Julianahoeve

Julianahoeve

4.0 reviewscore • 3 reviews
H

Heel leuk maar wel prijzig

Deze camping biedt alles wat een kindvriendelijke camping moet hebben. Wij verbleven er slechts één nacht, maar onze kinderen hebben zich prima vermaakt en niet alles konden doen wat de camping aanbiedt. De camping ligt aan zee met een strandbar die te voet of met de fiets te bereiken is. Wij hebben vooral het zwembad gebruikt, het is niet erg groot en druk, maar niet storend. Het was jammer dat het zwembad in het hoogseizoen al om 20:00 uur sluit. Onze kampeerplaats bij de waterhoen was ruim en omheind, er was geen reden tot klagen. Er is wel lawaai 's avonds laat, maar dit was niet storend voor ons. Persoonlijk vind ik de camping wel duur (ongeveer €120 voor 1 nacht met 4 personen). We zullen waarschijnlijk nog wel eens terugkomen, maar een hele week zullen we er niet blijven.

Hilda 10 aug 2022
Reageer
A

Heerlijk aan het strand!

Wij hadden een royale plek met eigen sanitair aan de achterkant van de camping. Het was een fijne en ruime plek met voldoende zon. Het sanitair was zeer schoon en er was een afzonderlijke overdekte afwasplaats. Het was ook prettig dat er geen auto's op de plek mochten staan. Elke plek had een eigen parkeerplaats aan de voorkant van de plek, dit was goed geregeld. Vanaf de plek was het binnen een paar minuten naar het strand, heerlijk. De camping was goed onderhouden en mooi beplant. De winkel was groot en uitgebreid. Toen we er waren was de brasserie helaas gesloten vanwege de maatregelen tegen corona, maar het was wel mogelijk om eten te bestellen en te laten bezorgen. De prijs-kwaliteit verhouding was zeer goed. Er is veel te doen voor kinderen van alle leeftijden. Sommige delen van de camping zijn een beetje verouderd door oude chalets, maar verder was alles zeer netjes en mooi. Wij gaan volgend jaar weer terug! De ligging is goed en er is veel te doen in de omgeving.

Annemiek 12 jan 2022
Reageer
V

Klantenservice van niks

Deze camping annuleert de boekingen van vaste gasten die een aanbetaling van meer dan €200 hebben gedaan, als de volgende betaling te laat wordt betaald, ondanks dat ik heb gemeld dat ik in het ziekenhuis lag. De aanbetaling wordt ook niet terugbetaald. Dit wordt als zeer slechte klantenservice ervaren, omdat er geen rekening wordt gehouden met speciale omstandigheden. Bovendien, als je hierover klacht, wordt er gezegd dat ze toch wel volle kampeerplekken zullen krijgen, slechte zaak dit.

Vasteklant 4 dec 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Renesse.

Over Julianahoeve
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Renesse, Zeeland
  • https://www.julianahoeve.nl