Julianahoeve

Julianahoeve

4.2 reviewscore • 10 reviews
S

Geweldig verblijf

Ons verblijf op deze camping was uitstekend. Het was een zeer verzorgde en prachtige camping. De ruime staanplaatsen waren perfect voor onze caravan. Het strand was op loopafstand, wat echt geweldig was! Het centrum was beter bereikbaar met de fiets, aangezien het te ver was om te lopen. Het sanitair was mooi en goed onderhouden, wat voor ons belangrijk is op een camping. We misten echter aparte wasruimtes, aangezien er alleen douchehokjes waren. Ook was het papieren handdoekenapparaat vaak leeg. Het enige minpunt was het voortdurende lawaai tot 's avonds laat. Hoewel we meestal tolerant zijn tegenover geluid, werd het na een tijdje vervelend. Elke avond waren er feestjes met harde muziek van onze buren. Het zou fijn zijn als de camping hierop zou letten. Na 23.00 uur hoort het gewoon rustig of zachter te zijn. Af en toe een feestje is prima, maar niet elke avond.

Soof 4 mei 2023
Reageer
C

Leuk verblijf

Mooi park en lekker rustig. Huisje (Chalet DZ015) beviel goed en was ook goed onderhouden en de ligging prachtig in het bos. We hadden de fietsen mee en je kan er leuke fietstochten maken door de bossen en hoogveengebieden. Fietsen kan je ook huren bij de fietsenmaker in het dorp Hooghalen. Wij hadden daar een fietskar gehuurd. Ook is er in het dorp een kleine supermarkt. Het park beschikt over een binnenbad wat aan de kleine kant is voor dit park en is er weinig toezicht, een beetje gedateerd maar verder ook schoon. Daarnaast zijn er veel speeltuintjes in het park waardoor het vooral voor (kleine) kinderen erg leuk maakt. Voor oudere kinderen is er weinig vertier.

Chris 9 mei 2023
Reageer
H

Heel leuk maar wel prijzig

Deze camping biedt alles wat een kindvriendelijke camping moet hebben. De camping ligt aan zee met een strandbar die te voet of met de fiets te bereiken is. Wij hebben vooral het zwembad gebruikt, het is niet erg groot en druk, maar niet storend. Het was jammer dat het zwembad in het hoogseizoen al om 20:00 uur sluit. Onze kampeerplaats bij de waterhoen was ruim en omheind, er was geen reden tot klagen. Er is wel lawaai 's avonds laat, maar dit was niet storend voor ons. Persoonlijk vind ik de camping wel duur (ongeveer €120 voor 1 nacht met 4 personen). We zullen waarschijnlijk nog wel eens terugkomen, maar een hele week zullen we er niet blijven.

Hilda 10 aug 2022
Reageer
B

Prachtige camping, maar lawaaierig 's avonds

Deze camping is werkelijk schitterend, met veel faciliteiten en vlakbij het strand. Het enige minpunt was het lawaai dat tot laat in de avond aanhield (na 00:00 uur) en de hoge prijs in het hoogseizoen (meer dan 100 euro per nacht voor een campingplaats). Dit zorgt er wel voor dat ik niet in het hoogseizoen terug zal komen en hoop dat deze problemen er dan niet meer zijn, want de camping zelf is geweldig voor mij.

Bente 7 aug 2022
Reageer
R

Geweldige tijd gehad

We hebben een fantastische tijd gehad op deze camping. Er waren veel voorzieningen, zoals een supermarkt, animatie en een zwembad. Alles was gewoon geweldig. Er was echter één ding waar de eigenaar van de camping niets aan kon doen, namelijk een man met een Hummer die constant rondjes reed over de camping en voor veel lawaai zorgde. Het zou beter zijn als hij buiten de camping zou rijden.

Reinier 5 aug 2022
Reageer
L

Leuk en netjes, maar erg druk

Onze eerste indruk van dit vakantiepark was dat het zeer netjes was en dat er voor iedereen veel te doen was. Zowel jong als oud kon zich hier vermaken. Het enige nadeel was dat de camping erg groot was, waardoor je een stuk moest lopen of fietsen naar het strand. Het centrum was wel op loop- of fietsafstand. Onze accommodatie was bij aankomst erg schoon en de inrichting was netjes. Het zwembad was mooi en schoon, maar erg druk en er was te weinig toezicht, wat leidde tot gevaarlijke situaties. Overdag was het rustig, maar 's avonds werd het erg druk. Tot 12 of 1 uur 's nachts was er harde muziek en waren er schreeuwende en dronken mensen op de camping. Kleine kinderen hadden moeite met slapen vanwege het lawaai. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, het was echt erg! Sommige mensen hadden ook een vervelende houding. Mensen waren snel geïrriteerd en er werden onderdelen van kinderfietsen gestolen. Auto's en brommers reden hard over de camping.

