Hof Domburg

Hof Domburg

4.7 reviewscore • 3 reviews
H

Heel fijn gehad in Domburg

De locatie is prachtig, het park is mooi en alles is dichtbij de zee, wat een geweldige ervaring was. Het personeel was vriendelijk en de supermarkt was zoals je ze overal zou willen hebben, al spreken niet alle medewerkers Nederlands. Er wordt genoeg georganiseerd voor de gasten. Het huisje is zeer ruim en ziet er netjes uit, echter de ventilatie in de badkamer kan beter, er zit schimmel op de muren en plafond. Gelukkig is de wifi perfect. Het zwembad is leuk, echter het buitengedeelte is niet zo indrukwekkend, het is meer een bak met water tussen muren, dit zou beter kunnen en mag ook wel onderhoud hebben.

Helen 27 aug 2022
Reageer
M

Voor elke seizoensgetijden

Deze locatie is dichtbij de zee, ideaal voor mooie strandwandelingen en het zwembad is prachtig. Wij zijn hier jaren geleden ook geweest en het ziet er nog steeds leuk uit. De huizen zijn strak, modern en praktisch ingericht. Ons huis was schoon en wij hebben echt genoten van ons verblijf. Het was ook prettig dat de check in en check out contactloos was. De informatie die we vooraf ontvingen was ook top, dit maakte ons verblijf nog makkelijker.

Meneer Van As 24 nov 2022
Reageer
K

Prachtig park met geweldige animatie

We hebben echt genoten van ons verblijf op jullie prachtige park! Het huisje was geweldig, de locatie van het park zelf was prachtig en de animatie was van topkwaliteit. Er was een ruime keuze aan activiteiten en de animatie medewerkers waren zo lief en behulpzaam. Onze zoontje had een knuffeltje bij zich en helaas hebben we dat kwijtgeraakt, de animatie medewerkers hebben zich zo veel moeite gedaan om het te zoeken in de binnenspeeltuin, helaas nog niet gevonden maar zo lief dat ze er zoveel moeite voor deden. We waren echt onder de indruk van de service en zullen zeker terugkomen.

K. Vreugdenhil 2 mrt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Domburg.

Over Hof Domburg
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Domburg, Zeeland
  • https://www.hofdomburg.nl