Ixorg

Ixorg

4.3 reviewscore • 3 reviews
N

Corona virus

Noem me overbezorgd, maar nu met dat Corona virus ben ik blij dat mijn gezin en ik hier de volledige zorgverzekering hebben afgesloten!
Soms baal ik wel wat van het hoge bedrag dat we iedere maand kwijt zijn met zo’n hoge zorgverzekering en dan hebben we nog wel een goedkope maatschap uitgekozen.
Maar nu met dat virus in Nederland ben ik hier maar wat blij mee!

Nina 1 mrt 2020
Reageer
T

Aanvullend verzekerd

Ik hier maar 3,95 per maand extra te betalen en hiermee ben ik dan aanvullend verzekerd voor fysio therapie en tandarts kosten. Dus als mij een keer iets overkomt waardoor ik zoiets nodig heb dan ben ik hier voor verzekerd en dat vind ik een heel geruststellend idee.

Thijmen 22 feb 2020
Reageer
M

Ixorg goedkoop

Ixorg is vind ik een een hele fijne zorgverzekering, omdat deze in eerste instantie nog heel goedkoop is. Het is vervolgens je eigen keuze of je dan nog extra opties wilt hebben binnen je verzekering die dan nog meer dingen dekken als er iets aan de hand is, dus bijvoorbeeld als je naar een fysiotherapeut/chiropractor of naar de tandarts moet. Ik vind het fijn om dit zelf te kunnen bepalen, want je weet vaak van jezelf wel waar jij extra zorg bij nodig hebt. En dan zet je daar gewoon hoger op in, in plaats van dat je totaal bedrag ineens een stuk duurder wordt.

Madelon 9 feb 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van december 2023.

Over Ixorg

Alleen Ixorg biedt in Nederland een unieke verzekering voor schade aan je gebit, fysiotherapie en ziekenhuisopname. Deze verzekering is te combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar, zodat je nooit onverwacht hoge kosten hoeft te betalen als er echt iets gebeurt. Als je nauwelijks naar de fysiotherapeut of tandarts gaat, kan een aanvullende verzekering vaak te duur zijn. Veel volwassenen kiezen er tegenwoordig voor om zich niet langer aanvullend te verzekeren voor tandarts- of fysiotherapiebezoeken. Maar in geval van calamiteiten, zoals een ongeval met schade aan je gebit of een ernstige blessure, kan het wel fijn zijn om verzekerd te zijn. Ixorg biedt de mogelijkheid om dit risico voor slechts een paar euro per maand af te dekken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.ixorg.nl
  • service@ixorg.nl