HalloStroom

HalloStroom

3.1 reviewscore • 9 reviews
E

Onbeschofte adviseur duurzaamheid

Ik wilde na telefonisch contact, waarbij de adviseur zo kortaf en onbeschoft was, dat je van een goed advies niet kunt spreken, toch nadenken over de aanschaf. Een week later belde hij terug. Toen ik z'n naam niet verstond, zei hij: "Nogmaals, mijn naam is...."
Het gesprek was daarna snel afgelopen, want ik gaf aan geen zaken te willen doen met HalloStroom. Nog voor ik was uitgepraat, verbrak hij de verbinding. Als deze bejegening leidend is voor de bedrijfsvoering, dan ben ik blij dat ik geen klant geworden ben.

Elly 19 jun 2023
Reageer
J

Geen aanrader

Na goed contact met de service dienst en de schouw,hoor je absoluut niets meer. De installatie laat zich al meer dan 3,5 maand op zich wachten. En als je er naar vraagt weet niemand antwoord. Als je al antwoord krijgt want je word doorverbonden met een andere collega maar die laat niets van zich horen. Opnieuw naar de chat. Daar krijg je te horen,we verbinden u door met de juiste persoon. Maar die wil niet of geeft geen antwoord. Dus nog steeds wachten tot er iets gebeurd. Dit bedrijf heeft het voor mij afgedaan.

John 13 jun 2023
Reageer
J

Traag

Na contract te hebben geregeld en schouw gehad,duurt het een eeuwigheid voor ze overgaan tot installatie. En ik wacht nog steeds. In de winter hoef ik geen installatie op mijn platdak dak. Misschien toch een idee voor hallostroom om ook dit aan te geven in plaats van te zeggen dat het allemaal snel geregeld word.

John 31 mei 2023
Reageer
A

dure grap

Bestookt met mails van Hallo Stroom en ik was ook op zoek naar 10 zonnepanelen. Had reeds een offerte van mijn eerdere leverancier. Dus telefonische afspraak gemaakt en een uur na de afgesproken tijd werd ik gebeld. Huur van 10 panelen compleet kost 89 euro pm en daar doe je dan 15 jaar over. Dat is dus ruim 16.000 euro. Klinkt als oplichting nietwaar. Dat is dus geen optie. Mensen: NIET DOEN. Toen gevraagd wat het zou kosten om 10 panelen te kopen. Het antwoord: 8 tot 9 duizend euro... Zijn ze wel helemaal goed bij Hallo Stroom?? Zonnepanelen (370 WP) kosten tegenwoordig max 200 euro per stuk, omvormers per stuk 140 euro, dus 340 x10 = 3400 euro met nog wat kosten er boven op, maakt ongeveer 5000 euro.

Alsofikgekben 13 jan 2023
F

Ik denk dat je wel gelijk hebt dat het veel te duur is. Maar die installateurs rekenen bovenop de prijzen voor panelen en omvormers momenteel de hoofdprijs. Reken maar op €7000

Fred 29 mei 2023
F

Hele goede ervaring

Bij ons kwam er eerst een man alles opmeten. Dit was een vriendelijke man met verstand van zaken. Op deze manier wisten we gelijk wat er precies mogelijk was. Al snel hierna werden de zonnepanelen geplaatst. Ze waren erg vriendelijk en vroegen waar ik het kastje wou en wat mijn voorkeuren waren i.v.m. bekabeling en dergelijke. Echt een hele goede ervaring met HalloStroom. Het is een erg goed bedrijf.

Fam. Janssen 23 nov 2022
Reageer
F

Hallo Stroom is transparant

Bij Hallo Stroom zijn ze transparant en dat kan ik erg waarderen. Ze vertellen gewoon dat zonnepanelen huren duurder is dan wanneer je zonnepanelen hebt gekocht, dus geen verkooppraatjes dat je over moet stappen naar zonnepanelen van Hallo Stroom enz. Het is ook gewoon duurder maar als je nu wilt beginnen met besparen is het wel een goede optie. Je hebt ook geen dure investering nodig. In ons geval was dat ideaal, want wij hebben niet het budget om zo'n investering op dit moment te doen. We wouden wel nu beginnen met besparen op onze energierekening. Daarom hebben we voor Hallo Stroom gekozen. Ik ben er echt tevreden mee. Natuurlijk betalen we nu iets meer omdat we ze huren, maar dat is niet meer dan logisch. Alsnog besparen we veel geld en daar gaat het om.

