageer
C

Betere instellingen met tv dan met desktop

Aanvankelijk ondervond ik problemen met het instellen van de Eminent via mijn desktop. Echter, toen ik besloot het met mijn tv te proberen, verliep het proces veel soepeler. Dit heeft mijn eerdere kritiek doen veranderen; het instellen via een tv bleek een veel betere optie en stond ook in de beschrijving als mogelijkheid. Prima product, prima prijs. Geen klachten, alleen wat onduidelijkheid dus.

Claudia 21 sep 2022
Reageer
M

Pakketje bij de buren terwijl wij thuis zijn?

De levering van mijn bestelling verliep niet helemaal zoals ik had gehoopt. Hoewel we thuis waren, werd het pakket bij de buren afgeleverd. Gelukkig waren zij thuis om het te ontvangen. Als het pakket direct aan mij was overhandigd, had ik zeker een hogere beoordeling gegeven. Ik snap niet helemaal waarom dit gebeurde, want wij hebben een prima toegankelijke voordeur met bel..

Marieke 22 aug 2022
Reageer
W

Tevreden met wifi schakelaar

Ik kocht een WiFi 'steckdose' schakelaar van Brennenstuhl die draadloos te schakelen is. Werd mij via de website aangeraden en had goede recensies. De schakelaar, met een maximaal vermogen van 3000 watt, was eenvoudig te installeren en de software-instructies waren duidelijk. Ik ben tevreden met mijn aankoop en zou het zo nog een keer doen. Bedankt.

Willem 20 aug 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Kabels.nl

Bij Kabels.nl vindt men een groot assortiment aan bekende merken op het gebied van kabels en meer. De online winkel biedt niet alleen kwalitatieve kabels voor PC en laptop, zoals UTP-kabels en FTP-kabels, maar ook handige accessoires zoals USB-laders, kaartlezers en hubs. Verder kan men bij Kabels.nl ook terecht voor een nieuwe Samsonite laptoptas, toetsenborden, muizen en andere gebruiksvriendelijke ICT-accessoires. Voor het op de juiste hoogte zetten van de monitor of het ophangen van de tv aan de muur, wordt een steun van Newstar aangeraden. Kabels.nl beschouwt zichzelf als specialist en biedt klanten daarom altijd het juiste advies of uitleg, mochten er vragen zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kabels.nl
  • info@kabels.nl