Jaggs Alarm

Jaggs Alarm

4.5 reviewscore • 11 reviews
L

Gewoon geweldige service!

Ik heb mijn volledige alarmsysteem en camerasysteem bij Jaggs Alarm gekocht. De levering was keurig op tijd, ondanks waarschuwingen voor mogelijke vertragingen bij PostNL. De service na aankoop was eveneens uitstekend, met snelle reacties op mijn e-mails, zelfs 's avonds. Toen ik problemen had met het verkrijgen van het juiste IP-adres voor mijn camera's, hebben ze me op begrijpelijke wijze geholpen, zonder ingewikkelde termen te gebruiken.

Daarnaast had ik per ongeluk het verkeerde product gekocht, maar ik mocht dit retourneren en kreeg mijn geld terug. Geweldige service! Ik beveel deze winkel zeker aan.

Lars 17 jun 2023
Reageer
P

Uitstekende service van Angelo

Onlangs had ik opnieuw hulp nodig bij de installatie van een van mijn beveiligingscamera's, die gelukkig nog onder garantie viel. Aangezien ik niet erg technisch ben, besloot ik opnieuw om ondersteuning te vragen. De medewerker, Angelo, toonde zich zeer behulpzaam en geduldig, wat tegenwoordig niet vaak meer voorkomt. Hij herstelde de hele installatie met zijn grondige kennis en geduld. Ik ben enorm dankbaar voor deze vorm van service.

Petra 18 nov 2023
Reageer
M

Beveiling na inbraak

Na een inbraak bij ons thuis begon ik te overwegen om beveiligingsoplossingen te installeren, waaronder inbraakbeveiligingssystemen en camerabeveiliging. De medewerker nam uitgebreid de tijd om me te informeren, zelfs na de reguliere werktijden, en uiteindelijk ontvingen we een offerte. Dit bedrijf houdt duidelijk geen standaard kantoortijden aan, wat zeer gewaardeerd wordt. We denken er zelfs over om ons systeem aan te sluiten op een meldkamer.

Maarten 7 nov 2023
Reageer
L

Onbereikbaar en gebrek aan communicatie

Ik plaatste een bestelling die te laat werd geleverd. Omdat ik elders al had besteld, besloot ik mijn bestelling bij Jaggs te retourneren, ruim binnen de 14-daagse termijn. Hoewel de ontvangst van het retourverzoek automatisch werd bevestigd, heb ik tot op heden geen autorisatie, retourlabel of bevestiging ontvangen.

Ik probeerde herhaaldelijk contact op te nemen, maar helaas was het bedrijf onbereikbaar. Pas nadat ik hier een negatieve review had geplaatst, ontving ik een e-mail van de algemeen directeur. Hij adviseerde me om de producten terug te sturen naar de andere winkel waar ik ze had gekocht, hoewel ik het retourverzoek had ingediend voordat de producten überhaupt waren geleverd. De prijzen zijn misschien aantrekkelijk, maar verwacht geen service.

Lisa 5 nov 2023
Reageer
T

Veilig ondanks meer inbraken in de buurt

In mijn buurt is het aantal inbraken de laatste tijd aanzienlijk toegenomen, en uiteindelijk kwam ik uit bij een Ajax alarmsysteem. Ik kocht het bij Jaggs, waar ik een uitstekende prijs kreeg. Hun prijzen zijn zeer concurrerend, maar het belangrijkste was de service die ik heb ervaren. Daar ben ik uitermate tevreden over en ook het product is tot dusver naar behoren.

Thomas 3 nov 2023
Reageer
T

Bestelling niet ontvangen, daarna opgelost

In eerste instantie ontving ik mijn bestelling niet, maar deze werd later opnieuw verzonden en uiteindelijk heb ik de producten ontvangen. De producten voldoen aan mijn verwachtingen.

Het kostte me enige moeite om contact op te nemen over de levering, maar uiteindelijk had ik via e-mail contact met Joost, waarna alles soepel werd opgelost. Dat is geweldig.