Lara 4 aug 2022
Reageer
W

Pure verwennerij!

Deze camping was absoluut fantastisch. Er waren verschillende restaurants waar we heerlijk hebben gegeten voor een goede prijs. De wandeling naar het strand was prachtig en gelukkig was het strand dichtbij. In mei was het strand heerlijk rustig. Er waren leuke en gezellige strandtenten in de omgeving. De overdekte speeltuin was vrij nieuw en hoewel niet erg groot, was het prima! Maar de nieuwe houten speeltuin was geweldig. Elke kind kon zich daar prima vermaken. Ook het overdekte zwembad en het spraypark waren erg leuk. Onze kinderen van 3 en 6 hebben zich geweldig vermaakt. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Wren 22 mei 2022
Reageer
D

Geweldige campingervaring!

We hebben de eerste week van de meivakantie doorgebracht op deze geweldige camping met onze kinderen van 4 en 8 jaar oud. Het was werkelijk een topcamping! Het was een grote, maar toch gezellige camping. Alles was netjes en schoon. Het sanitair werd goed onderhouden. Onze vouwwagen stond op een fijne plek tegenover het sanitair. Het zwembad was leuk voor de kinderen, met 2 glijbanen, een groot bad, bubbelbaden en 2 kleine kinderbadjes. Er was ook een wellnessgedeelte voor volwassenen. Buiten was er nog een apart spraypark, maar dat was alleen open bij warmer weer. Voor het zwembad hoefden we niet te reserveren en er waren geen tijdsloten. Het zwembad was open tot 20.00 uur. Er waren 2 grote buitenspeeltuinen en 1 leuke binnenspeeltuin. Het animatieprogramma was de hele dag door. Er waren ook 2 eetgelegenheden die er allebei netjes uitzagen. Er was veel keuze en het eten was goed. We hebben heerlijk gegeten bij Eb en Vloed en de kinderen konden er ook leuk spelen. Er was een grote supermarkt aanwezig met alles wat we nodig hadden en tegen normale prijzen. Het strand was op loopafstand van de camping en ook Renesse was dichtbij. Een absolute aanrader!

David 5 mei 2022
Reageer
M

Verschrikkelijke ervaring

Het was een slechte ervaring. De toiletgebouwen stonken, waren vies en hadden een sterke urinegeur. En niet eentje die er hoort, maar alsof de muren er onder zaten. Gemaakte mondelinge afspraken werden niet nagekomen of er werd net gedaan alsof er niets was afgesproken. Hierdoor hadden wij verschrikkelijke problemen en een afschuwelijke tijd op de camping.

Mirjam 1 feb 2022
Reageer
A

Heerlijk aan het strand!

Wij hadden een royale plek met eigen sanitair aan de achterkant van de camping. Het was een fijne en ruime plek met voldoende zon. Het sanitair was zeer schoon en er was een afzonderlijke overdekte afwasplaats. Het was ook prettig dat er geen auto's op de plek mochten staan. Vanaf de plek was het binnen een paar minuten naar het strand, heerlijk. De camping was goed onderhouden en mooi beplant. De winkel was groot en uitgebreid. Toen we er waren was de brasserie helaas gesloten vanwege de maatregelen tegen corona, maar het was wel mogelijk om eten te bestellen en te laten bezorgen. De prijs-kwaliteit verhouding was zeer goed. Er is veel te doen voor kinderen van alle leeftijden. Sommige delen van de camping zijn een beetje verouderd door oude chalets, maar verder was alles zeer netjes en mooi. Wij gaan volgend jaar weer terug! De ligging is goed en er is veel te doen in de omgeving.

Annemiek 12 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Renesse.

Over Julianahoeve

Julianahoeve is gelegen te Hoogenboomlaan 42 in Renesse, op slechts een steenworp afstand van het strand. Op Julianahoeve vind je een breed scala aan accommodaties, waaronder comfortabele bungalows, luxe chalets en ruime kampeerplaatsen. De accommodaties zijn modern, goed uitgerust en bieden alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Het vakantiepark beschikt over uitgebreide faciliteiten van een zwemparadijs tot een speeltuin en een uitgebreid animatieprogramma. Daarnaast biedt Julianahoeve diverse eetgelegenheden, waaronder een restaurant, snackbar en ijssalon, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en lekkernijen. Met de prachtige stranden van Renesse op loopafstand kun je heerlijk ontspannen, zwemmen, zonnebaden en watersporten beoefenen. Ook de omgeving van Julianahoeve biedt talloze mogelijkheden voor uitstapjes, zoals het verkennen van pittoreske dorpjes, het bezoeken van historische bezienswaardigheden en het ontdekken van de natuurlijke schoonheid van Zeeland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Renesse, Zeeland
  • https://www.julianahoeve.nl
  • info@julianahoeve.nl