Independer

Independer

4.0 reviewscore • 10 reviews
A

Overzichtelijkheid ten top

Ik vond de informatie op Independer helder en het platform gemakkelijk in gebruik. Het mooie aan de website is hoe het alles overzichtelijk maakt; je kunt alle producten en diensten van verschillende leveranciers op één plek zien. Dit maakt het vergelijken en kiezen van de juiste leverancier erg eenvoudig. Daarbij hielp het totaaloverzicht mij enorm om een geïnformeerde beslissing te nemen zonder dat ik het gevoel had iets over het hoofd te zien. De toegankelijkheid en gebruikersvriendelijkheid van Independer hebben mij positief verrast en ik waardeer echt hoe het platform het voor gebruikers makkelijker maakt om hun financiële producten te beheren.

Anouk 11 sep 2023
Reageer
B

Tevreden over nieuw energiecontract

Ik ben onlangs overgestapt naar een nieuwe energieleverancier en het proces verliep verrassend soepel. Ik was op zoek naar een betere deal en heb die gevonden met een kleine korting die als bonus kwam omdat ik mijn oude leverancier verliet. Het was een aantrekkelijke aanbieding die uiteindelijk de doorslag gaf om de overstap te maken. De korting maakte het financieel zinvol, en ik voelde me goed geïnformeerd door de klantenservice gedurende het hele proces. Ik ben erg tevreden met mijn beslissing en kijk uit naar de besparingen die deze nieuwe overeenkomst mij zal opleveren.

Bram 20 okt 2023
Reageer
I

Ontevreden over klantenservice na schade

Na een vervelende schade-ervaring heb ik echt ondervonden hoe het klantenserviceproces bij Independer werkt, of in mijn geval, niet werkt. Het begon met het aanmaken van een chat waarbij ik geen zinnige informatie kreeg en de 'expert' ophield met reageren na een initiële begroeting. Vervolgens probeerde ik via WhatsApp mijn situatie uit te leggen, alleen om te horen dat mijn zaak werd doorgestuurd zonder verdere opvolging. Bellen was een exercitie in geduld; na een lange wachttijd werd de lijn muisstil. Klachten indienen leek vergeefs en ik zit nog steeds te wachten op de afhandeling van mijn schadeclaim. Desondanks, Independer heeft uiteindelijk contact opgenomen en de onbevredigende afhandeling toegegeven, wat een kleine troost is.

Iris 7 okt 2023
Reageer
M

Financien na verlies efficient geregeld

Na het overlijden van mijn moeder nam ik de financiën van mijn ouders op me. Tot mijn schrik zagen zij maandelijks een hoge premie tegemoet voor hun autoverzekering. Door gebruik te maken van Independer kon ik gemakkelijk de verschillende opties vergelijken en besloot ik om naar een andere, gerenommeerde verzekeraar over te stappen. Dit resulteerde in een aanzienlijke besparing van 40 euro per maand en een betere dekking. Het proces was ongecompliceerd en helder, wat de overstap een stuk minder stressvol maakte. Als gevolg hiervan ben ik buitengewoon tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de efficiëntie van Independer.

Martijn 18 sep 2023
Reageer
E

Gemakkelijk maar kan beter

Het invullen van het formulier op Independer ging zonder problemen, maar toen ik proactief het telefoonnummer wilde opzoeken voor het geval er iets mis zou gaan, bleek de gebruiksvriendelijkheid ver te zoeken. Na veel zoeken vond ik pas wat ik nodig had. Het kan echt een stuk eenvoudiger; het telefoonnummer zou direct zichtbaar moeten zijn op de contactpagina. Het voelt alsof een cruciaal stukje informatie ontbreekt, wat het anders naadloze proces ineens omslachtig maakt. Een kleine aanpassing kan hier een groot verschil maken in de ervaring van de klant.

