Huisdierzaak.nl

Huisdierzaak.nl

3.0 reviewscore • 2 reviews
J

Niet leveren goederen

Via beslist.nl doorgezet naar huisdierzaak.nl. Daar voor 60 euro kattenvoer besteld, maar nooit geleverd. achteraf blijkt deze site een oplichtersbende te zijn die toch kans ziet om zich op beslist.nl te presenteren. Reageren totaal niet op mails, telefoon enz. Gezien de vele slechte recensies zou beslist.nl deze webwinkel moeten verwijderen. Lezers, koop daar nooit wat. ik en anderen zijn hun geld kwijt. Beslist.nl reageert ook nergens op.

John 22 okt 2022
Reageer
M

Fijne en betrouwbare dierenspeciaalzaak

De huisdierzaak heeft alles voor mijn hond en katten. Voor mijn hond heb ik er een hondenmand, voer, anti blafband en snacks gekocht. En voor mijn katten haal ik er ook regelmatig kattenbakvulling en diepvriesvoer. Ze hebben veel keuze en je slaagt er altijd wel. Voor 6 uur besteld, morgen in huis. Dat is altijd fijn, dat je er niet lang op hoeft te wachten. Ik kan je ook aanraden om eens bij de aanbiedingen te kijken, daar staat ook regelmatig afgeprijsd voer. Dat scheelt toch weer wat. Het is gewoon een hele fijne en betrouwbare dierenspeciaalzaak die vrijwel alles hebben. Meer kan ik er ook eigenlijk niet over zeggen...

Marianne 14 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Huisdierzaak.nl

Huisdierzaak.nl is hét adres voor alle dierenbenodigdheden. Met een aanbod van ruim 15.000 producten die op voorraad zijn of op bestelling verkrijgbaar zijn, biedt de webshop een breed scala aan mogelijkheden. Voorradige artikelen die voor 18:00 worden besteld, worden de volgende dag al bezorgd. De levertermijn van artikelen die op bestelling verkrijgbaar zijn, verschilt per artikel en wordt duidelijk aangegeven. De klantenservice van Huisdierzaak.nl staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en te adviseren waar nodig. Met deze uitstekende service en een ruim assortiment is Huisdierzaak.nl de ideale webshop voor iedereen die op zoek is naar dierenbenodigdheden van goede kwaliteit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.huisdierzaak.nl
  • klantenservice@huisdierzaak.nl