V

Van 50 naar 100 euro voor bagger met RECLAME

Ik ben van Netflix naar HBO MAX gegaan omdat er op Netflix steeds meer kwam wat allang op tv is geweest. Ik was blij met mijn overstapkeuze. En nu kreeg ik in een mail van HBO MAX te lezen dat deze streamingdienst de films en series gaan onderbreken met RECLAME!!! Voor meer dan 50% EXTRA KOSTEN!
Mensen betalen voor een streamingdienst om GEEN reclame te krijgen tijdens een film. En NIEMAND wil meer dan het dubbele betalen voor iets waar ze NIET om gevraagd hebben. Men krijgt dan ook Eurosport en Realityseries werd mij verteld. Als men sport en reality dingen met reclame wil zien kunnen ze gewoon normale tv kijken! GRATIS!
Ikzelf heb júist voor HBO MAX gekozen omdat ik die troep NIET wil zien. Ik wil GEEN sport, GEEN superhelden, GEEN reality series en GEEN ongeloofwaardige actiefilms. Ik hoef die vreselijke nep helden niet. Dan nam ik wel Disney+, Viaplay of Videoland. Of, GEWONE TELEVISIE!
Ik ga toch niet BETALEN VOOR RECLAME! Van 50 naar 100 euro!!!! Voor bagger met onderbrekingen! Ik ben zo ENORM verontwaardigd.... Ik bied HBO MAX 25 euro per jaar voor 5 steengoede, intelligente series ZONDER RECLAME. En ik stel voor dat iedereen hetzelfde doet wanneer HBO MAX deze prijzen gaat hanteren terwijl ze veranderen in een doodgewone televisiezender. En HBO moet zich diep, heeeeel diep, schamen.

VIN 8 mei 2024
Reageer
T

Niet op tv te krijgen

Paar dagen geleden gestart met HBO max, alleen jammer dat het niet op tv te krijgen is. Dacht dat dat wel de bedoeling was. 2 x service gebeld, maar ook met die mensen is het niet gelukt. Nu moet ik een maand lid blijven, eerder kan ik niet opzeggen. Bijzonder vervelend allemaal. Ook geprobeerd om het via mailen voor elkaar te krijgen, maar dan alleen reactie in het engels. Daar kom ik ook niet uit. Kortom, helemaal pet.

Tineke 17 jun 2023
Reageer
M

50 procent korting voor altijd

Tot 30 maart krijg je 50% korting voor altijd op een HBO Max abonnement. Aangezien ik veel series en films kijk, hoefde ik niet lang te twijfelen. HBO Max heeft ook een best mooi aanbod. Zowel oude klassiekers als nieuwe films en series. Hun aanbod lijkt ook echt groot te zijn. Ik heb zelf een tv van Samsung en er staat ook al een HBO Max app op, super handig! Alleen jammer dat er zoveel verschillende streamingdiensten op het moment zijn.

Mark 16 mrt 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2024.

Over HBO Max

Er zijn 3 reviews geschreven over HBO Max op Reviews.nl. Met een 2.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.