Heydude Schoenen

Heydude Schoenen

3.9 reviewscore • 7 reviews
T

Absolute aanrader na knieoperatie

Na mijn ingrijpende knieoperatie was ik op zoek naar schoenen die zowel licht als uiterst comfortabel waren, en ik vond ze bij "Hey Dude". Deze schoenen overtroffen mijn verwachtingen; ze zijn niet alleen licht en comfortabel, maar ook machinewasbaar. Zelfs na tien keer wassen zien ze er nog steeds uit als nieuw, zonder verkleuringen of vervormingen. Inmiddels heb ik vier paar van dit merk en ik ben van plan om er nog meer aan te schaffen. Ze passen bij vrijwel elke outfit en ik overweeg zelfs om een herfstmodel te kopen. Mijn enthousiasme voor "Hey Dude" is groot en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Dit merk heeft een vaste klant in mij gewonnen dankzij hun comfortabele, duurzame en stijlvolle schoenen.

Thijs 27 sep 2023
Reageer
J

Perfecte winter schoenen

Onlangs heb ik een paar schoenen gekocht voor mijn vriend en ze zijn een absolute hit. Deze specifieke schoenen zijn ideaal voor de wintermaanden hier in Mallorca, vooral vanwege hun warme wol. Wat mij het meest bevalt, is het ruime ontwerp bij de tenen, wat veel comfort biedt. Mijn vriend is er dol op en draagt ze constant, altijd lovend over hoe comfortabel en stijlvol ze zijn. Ik ben echt onder de indruk van dit merk, niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van hun producten, maar ook vanwege het mooie ontwerp en de nauwkeurige maatvoering. Ik zou dit merk zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar stijlvolle, comfortabele en warme winterschoenen.

Julia 21 nov 2023
Reageer
J

Al twaalf jaar trouwe klant

Al twaalf jaar ben ik een trouwe klant van "Hey Dude" schoenen. Aanvankelijk kocht ik ze in fysieke winkels, maar toen ze daar niet meer beschikbaar waren, vond ik ze gelukkig online. Mijn verzameling is nu uitgegroeid tot veertien paar, inclusief mijn allereerste aankoop, wat getuigt van hun duurzaamheid. Deze schoenen zijn mijn absolute favoriet tijdens de zomermaanden; ze bieden ongeëvenaard comfort en kwaliteit. Ik ben buitengewoon tevreden over mijn aankopen en de consistente prestaties van deze schoenen door de jaren heen.

Jasper 20 jul 2023
Reageer
S

Duurzaamheidsproblemen met schoenzolen

Ik ben over het algemeen tevreden met het comfort en de lichtheid van mijn Hey Dude schoenen. Echter, onlangs stuitte ik op een significant probleem: de zolen van een van mijn paren begonnen los te raken na slechts drie tot vier maanden dragen. Dit was een grote teleurstelling, vooral gezien de prijs die ik betaalde. Ik had verwacht dat ze langer mee zouden gaan. Mijn andere paar lijkt het voorlopig goed te doen, maar door deze ervaring ben ik nu sceptisch over de duurzaamheid en kwaliteit van de schoenen op lange termijn.

Simion 12 mei 2023
Reageer
M

Slechte ervaring met online bestelling

Mijn ervaring met online bestellen bij dit merk was helaas zeer teleurstellend. Ondanks dat ik tevreden ben met de producten die ik in de winkel heb gekocht, was de online service ondermaats. De levering duurde veel langer dan de beloofde 3 tot 7 dagen. Mijn bestelling was na twee weken nog steeds niet verstuurd vanuit Californië, wat voor mij onaanvaardbaar is. Als frequente koper van dit merk, met meer dan 20 paar schoenen in mijn collectie, voel ik me nu genoodzaakt om mijn aankopen ergens anders te doen. Deze ervaring heeft mijn voorkeur voor dit merk sterk verminderd.

Martijn 31 mrt 2023
Reageer
N

Aandacht voor voetboogondersteuning nodig

Ik ben erg te spreken over het uiterlijk van deze schoenen, maar er is een terugkerend probleem met de voetboogondersteuning. Na een paar maanden van dagelijks gebruik merk ik dat de ondersteuning afneemt, wat een probleem is voor mij. Ik heb meerdere paren van dit merk gehad, en telkens weer treedt dit probleem op. In vergelijking met Crocs, die ik twee jaar lang probleemloos heb gedragen, valt de duurzaamheid van deze schoenen tegen. Voor de prijs die ik betaal, verwacht ik dat ze langer meegaan, zeker gezien het grote publiek dat deze schoenen aanschaft.

Niels 27 feb 2023
Reageer
T

Geweldige schoenen, trage levering

De schoenen van dit merk zijn fantastisch in termen van comfort en stijl, maar de leveringstijd is een groot minpunt voor mij. In het huidige jaar, 2023, vind ik het onacceptabel dat een levering twee weken duurt. Hoewel ik de kostenbesparingen van langzamere verzending begrijp, zou er een beter evenwicht moeten zijn tussen de snelheid van levering en de kosten. Dit aspect van de service kan zeker verbeterd worden om de klanttevredenheid te verhogen.

Thomas 24 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Heydude Schoenen

Er zijn 7 reviews geschreven over Heydude Schoenen op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://heydude.nl
  • info@heydude.nl