Ixorg

Ixorg

4.3 reviewscore • 3 reviews
N

Corona virus

Noem me overbezorgd, maar nu met dat Corona virus ben ik blij dat mijn gezin en ik hier de volledige zorgverzekering hebben afgesloten!
Soms baal ik wel wat van het hoge bedrag dat we iedere maand kwijt zijn met zo’n hoge zorgverzekering en dan hebben we nog wel een goedkope maatschap uitgekozen.
Maar nu met dat virus in Nederland ben ik hier maar wat blij mee!

Nina 1 mrt 2020
Reageer
T

Aanvullend verzekerd

Ik hier maar 3,95 per maand extra te betalen en hiermee ben ik dan aanvullend verzekerd voor fysio therapie en tandarts kosten. Dus als mij een keer iets overkomt waardoor ik zoiets nodig heb dan ben ik hier voor verzekerd en dat vind ik een heel geruststellend idee.

Thijmen 22 feb 2020
Reageer
M

Ixorg goedkoop

Ixorg is vind ik een een hele fijne zorgverzekering, omdat deze in eerste instantie nog heel goedkoop is. Het is vervolgens je eigen keuze of je dan nog extra opties wilt hebben binnen je verzekering die dan nog meer dingen dekken als er iets aan de hand is, dus bijvoorbeeld als je naar een fysiotherapeut/chiropractor of naar de tandarts moet. Ik vind het fijn om dit zelf te kunnen bepalen, want je weet vaak van jezelf wel waar jij extra zorg bij nodig hebt. En dan zet je daar gewoon hoger op in, in plaats van dat je totaal bedrag ineens een stuk duurder wordt.

Madelon 9 feb 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van juni 2024.

Over Ixorg

Er zijn 3 reviews geschreven over Ixorg op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.ixorg.nl
  • service@ixorg.nl