HappyPancake

HappyPancake

1.0 reviewscore • 1 review
S

Zomaar ineens WEG?!

Lees nu ook elders dat er enkele honderden mensen zijn die zich hierdoor behoorlijk gedupeerd voelen. Hoe Kan dit nou? Zonder enige aankondiging zomaar ALLES en Iedereen van tafel vegen EN: dan ook nog het Lef hebben ze door te sturen naar een betaalde "datingsite" Ik ben ECHT NIET de enige die weet wat DAT betekent. NIKS als valse profielen, leugenaars en zakkenvullers. Happypancake WAS de enige Site Met ECHTE mensen met ECHTE verhalen en Dromen. DE enige waar je- als je een beetje mazzel had- Ook ECHTE gesprekken kon voeren en zo met ECHTE mensen zelfs kon afspreken. Ik heb er mijn laatse vriendin leren kennen. En daarvoor ook vele leuke, interessante mensen gesproken. NU zijn we ALLeMaal maar weer overgeleverd aan de geldwolven die werkelijk geen zier om mensen of hun gevoelens geven. Ik walg ervan, echt waar. Men moest zich diep schamen daar. Heb er werkelijk geen goed woord meer voor over. Het ZAL toch maar eens ECHT mogelijk zijn, joh ; Zonder vanallerhand belachelijke kosten OOK ECHT een KANS hebben op misschien wel echte liefde?! BLIJKBAAR MAG DAT IN DEZE WERELD NIET. Ik wordt hier erg boos en verdrietig om. En ik weet zeker dat ik hier niet alleen in sta.

S.B. 5 dec 2023
J

Ben het er helemaal mee eens. Ik kon ook ineens niet meer contact krijgen, en dat was heel teleurstellend. Dacht dat iemand me eraf gegooid had

John 25 dec 2023
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over HappyPancake

Bij HappyPancake kun je gratis online daten. De makers zijn er namelijk van overtuigd dat liefde vinden altijd gratis moet zijn. Profielen worden handmatig gecontroleerd voordat ze online worden gezet. HappyPancake komt oorspronkelijk uit Scandinavië. In Zweden en Finland werd het platform voor het eerst gelanceerd en won vervolgens diverse prijzen. Je kunt je aanmelden door een account aan te maken. Vervolgens zoek je met de handige functies naar de perfecte match voor jou. Je kunt je Facebook account gebruiken om je aan te melden of maak een nieuw account aan. Bij gebruik van Facebook worden je basisgegevens overgenomen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.happypancake.nl
  • support@happypancake.nl