Het Wylde Pad

Het Wylde Pad

2.7 reviewscore • 7 reviews
G

Wylde Pad staat te koop op Funda

Het Wylde Pad staat alweer te koop. Ze hebben flink wat geld er tegenaan gegooid om de huisjes weer mooi te krijgen en verkopen het hele park daarna? Staat al langer dan een half jaar op Funda waarbij ze al omlaag gegaan zijn in prijs van € 2.250.000 kosten koper naar € 1.995.000 kosten koper. Vraag me echt af wat hier achter zit want waarom zou je alles opknappen om het park daarna gelijk weer af te stoten... Heel raar!?

Gerry 13 mrt 2023
Reageer
C

Oud, versleten en te duur.

Waardeloos. Door website, social media en prijsbeleid zijn hoge verwachtingen geschept. Helaas worden deze niet waargemaakt. Het huis was in mijn ogen nog niet volledig gerenoveerd. Ik ben in gesprek gegaan met de eigenaar en een aantal noodoplossingen zijn gerealiseerd om het verblijf dragelijk te maken. Later ben ik nog eens het gesprek aangegaan en kon de eigenaar zich vinden in mijn beleving dat de verhuurprijs niet overeenkomt met de waarde van de vakantiewoning. We hebben besproken dat ik een bedrag terug zou krijgen. Later werd er contact opgenomen met een andere medewerker die het niet eens was met mijn bevindingen en naar die vergoeding kon ik fluiten. Ik mocht wel een andere keer terugkomen (met nogal wat voorwaarde omtrent datum). De slechte en tegenstrijdige afhandeling van mijn klacht maakte mijn ervaring wel compleet. Jammer dat de eigenaar nooit meer heeft gereageerd op mijn berichten.
Ze hebben goed door hoe je op social media een schijnwereld kunt creëren.

Camiel 5 feb 2023
Reageer
K

Slecht zeer slecht

We waren hier vorig weekend
Slecht geregeld koud boshuisje ontzettend duur een dag eerder vertrokken en er was niemand om hierover je beklag te doen . Management was er niet was maar loslopend geheel zit geen ziel meer in staat te koop ! Maar gauw van eigenaar veranderen dus kortom zeer ontevreden slecht geen aanrader

Kees 29 sep 2022
Reageer
P

Tevreden over het verblijf

Wij hadden een boshuisje geboekt met z'n tweetjes afgelopen weekend, deze zag er gezellig en knus uit, meerdere ruimes waren sfeervol opgemaakt. Ook was het er erg schoon toen we aan kwamen en alles wat je nodig hebt was aanwezig.

Ontbijt elke dag was heerlijk want dit kwam vers van de bakker in de buurt hadden we begrepen. Het park is niet perse groot maar daarom wel knus en gezellig, met name in de avond is iedereen lekker buiten.

Klein puntje is dat er best wat meer personeel bij de bar mag staan op drukke momenten want die beste jongeman was van hot naar her aan het rennen. Verder is het park goed aan te bevelen en zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Paulien 2 jul 2022
Reageer
C

Weinig klantgerichtheid

Het huisje wat wij hadden gehuurd bij vakantiepark het wylde pad was totaal niet wat we ervan hadden verwacht. Het was vrij vies en het leek wel alsof ze nooit een flinke schoonmaak hadden gehouden. Tijdens de feestdagen zal je wel wat meer verwachten van het personeel want ja tijdens de coronaperiode moet je de gasten toch vermaken met wat leuks, we hoorden echter helemaal niets.

Het eten waar je 12 euro per persoon voor moest betalen was niet te eten ondanks dat het personeel vond dat we zeurden. We hadden een klacht ingediend waarbij ze meteen zeiden dat we de enige waren die het niet lekker vonden, nou dat is echt niet zo want we hebben de andere gasten ook gesproken.

Je kan beter een huisje bij centerparcs huren dan krijg je toch net wat meer voor je geld. Ik snap dat het park nog in de steigers staat dus zal nog wel een groot pluspunt van dit park opnoemen en dat is de rustige omgeving in combinatie met een mooi uitzicht van veel huisjes.

Chantal 2 apr 2022
Reageer
M

Beoordelingen op eigen site

Wat mij het meeste verbaasd is dat ze per contact erg lastig te bereiken zijn. Via Facebook hebben ze nog nooit op mijn berichtjes gereageerd terwijl ik gewoon wat vragen had om een huisje te boeken op hun accomodatie. Als je dan ook nog eens ziet dat ze allerlei beoordelingen tonen op hun eigen website waarbij iedereen 4 of 5 sterren geeft, dit terwijl dit op geen enkele andere website zo is, lijkt het wel alsof het een soort scam is. Reviews en beoordelingen tonen op een eigen website dus dat je ze zelf beheert zou verboden moeten worden. Vooraf leek het me een leuk park want had het ook wel eens gezien op de tv dacht ik? Maar na deze feiten is mijn argwaan percentage omhoog geschoten, gemiste kans.

Marcel 20 feb 2022
Reageer
L

Klopt ze zijn er ook niet staat te koop en ik heb ook erg slechte ervaring hier ze moeten maar gauw verkopen !
Ook naar mijn klacht totaal geen contact of excuus
Zeer slecht

Louise 29 sep 2022
R

Het Wylde Pad vlog volgen

Ik volg al maanden lang de vlog en nu ze dus het hele park aan het updaten zijn is het des te leuker geworden. Goed bezig mensen hopelijk is het snel helemaal af zodat we een keer een kijkje kunnen gaan nemen! Heb het idee dat het erg mooi wordt, jullie stijl is sowieso erg van deze tijd. Op naar Friesland! :D

Rianne 15 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Twijzelerheide.

Over Het Wylde Pad