It's Beautiful

It's Beautiful

3.25/5.00 • 5 reviews
D

Retour

Mooie schakel armband, te klein besteld door mij. Retour gestuurd ( voor eigen kosten, met track and trace,wat ik begrijp) na drie dagen lang hij alweer in de brievenbus. Ik draag hem met veel plezier. Kortom: goede service en betaalbare sierraden om meer te pronken. Ik heb hier al vaker besteld, en heb eigenlijk geen klachten.

Douwe 22 nov 2022
Reageer
K

Oorbellen mooi ingepakt ontvangen

Bestelde oorbellen zijn goed ontvangen en ook nog eens mooi ingepakt in een doosje met cadeau papier en linten. De bezorging was binnen 3 dagen en dat was voor mij wel snel genoeg, om als cadeautje weg te geven aan mijn vriendin. Ben zeker tevreden over de service gewoon top! Graag tot een volgende keer!

Koenen 20 nov 2022
Reageer
E

Oplichting

Ik had een ring retour gestuurd. Na heen en weer gemaild te hebben, mailde een medewerkster mij dat ze nooit wat hadden ontvangen en dat ik geen geld terug kreeg. Ik dacht nog, 1 x kan gebeuren, maar wat blijkt, ze doet dit vaker! Elke keer komen de pakjes zgn niet aan en krijgen de klanten geen geld terug! Stelselmatig, en dat is oplichting! En er zijn nog veel meet klachten. Ik krijg mijn geld dus niet terug. Ik zoek nu nog meer gedupeerden om hier een zaak van te maken. Dus mensen: ga naar een echte juwelier en laat deze oplichtster links liggen.

Erika 18 nov 2022
Reageer
B

Waardeloze service

Onze dochter van 11 heeft oorbellen besteld en betaald van haar zakgeld. Bij ontvangst bleken er zwarte vlekjes op de oorbellen te zitten. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice en kregen instructies om de oorbellen in dezelfde envelop retour afzender te sturen. Wij hebben de instructies opgevolgd, maar nu 1 maand later hebben wij het geld nog steeds niet teruggekregen. Wij krijgen van de klantenservice steeds te horen dat zij de oorbellen nog niet hebben ontvangen en ons daarom het geld niet terug willen geven. In plaats daarvan moeten wij maar zelf met de post contact opnemen waar de oorbellen zijn.
Hele slechte service dit.
Je volgt hun instructies op, en vervolgens schuiven ze het probleem op ons af.
Geen goed woord voor over en heel erg sneu voor onze dochter. Uiteraard hebben wij dan maar het zakgeld aan onze dochter teruggegeven zodat zij hier in ieder geval niet de dupe van wordt.

B. Thijssen 5 okt 2022
Reageer
S

Prachtige sieraden

Ik heb een super mooie armband gekocht bij juwelier it’s beautiful ik heb de bestelling snel ontvangen en erg mooi ingepakt waardoor het echt voelde als een cadeautje! De klanten service is ook erg goed en netjes waardoor ik precies wist wanneer ik mijn pakketje kon verwachten. Het is een echte aanrader en ga hier zeker vaker bestellen!

Suus 20 okt 2021
Reageer
J

Klantenservice heb ik een email gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling binnen zou krijgen. Had snel een antwoord terug, met de mededeling, dat ik binnen 3 dagen thuis zou hebben. Zilveren ketting met een naam hangertje besteld en cadeau verpakking erbij gedaan. Bestelling had ik snel ontvangen en was goed verpakt binnengekomen. Gravering van de hanger is netjes gedaan door de edelsmid.

Jorinda 21 okt 2021
Beste mode en fashionwinkels

Dit zijn de beste mode en fashionwinkels van december 2022.

Over It's Beautiful

Bij juwelier It's Beautiful kun je al ruim tien jaar de mooiste sieraden tegen een voordelige prijs vinden. Ze hebben sieraden voor dames, heren en kinderen. Ook kun je er leuke relatiegeschenken vinden en is het mogelijk om sieraden te laten personaliseren. It's Beautiful heeft ruim 12.000 unieke producten van verschillende merken te koop; gemaakt van zilver, goud en/of edelstaal.

  • Nog niet geverifieerd