Huisdierzaak.nl

Huisdierzaak.nl

3.00/5.00 • 2 reviews
J

Niet leveren goederen

Via beslist.nl doorgezet naar huisdierzaak.nl. Daar voor 60 euro kattenvoer besteld, maar nooit geleverd. achteraf blijkt deze site een oplichtersbende te zijn die toch kans ziet om zich op beslist.nl te presenteren. Reageren totaal niet op mails, telefoon enz. Gezien de vele slechte recensies zou beslist.nl deze webwinkel moeten verwijderen. Lezers, koop daar nooit wat. ik en anderen zijn hun geld kwijt. Beslist.nl reageert ook nergens op.

John 22 okt 2022
Reageer
M

Fijne en betrouwbare dierenspeciaalzaak

De huisdierzaak heeft alles voor mijn hond en katten. Voor mijn hond heb ik er een hondenmand, voer, anti blafband en snacks gekocht. En voor mijn katten haal ik er ook regelmatig kattenbakvulling en diepvriesvoer. Ze hebben veel keuze en je slaagt er altijd wel. Voor 6 uur besteld, morgen in huis. Dat is altijd fijn, dat je er niet lang op hoeft te wachten. Ik kan je ook aanraden om eens bij de aanbiedingen te kijken, daar staat ook regelmatig afgeprijsd voer. Dat scheelt toch weer wat. Het is gewoon een hele fijne en betrouwbare dierenspeciaalzaak die vrijwel alles hebben. Meer kan ik er ook eigenlijk niet over zeggen...

Marianne 14 jun 2021
Reageer
Over Huisdierzaak.nl

Ben je op zoek naar iets voor je huisdier? Dan moet je bij Huisdierzaak.nl zijn! Dit is een speciaalzaak met een aanbod van ruim 7000 verschillende artikelen op voorraad. Vandaag besteld, betekent de volgende werkdag in huis en hoef je dus zelf niet met die loodzware dingen in en uit de winkel te zeulen.

  • Nog niet geverifieerd