It's Beautiful

It's Beautiful

3.8 reviewscore • 8 reviews
R

Oorbellen kapot wel nieuwe paar ontvangen

Helaas gingen mijn oorbellen direct kapot, kan gebeuren. Ik heb een mailtje gestuurd waar heel snel en heel vriendelijk op gereageerd werd. Ik kreeg zonder problemen nieuwe opgestuurd. Geweldige service, dank jullie wel. Zal zeker weer mooie oorbellen gaan kopen bij deze winkel en familie en vrienden, deze winkel aan bevelen.

Rosalie 18 aug 2023
Reageer
F

Prettige communicatie!

Ring voor mijn man uitgezocht, ik werd snel gebeld over dat de maat die ik heb besteld momenteel niet op voorraad was en of ik eventueel een vergelijkbare ring die wel in voorraad was ook prima was, dat deze op werd gestuurd. Er werd met mij meegedacht! Prettige communicatie! en mooi verpakt kwam de ring binnen. Mijn man is blij met de ring en de gravering, die aan de binnenkant als de buitenkant mooi is gedaan.

Fleur 21 mrt 2023
Reageer
D

Ring met gravering

Bij deze juwelier een ring besteld met een gravering aan de binnenkant. Online bestellen ging gemakkelijk ook veel mogelijkheden in verzend keuzes. Ik heb voor aangetekende verzending gekozen, omdat ik de bestelling wilde volgen. Ook had ik vragen over de manier van gravering en dit werd snel per e-mail beantwoord. Had het ook kunnen lezen achteraf op de webshop, maar niet gezien. Ring leuk ingepakt in doosje met inpakpapier en linten. Voor mij een webshop om vaker eens een leuk cadeautje te gaan bestellen. Ik kan ieder ander deze webshop aanraden!

De lange 29 jan 2023
Reageer
D

Retour

Mooie schakel armband, te klein besteld door mij. Retour gestuurd ( voor eigen kosten, met track and trace,wat ik begrijp) na drie dagen lang hij alweer in de brievenbus. Ik draag hem met veel plezier. Kortom: goede service en betaalbare sierraden om meer te pronken. Ik heb hier al vaker besteld, en heb eigenlijk geen klachten.

Douwe 22 nov 2022
Reageer
K

Oorbellen mooi ingepakt ontvangen

Bestelde oorbellen zijn goed ontvangen en ook nog eens mooi ingepakt in een doosje met cadeau papier en linten. De bezorging was binnen 3 dagen en dat was voor mij wel snel genoeg, om als cadeautje weg te geven aan mijn vriendin. Ben zeker tevreden over de service gewoon top! Graag tot een volgende keer!

Koenen 20 nov 2022
Reageer
E

Oplichting

Ik had een ring retour gestuurd. Na heen en weer gemaild te hebben, mailde een medewerkster mij dat ze nooit wat hadden ontvangen en dat ik geen geld terug kreeg. Ik dacht nog, 1 x kan gebeuren, maar wat blijkt, ze doet dit vaker! Elke keer komen de pakjes zgn niet aan en krijgen de klanten geen geld terug! Stelselmatig, en dat is oplichting! En er zijn nog veel meet klachten. Ik krijg mijn geld dus niet terug. Ik zoek nu nog meer gedupeerden om hier een zaak van te maken. Dus mensen: ga naar een echte juwelier en laat deze oplichtster links liggen.

Erika 18 nov 2022
Reageer
B

Waardeloze service

Onze dochter van 11 heeft oorbellen besteld en betaald van haar zakgeld. Bij ontvangst bleken er zwarte vlekjes op de oorbellen te zitten. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice en kregen instructies om de oorbellen in dezelfde envelop retour afzender te sturen. Wij hebben de instructies opgevolgd, maar nu 1 maand later hebben wij het geld nog steeds niet teruggekregen. Wij krijgen van de klantenservice steeds te horen dat zij de oorbellen nog niet hebben ontvangen en ons daarom het geld niet terug willen geven. In plaats daarvan moeten wij maar zelf met de post contact opnemen waar de oorbellen zijn.
Hele slechte service dit.
Je volgt hun instructies op, en vervolgens schuiven ze het probleem op ons af.
Geen goed woord voor over en heel erg sneu voor onze dochter. Uiteraard hebben wij dan maar het zakgeld aan onze dochter teruggegeven zodat zij hier in ieder geval niet de dupe van wordt.

B. Thijssen 5 okt 2022
Reageer
S

Prachtige sieraden

Ik heb een super mooie armband gekocht bij juwelier it’s beautiful ik heb de bestelling snel ontvangen en erg mooi ingepakt waardoor het echt voelde als een cadeautje! De klanten service is ook erg goed en netjes waardoor ik precies wist wanneer ik mijn pakketje kon verwachten. Het is een echte aanrader en ga hier zeker vaker bestellen!

Suus 20 okt 2021
J

Klantenservice heb ik een email gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling binnen zou krijgen. Had snel een antwoord terug, met de mededeling, dat ik binnen 3 dagen thuis zou hebben. Zilveren ketting met een naam hangertje besteld en cadeau verpakking erbij gedaan. Bestelling had ik snel ontvangen en was goed verpakt binnengekomen. Gravering van de hanger is netjes gedaan door de edelsmid.

Jorinda 21 okt 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over It's Beautiful

Er zijn 8 reviews geschreven over It's Beautiful op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.its-beautiful.nl
  • info@itsbeautiful.nl