T

Niet op tv te krijgen

Paar dagen geleden gestart met HBO max, alleen jammer dat het niet op tv te krijgen is. Dacht dat dat wel de bedoeling was. 2 x service gebeld, maar ook met die mensen is het niet gelukt. Nu moet ik een maand lid blijven, eerder kan ik niet opzeggen. Bijzonder vervelend allemaal. Ook geprobeerd om het via mailen voor elkaar te krijgen, maar dan alleen reactie in het engels. Daar kom ik ook niet uit. Kortom, helemaal pet.

Tineke 17 jun 2023
Reageer
R

Veel verbetering mogelijk

Hoewel het aanbod van HBO Max goed is, valt de streamingdienst tegen vanwege de trage werking en frequente vastlopers. Bovendien is de kwaliteit van veel ondertiteling uitermate slecht, met slechte vertalingen, ontbrekende vertalingen en typefouten. Ik ben blij dat ik momenteel slechts een kleine hoeveelheid betaal vanwege de levenslange korting van 50%, maar op een gegeven moment zal dat niet genoeg zijn om de slechte kwaliteit van de app te compenseren. HBO Max heeft nog een lange weg te gaan om te verbeteren.

Roxanne Rits 15 jan 2023
Reageer
R

Ondertiteling moet echt beter

Hbo Max moet dringend de ondertiteling verbeteren. Het gebruik van CC-ondertiteling tijdens het streamen naar een Chromecast is niet optimaal. Ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan Netflix en Disney Plus en dit probleem oplossen. Het is duidelijk dat het veel beter kan.
Mocht dit zo blijven doorgaan, zie ik geen andere mogelijkheid om over te stappen naar een andere dienst.

Ramon 20 dec 2022
Reageer
M

Slechte ondertiteling

De problemen die we eerder ondervonden zijn grotendeels opgelost, maar nog steeds komt het af en toe voor dat een film of serie hapert. Vandaag keek ik naar The Outsider en vooral aflevering 7 had problemen met de ondertiteling. Het lijkt erop dat de vertaling is gedaan door iemand die niet goed Nederlands spreekt, misschien zelfs een Belg. Ik raad aan om deze aflevering zelf te bekijken en uw eigen oordeel te vormen.

Monica Kanbier 11 nov 2022
Reageer
K

Start niet eens normaal op

Mijn smart tv start niet normaal op en na 4 keer herstarten werkt het pas, maar dan hapert het steeds wanneer ik een serie wil kijken. Het is echt niet te doen. Bij Netflix, Disney+ en Prime Video heb ik hier geen last van, dus het ligt niet aan mijn tv, wat de helpdesk beweert.
Maar gezien de service die er geboden wordt, kies er ik voor om lekker te stoppen hier.

Katrina Demira 28 sep 2022
Reageer
R

Heel veel te verbeteren

Slechts 30% van de films en series op HBO Max is van goede kwaliteit, terwijl 70% bestaat uit oude, slechte films met een lage beeldkwaliteit en resolutie. Bovendien ontbreekt bij bijna alle oude films de Engelse ondertiteling en andere Europese talen. Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf als HBO zo'n slecht aanbod heeft en er is geen klantenservice om te helpen. Na slechts een maand abonnement heb ik genoeg gezien en zal ik HBO Max niet meer gebruiken.

Rashid Ben 3 jul 2022
Reageer
M

50 procent korting voor altijd

Tot 30 maart krijg je 50% korting voor altijd op een HBO Max abonnement. Aangezien ik veel series en films kijk, hoefde ik niet lang te twijfelen. HBO Max heeft ook een best mooi aanbod. Zowel oude klassiekers als nieuwe films en series. Hun aanbod lijkt ook echt groot te zijn. Ik heb zelf een tv van Samsung en er staat ook al een HBO Max app op, super handig! Alleen jammer dat er zoveel verschillende streamingdiensten op het moment zijn.

Mark 16 mrt 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van februari 2024.

Over HBO Max

Het relatief nieuwe, maar ook een van de grootste streamingdiensten voor films en series is het HBO Max van WarnerMedia. Het bedrijf biedt een uitgebreid aanbod aan films, series en documentaires van HBO, Warner Bros., DC Comics, Cartoon Network en andere contentpartners. HBO Max biedt ook originele content die exclusief beschikbaar is op het platform, waaronder series als Friends: The Reunion en The Flight Attendant. HBO Max is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. Het bedrijf richt zich op het bieden van een gepersonaliseerde kijkervaring en maakt daarvoor gebruik van slimme algoritmes en aanbevelingen. HBO Max is beschikbaar in verschillende landen en streeft naar wereldwijde beschikbaarheid. Het bedrijf investeert in hoogwaardige content om haar klanten een uitstekende kijkervaring te bieden.