ICI PARIS XL

ICI PARIS XL

4.2 reviewscore • 10 reviews
L

Uitmuntende service in alkmaar

Onlangs had ik een geweldige ervaring bij Ici Paris in Alkmaar, vooral dankzij de hulp van een medewerkster genaamd Desree. Ik kwam er om mijn favoriete Clinique concealer te kopen, maar tot mijn teleurstelling was deze niet meer leverbaar. Desree was echter super behulpzaam en bood me een probeertube aan, wat ik echt een attent gebaar vond. Deze kleine geste heeft veel voor me betekend en door deze uitstekende service zal ik zeker terugkeren naar deze winkel. Het maakt echt verschil als iemand zo zijn best doet om je te helpen.

Linda 29 nov 2023
Reageer
P

Boven verwachting in den haag

Afgelopen vrijdag ging ik laat boodschappen doen en merkte dat ICI Paris op de Frederik Hendriklaan nog open was. Hoewel de deur gesloten was, kwam een medewerkster, mogelijk Kim of Lin, naar buiten om mij binnen te laten. Ik werd binnen uitstekend geholpen door beide dames. Zo'n toewijding na een lange werkdag is zeldzaam en verdient een groot compliment.

Petra 26 nov 2023
Reageer
E

Gemengde gevoelens over black friday

De service bij Ici Paris was goed, maar ik was teleurgesteld over een zogenaamde Black Friday-aanbieding. Ik kocht een lippenstift die naar verluidt in de aanbieding was, maar het bleek dezelfde prijs als eerder. De verkoopster beweerde dat het normaal duurder was, maar dat kwam op mij over als misleiding. Toch waren de producten en de service zelf prima.

Eline 23 nov 2023
Reageer
R

Overlast door ongewenste emails

Ik krijg dagelijks ongewenste e-mails van ICI PARIS, ondanks dat ik de afzender heb geblokkeerd. Het is erg frustrerend dat deze mails blijven binnenkomen. Wat nog vervelender is, is dat mijn pogingen om telefonisch contact op te nemen met hen geen resultaat hebben opgeleverd. Dit voelt echt als een voorbeeld van een bedrijf dat zich richt op het verkopen van producten, maar niet bereikbaar is voor klachten of problemen van klanten. Het is teleurstellend dat mijn inspanningen om dit op te lossen tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven.

Robert 31 okt 2023
Reageer
S

Lof voor team frederik hendriklaan

Na een diefstal in Brussel verloor ik mijn tas met waardevolle spullen, waaronder mijn make-up. Bij ICI Paris op de Frederik Hendriklaan werd ik enorm geholpen. Ze maakten een overzicht van mijn eerdere aankopen voor de verzekering en gaven me zelfs een nieuw make-up tasje met inhoud. Uitstekende service en empathie van dit team! Het maakte het hele gebeuren een stuk gemakkelijker.

Suzanne 29 okt 2023
Reageer
I

Uitstekende click en collect ervaring

Ik bestelde onlangs een cadeau online bij ICI Paris en koos voor de optie 'click en collect' om het in de winkel op te halen. Ik was blij dat de levering precies op tijd was. Toen ik in de winkel aankwam, werd ik heel vriendelijk geholpen door een van de verkoopsters. Ze nam de tijd om mijn pakketje mooi in te pakken, wat ik echt waardeerde. Ik ben zeer tevreden over de geboden service en de hele ervaring was erg positief. Het maakte het geven van het cadeau nog specialer.

Iris 19 okt 2023
Reageer
L

Geweldig bruiloftsadvies in oss

Mijn man en ik hadden een geweldige ervaring bij het uitkiezen van een geur voor onze bruiloft. We werden fantastisch geholpen, en kregen naast hulp bij het kiezen van de perfecte geur, ook tal van waardevolle make-uptips. De service was zo goed dat we na de bruiloft terugkeerden om nog twee geuren te kopen, opnieuw geholpen door dezelfde deskundige dame in Oss. Haar deskundigheid en vriendelijkheid maakten onze ervaringen bijzonder positief. Zij verdient echt een groot compliment voor haar uitstekende klantenservice!

Laura 14 jun 2023
Reageer
A

Twijfels over navulprocedure

Normaal gesproken vul ik mijn Angel-parfumfles altijd bij in Overvecht, maar door tijdgebrek ging ik een keer naar Bisonspoor. Ik vond het echter vreemd dat ze daar mijn flesje achter gesloten deuren vulden. Dit gaf me een oncomfortabel gevoel, omdat ik niet kon zien wat er gebeurde. Nu twijfel ik of ze wel de juiste geur hebben gebruikt, vooral omdat het bijvullen 70 euro kostte. Ik vind het belangrijk om zeker te weten dat ik krijg waarvoor ik betaal, dus deze ervaring was voor mij teleurstellend.

Anja 4 jun 2023
Reageer
M

Buitengewone service in eindhoven

In IC Paris Eindhoven werden mijn vrouw en ik hartelijk begroet door het personeel. Twee jonge dames gaven ons uitstekend advies en drongen zich zeker niet op aan ons. We waren onder de indruk van hun professionele houding en vriendelijkheid. We gaan onze aankoop zeker weer in Eindhoven doen. Een groot compliment voor dit team!

Marco 31 mei 2023
Reageer
N

Uitstekende oplossing in waalwijk

Ik had onlangs een probleem met mijn Alien parfumflesje en ging hiervoor naar ICI Paris in Waalwijk. Het personeel daar was ontzettend behulpzaam en vond een creatieve oplossing voor mijn probleem. Ze gebruikten de bovenkant van een ander flesje om het mijne te repareren. Het beste deel was dat ik hier niets voor hoefde te betalen. Ik ben zo tevreden met deze service dat ik van plan ben binnenkort een nieuwe fles parfum bij hen aan te schaffen. Echt super blij met hoe ze me geholpen hebben!

Nina 30 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over ICI PARIS XL

ICI PARIS XL is de ultieme bestemming voor beauty in België. Met een indrukwekkende collectie van meer dan 13.000 beautyproducten, variërend van parfums en huidverzorging tot make-up en haarverzorging, is er voor ieder wat wils. Maar dat is niet het enige wat ze zo bijzonder maakt. De Beauty Advisors staan altijd klaar om persoonlijk advies te geven en hun expertise en tips met je te delen. Ze doen er alles aan om jou gelukkig te maken, want wanneer je gelukkig bent, straal je dat uit. Met een bezoek aan ICI PARIS XL weet je dat je in goede handen bent en kun je vol vertrouwen jouw perfecte beautyproducten ontdekken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.iciparisxl.nl
  • vragen@klantenservice.iciparisxl.nl