Thijs 15 aug 2023
Reageer
M

Uitstekend advies

Ik heb onlangs een Hikvision-camera gekocht en ben telefonisch goed geadviseerd door Joost. Hierdoor weet ik zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De Hikvision Colorvu-camera levert prachtig beeld, zelfs in volledige duisternis, met kleurenbeeld en leesbare kentekens van auto's. Als er nui wat gebeurd dan zal ik zeker weten wie de politie in de lurven moet grijpen.

Mariska 28 jun 2023
Reageer
P

Snel alles opgelost

Ja, ze hebben ook een foutje gemaakt bij de levering, maar dit werd direct keurig opgelost, zelfs voordat ik me ervan bewust was. Pas als bedrijven hun fouten snel en correct oplossen, weet je dat het om een goed bedrijf gaat en niet zomaar een 'dozenschuiver.' Daarom kan ik met zekerheid zeggen dat ik, ondanks de fout echt 100% tevreden ben met mijn keuze voor JaggsAlarm.

Pieter 1 jun 2023
Reageer
S

Gegarandeerde garantie

Twee jaar geleden kocht ik een Hikvision-camera, die altijd naar tevredenheid heeft gewerkt. Tot op een dag de verbinding verbrak en ik de camera niet meer kon benaderen. De utp-aansluiting (Poe) van de camera bleek te zijn doorgebrand. Ik nam contact op met Angelo van Jaggs Alarm, die me vertelde dat ik 3 jaar fabrieksgarantie had omdat ze dealer zijn van Hikvision. Ik stuurde de camera ter beoordeling op en al snel bleek dat Jaggs deze ter reparatie moest aanbieden bij Hikvision.

Na enige tijd ontving ik nieuws van Hikvision: de camera kon niet meer worden gerepareerd en hetzelfde model was niet meer leverbaar. Jaggs gaf me een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag van de camera. Geweldige service! Met een kleine bijbetaling heb ik een nieuwere Hikvision-camera gekocht. Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service van Jaggs/Hikvision en beveel deze winkel zeker aan!

Sanne 1 jul 2022
Reageer
S

Wisselende ervaring

Ik had aanvankelijk zeer positieve ervaringen met Jaggs Alarm, maar na een nieuwe bestelling ontving ik eerst slechts een deel, en de rest werd later geleverd vanwege een fout. Maar goed, fouten kunnen gebeuren. Nadat alles compleet was, testte ik de camera en accessoires met positieve resultaten. Vervolgens nam ik de moeite om een positieve review te schrijven, ongeveer 2 maanden geleden. Helaas is er niets mee gedaan en is de review niet geplaatst. Dat is jammer.

Suzanne 17 mei 2022
Reageer
B

Service van begin tot eind

Ik heb onlangs een Ajax Security-systeem gekocht en ben uitstekend geholpen door Jaggs Alarm. Wat ik aanvankelijk van plan was, bleek geen verstandige oplossing te zijn (vanwege automatisch sluitende gordijnen en luxaflex). Daarom kreeg ik hulp bij het vinden van een alternatieve oplossing, die dezelfde dag nog werd geleverd in twee aparte zendingen. Ook de nabestellingen werden zeer snel geleverd.

Ik had twee overgebleven apparaten en mocht deze terugsturen. Al met al verdient Jaggs Alarm een score van 5 uit 5 punten.

Bart 10 mei 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Jaggs Alarm

Jaggs Alarm, de marktleider in Europa op het gebied van beveiligingssystemen en toebehoren, biedt uitstekende beveiligingsoplossingen voor elke situatie. Als onafhankelijk beveiligingsbedrijf zorgen ze ervoor dat hun klanten altijd de beste oplossing krijgen. Ze bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt en streven naar een scherpe prijs en persoonlijk advies. Jaggs Alarm staat bekend om hun deskundigheid en betrouwbaarheid, waardoor klanten op hen kunnen vertrouwen voor hoogwaardige beveiligingsproducten. Of je nu op zoek bent naar inbraakdetectiesystemen, camerabeveiliging of toegangscontrolesystemen, Jaggs Alarm heeft het allemaal. Ze begrijpen dat veiligheid een prioriteit is en zetten zich in om de beste beveiligingsoplossingen te bieden die aan de behoeften van hun klanten voldoen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.jaggsalarm.nl
  • info@jaggsalarm.nl