Happy Socks

Happy Socks

3.5 reviewscore • 4 reviews
A

Teleurstellende kwaliteit sokken

Na het kopen van sokken met leuke printjes moet ik helaas concluderen dat ik ze niet zou aanbevelen. De prijs-kwaliteitverhouding is simpelweg niet in orde. Deze sokken vertonen al gebreken na slechts één keer wassen; er zitten al gaten in. Ook de pasvorm is niet optimaal en de prijs is aan de hoge kant. Misschien kunnen ze de kosten verlagen door geen dure doos mee te leveren. Ik had meer verwacht van deze sokken.

Anouk 8 jul 2023
Reageer
J

Goede ervaring, verbeter de bezorging

Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop; alles was naar wens. Het enige minpuntje was de bezorgtijd, die langer was dan aanvankelijk geadverteerd. Hierdoor was ik niet thuis om het pakket in ontvangst te nemen, wat voor enige vertraging zorgde, aangezien het een verjaardagscadeau betrof. Ik zou aanraden om de bezorgingstijden te verbeteren om de klanttevredenheid te vergroten.

Jasper 18 feb 2023
Reageer
E

Geweldige Beatles Sokken

Onlangs heb ik Beatles sokken besteld en ik ben uiterst tevreden. De klantenservice was uitstekend, en de sokken zelf voldeden aan mijn verwachtingen. De prints waren prachtig, en de kwaliteit was zeer goed in mijn optiek. Ik zal zeker terugkomen voor meer aankopen en zou deze sokken ten zeerste aanbevelen. Een perfecte score van 5/5 sterren!

Eva 10 feb 2023
Reageer
S

Kwaliteit gaat bergafwaarts

Ik was jarenlang een trouwe klant van dit merk en was altijd tevreden. De ontwerpen en kwaliteit van hun sokken waren van hoog niveau. Echter, de laatste tijd is er een duidelijke verandering opgetreden. De kwaliteit van het materiaal is merkbaar achteruitgegaan; de katoen is dunner en raakt snel beschadigd, zelfs na slechts één dag dragen. Ook de ontwerpen zijn niet meer wat ze waren. Helaas denk ik erover om elders te gaan winkelen voor sokken.

Sophie 9 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Happy Socks

Er zijn 4 reviews geschreven over Happy Socks op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.happysocks.com
  • contact@happysocks.com