Hof Domburg

Hof Domburg

3.9 reviewscore • 10 reviews
J

Minpuntjes maar vooral hoogtepunten

Bij aankomst hadden we een keycard om in te checken, wat het proces efficiënt maakte. Ons huisje had een handige parkeerplaats en was prachtig gelegen met een aparte berging voor onze fietsen. In de gang waren enkele spinnenwebben, maar verder was het interieur ruim en comfortabel met twee slaapkamers.
Helaas waren de bedden voor onze smaak iets te zacht. Het raam kon niet op een kiepstand worden gezet, dus moesten we het ofwel helemaal open of helemaal dicht laten. De vaatwassermand was kapot, maar na een bezoek van de technische dienst werd dit snel gerepareerd. Het bestek was echter niet helemaal schoon, wat een minpuntje was. Het viel ons op dat sommige apparaten, zoals de tv, enige storing hadden, maar dit werd niet gemeld door de vorige bewoners, waardoor we ermee moesten omgaan.

Het park is gunstig gelegen nabij het levendige centrum van Domburg, waar we genoten van de lokale winkels, restaurants en bakkerijen. We huurden fietsen op het park en ondanks dat ze prima waren, merkten we dat een van de versnellingen niet goed werkte. We hebben besloten om buiten het park te eten en hebben daar geen spijt van gehad. Een hoogtepunt was onze fietstocht naar Noordduine, richting Westkapelle, een aanrader voor natuurliefhebbers.

Jeroen en co 10 mei 2023
Reageer
A

Slechts 10 minuten van het strand lopen

We hebben een geweldige tijd gehad op dit prachtige vakantiepark, op slechts 10 minuten loopafstand van het strand. De omgeving bood tal van mogelijkheden, waaronder een heerlijke fietstocht langs Pluktuin Hof Hazenberg in Aagtekerke, waar we bloemen plukten en verse aardbeien kochten. Ook de weekmarkten in Domburg en Zoutelande waren een genot.

Op het park konden de kinderen zich vermaken in de speeltuinen en het binnenzwembad. Onze accommodatie, een ruim geschakeld huisje, was perfect met grote ramen, een terrasje met grasveld en een handig schuurtje voor onze fietsen. Zeker een aanrader!

Aardt 27 jun 2023
Reageer
T

Veel heuvels, prima huisje

Dit park is niet aan te raden voor mensen met beperkte mobiliteit vanwege het heuvelachtige terrein. We verbleven hier met een groep van 6 volwassenen en 6 pubers. Het huisje was prima, maar het buitenterras was te klein voor onze groep van 12 personen. Gelukkig was de omgeving prachtig, met het dorp Vielsalm op loopafstand en een Spar supermarkt in de buurt.

Het zwembad bood geen mogelijkheid voor baantjes zwemmen, maar had wel leuke glijbanen en een golfslagbad, zij het niet al te gr oot. Het park diende als een handige uitvalsbasis voor uitstapjes, met het VVV-kantoor in het dorp en tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.

Vooral gezinnen met kinderen tot 12 jaar zullen hier genieten van de kinderboerderij, midgetgolf en speeltuin. Tieners daarentegen vonden weinig activiteiten op het park zelf, vooral 's avonds. Gelukkig waren er genoeg andere opties zoals vissen, fietsen, kajakken en sightseeing om ze bezig te houden!

Thijs en Nina 27 mei 2023
Reageer
P

Onplezierige verassingen

Tijdens ons recente verblijf op Hof van Domburg werden we geconfronteerd met enkele onplezierige verrassingen. De wastafel in de badkamer vertoonde een verstoppingsprobleem en de afwasmachine bleek defect, wat voor veel ongemak zorgde. Bovendien bleek de oven lastig te bedienen en veroorzaakte het gebruik ervan problemen met de elektrische installatie. Het beddengoed en de handdoeken die voor 6 personen waren verstrekt, waren helaas bevlekt en vies. Daarnaast hadden we te maken met een plaag van mieren in de slaapkamer. Deze onaangename ervaringen hebben ons teleurgesteld en doen ons twijfelen of we in de toekomst nog terugkeren naar Hof van Domburg.

Pamela 24 apr 2023
Reageer
F

Prettig verblijf

Op 24 maart 2023 zijn we aangekomen bij chalet 355. Netheid en ruimte verrasten ons positief. Het park oogt verzorgd, maar het gebrek aan horecavoorzieningen was een groot minpunt. Zelfs op zondag was er geen eten beschikbaar. Het zwembad was wel aangenaam met een leuke glijbaan en opwindende "stortbaan". Al met al een prettig verblijf, maar waarschijnlijk leuker tijdens vakantieperiodes en mooi weer.