Erik 28 aug 2023
Reageer
N

Vergelijken wordt een fluitje van een cent

De website van Independer is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk, en maakt het vergelijken van bijvoorbeeld verzekeringen een eenvoudig proces. Je krijgt een overzichtelijke lijst te zien met de top 20 verzekeringsopties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Het afsluiten van de gewenste verzekering verliep moeiteloos en gedurende het gehele proces werd ik stap voor stap op de hoogte gehouden. Deze transparantie en begeleiding hebben echt indruk op mij gemaakt en ik beschouw mijn ervaring met Independer als uitstekend.

Nina 15 aug 2023
Reageer
S

Snel en informatief autoverzekering geregeld

Ik was op zoek naar een nieuwe autoverzekering en Independer bood een uitstekend platform waar ik alle benodigde informatie vond. Het proces was niet alleen snel, maar ook informatief, wat mij hielp om een goede keuze te maken. De klantenservice was beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik de voor mij meest geschikte verzekering kon kiezen. Dankzij hun hulp was ik in staat om een goede balans te vinden tussen dekking en prijs. Deze ervaring heeft Independer een vaste plek gegeven in mijn lijst van voorkeurssites voor financiële zaken.

Stefan 8 aug 2023
Reageer
R

Al mijn financiele zaken op een plaats

Al enkele jaren ben ik een trouwe gebruiker van Independer, het heeft voor mij gewerkt als een one-stop-shop voor mijn financiële zaken. Of het nu gaat om het verzekeren van mijn auto of het vergelijken van energietarieven, het platform maakt het makkelijk om te vinden wat ik nodig heb. Het gebruiksgemak en de uitgebreide informatie die ik daar vind, stellen mij in staat om weloverwogen beslissingen te nemen zonder dat ik websites van individuele aanbieders hoef te bezoeken. Dit bespaart me veel tijd en moeite.

Roos 28 jul 2023
Reageer
J

Positieve ervaring met beperkingen

Mijn eerdere ervaringen met Independer, vooral op het gebied van energie, waren zeer positief. Toch merkte ik dat de keuzemogelijkheden dit keer enigszins beperkt leken. Desondanks was het vergelijkingsproces nog steeds eenvoudig en kon ik zonder veel moeite een nieuwe energieleverancier vinden die aan mijn wensen voldeed. Hoewel ik het gevoel had dat er misschien betere opties beschikbaar waren buiten het platform, waardeer ik de gebruiksvriendelijkheid en de snelle service die Independer biedt.

Jasper 26 jun 2023
Reageer
L

Overstapproces met hindernissen

Ik heb me laten overhalen om via Independer over te stappen van energieleverancier. Hoewel ik aanvankelijk enthousiast was, verliep het proces niet zoals verwacht. Er waren een aantal technische problemen en de communicatie met de klantenservice was frustrerend. Ondanks diverse pogingen om het probleem op te lossen, bleef de kwestie onopgelost. Dit heeft mijn vertrouwen in het platform aangetast, en ik vraag me af of ik de juiste keuze heb gemaakt. Het is teleurstellend, vooral omdat ik had gehoopt op een naadloze service, wat helaas niet het geval was.

Leon 9 jan 2023
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van mei 2024.

Over Independer

Independer.nl is de online vergelijkingssite voor verzekeringen, energie en financiële producten. Met dit platform kun jij gemakkelijk en snel de tarieven vergelijken van verschillende aanbieders, zodat je altijd de beste deal krijgt. Of het nu gaat om een autoverzekering, ziektekostenverzekering of hypotheek, zij helpen jou om de juiste keuze te maken. Hun team van deskundige medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het afsluiten van een verzekering of financieel product. Bovendien bieden zij een eenvoudig te gebruiken online platform, zodat jij altijd toegang hebt tot je verzekeringen en financiële producten. En met hun ruime keuze aan aanbieders, kun je er zeker van zijn dat u altijd de beste deal krijgt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.independer.nl
  • info@independer.nl