Femke de J 26 mrt 2023
Reageer
C

Veel moeite bij inchecken en communicatie

Bij het boeken van ons verblijf werden we overspoeld met ongewenste e-mails, een behoorlijke hinder. Helaas viel ook de aankomst op het park tegen, met beperkte parkeermogelijkheden.

Ondanks onze vroege aankomst, mochten we het park betreden met de auto, maar de bewegwijzering liet te wensen over. Tot onze verbazing konden we niet met de auto tot aan ons verblijf rijden, wat betekende dat we al onze koffers en boodschappen door de regen moesten sjouwen. Pas om 16.00 uur kregen we toegang tot ons verblijf, nadat we steeds de deur moesten ontgrendelen met de keycard vanwege de wind.

Het verblijf zelf was echter mooi, schoon en goed ingericht, hoewel de cv-ketel veel geluid maakte. Gelukkig was de wifi uitstekend. Het ontbrak helaas aan een berging voor onze fietsen. Ondanks deze ongemakken hebben we toch kunnen genieten van ons verblijf.

Charlene L 22 jan 2023
Reageer
R

Prima voor een weekendje

De ligging van het park is werkelijk prachtig, maar helaas laat de algehele staat van het park veel te wensen over. Het sanitair op de camping is dringend toe aan vernieuwing of renovatie. De vloeren zijn kaal en versleten, het hang- en sluitwerk van de deuren is rammelend, en de plafonnières vertonen barsten. Het lijkt erop dat er slechts minimale investeringen worden gedaan om het maximale rendement te behalen. Gelukkig zijn de camperplaatsen wel in orde, met stevige betonnen ondergrond en een mooi vlak terrein. Voor een weekendje weg is het prima, maar verwacht geen luxe.

Ronald U. 15 jan 2023
Reageer
M

Voor elke seizoensgetijden

Deze locatie is dichtbij de zee, ideaal voor mooie strandwandelingen en het zwembad is prachtig. Wij zijn hier jaren geleden ook geweest en het ziet er nog steeds leuk uit. De huizen zijn strak, modern en praktisch ingericht. Ons huis was schoon en wij hebben echt genoten van ons verblijf. Het was ook prettig dat de check in en check out contactloos was. De informatie die we vooraf ontvingen was ook top, dit maakte ons verblijf nog makkelijker.

Meneer Van As 24 nov 2022
Reageer
H

Heel fijn gehad in Domburg

De locatie is prachtig, het park is mooi en alles is dichtbij de zee, wat een geweldige ervaring was. Het personeel was vriendelijk en de supermarkt was zoals je ze overal zou willen hebben, al spreken niet alle medewerkers Nederlands. Er wordt genoeg georganiseerd voor de gasten. Het huisje is zeer ruim en ziet er netjes uit, echter de ventilatie in de badkamer kan beter, er zit schimmel op de muren en plafond. Gelukkig is de wifi perfect. Het zwembad is leuk, echter het buitengedeelte is niet zo indrukwekkend, het is meer een bak met water tussen muren, dit zou beter kunnen en mag ook wel onderhoud hebben.

Helen 27 aug 2022
Reageer
K

Prachtig park met geweldige animatie

We hebben echt genoten van ons verblijf op jullie prachtige park! Het huisje was geweldig, de locatie van het park zelf was prachtig en de animatie was van topkwaliteit. Er was een ruime keuze aan activiteiten en de animatie medewerkers waren zo lief en behulpzaam. Onze zoontje had een knuffeltje bij zich en helaas hebben we dat kwijtgeraakt, de animatie medewerkers hebben zich zo veel moeite gedaan om het te zoeken in de binnenspeeltuin, helaas nog niet gevonden maar zo lief dat ze er zoveel moeite voor deden. We waren echt onder de indruk van de service en zullen zeker terugkomen.

K. Vreugdenhil 2 mrt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Domburg.

Over Hof Domburg

Roompot Hof Domburg is gelegen te Schelpweg 7 in Domburg, op korte afstand van het strand en de duinen. Dit park is een perfecte uitvalsbasis voor strandliefhebbers en gezinnen. Gasten kunnen verblijven in verschillende verblijven van chalets tot luxe vakantiehuizen of op ruime kampeerplaatsen. Het park beschikt over een mega-aanbod aan faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum, lasergamen en bowlen, een Kids Club, speeltuinen, minigolf, binnen- en buitenzwembaden en verschillende eetgelegenheden. Het strand en de levendige boulevard van Domburg zijn op loopafstand bereikbaar, waar gasten kunnen genieten van zon, zee en diverse strandactiviteiten. In de omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het historische centrum van Middelburg, de Oosterscheldekering en het Deltapark Neeltje Jans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Domburg, Zeeland
  • https://www.hofdomburg.nl
  • receptie.hofdomburg@roompot.nl