Frans V. 20 nov 2022
Reageer
F

Zonnepanelen huren

Je merkt aan alles dat ze het op het moment wel druk hebben, maar daar zal HalloStroom geen uitzondering in zijn. Volgens mij hebben alle energie/zonnepanelen bedrijven het op het moment druk. Wij hebben ervoor gekozen om zonnepanelen van HalloStroom te huren. Dit scheelt een grote investering waar we simpelweg niet het geld voor hadden. Maar we genieten nu wel van de voordelen van zonnepanelen, wat heel fijn is in deze onzekere tijd. De energieprijzen blijven maar stijgen. Wat wel fijn is om te weten is dat de huurprijs per zonnepaneel sowieso voor 15 jaar vast staat, dus de komende tijd geen prijsstijgingen voor ons. Natuurlijk hadden we de zonnepanelen liever gekocht, maar dit is een prima alternatief voor mensen die geen geld hebben voor de investering die komt kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen.

Fam. de Koning 28 okt 2022
Reageer
H

Goed bedrijf

Wij hebben nog niet zo lang zonnepanelen van hallo stroom maar wij zijn wel heel blij dat we het toch hebben gedaan. We hoefden gelukkig niet heel lang te wachten, vriendelijke monteurs en een paar dagen later konden we de app al activeren. We hebben al een goede opbrengst gehad zelfs op grijze dagen. De klantenservice van hallo stroom is ook prima. Ik kreeg redelijk snel antwoord op mijn vragen. Ik kan mij voorstellen dat ze het in deze tijd erg druk hebben dus dat is prima.

Huub 11 okt 2022
Reageer
J

HalloStroom zonnepanelen

Ik was altijd al geïnteresseerd om zonnepanelen te nemen, maar ik wist nooit waar ik moest beginnen. De grote investering zag ik ook nooit echt zitten. HalloStroom biedt mij de ideale oplossing. Ik laat zonnepanelen installeren op mijn huis en deze huur ik vervolgens van HalloStroom. Hierdoor heb ik geen investering en heb ik toch zonnepanelen op mijn dak waardoor ik al met al voordeliger uit ben. Natuurlijk ben je aan het eind van de streep iets duurder uit dan wanneer je je eigen zonnepanelen koopt, maar het was mij de investering niet waard. Ik vind het ook fijn dat HalloStroom alles regelt. De zonnepanelen zaten binnen een dag op mijn dak dus dat viel heel erg mee. Ik zag er wel een beetje tegenop omdat het mij veel gedoe leek, maar dit was absoluut niet het geval. HalloStroom zonnepanelen zijn voor mij de ideale oplossing. Ik heb er geen omkijken meer na want ik ben all-risk verzekerd tegen schade. Ik ben nog niet helemaal zelfvoorzienend, maar ik wek nu wel een gedeelte van mijn eigen stroom op en hiermee bespaar ik op mijn energierekening. Het was heel fijn samenwerken met HalloStroom. Als je ook zonnepanelen wilt, maar geen gedoe, dan kan ik HalloStroom zeker aanbevelen.

Joop 16 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over HalloStroom

Bij HalloStroom zijn ze open en eerlijk. Ze streven naar een betere wereld, maar willen ook direct voordeel bieden aan hun klanten. Door zonnepanelen te huren bij hen kun je direct besparen op je energierekening. Hoewel dit op de lange termijn duurder kan zijn dan kopen, hoef je geen investering te doen en wordt alles voor je geregeld. Het is een duurzame keuze die jou direct ten goede komt. Samen met HalloStroom draag je bij aan het verminderen van fossiele brandstoffen en het verminderen van CO2-uitstoot. Dit is goed voor de wereld. Doe de dak check en ontdek hoeveel je kunt besparen. Het team van HalloStroom staat klaar om je persoonlijk advies te geven en te helpen bij het berekenen van jouw besparingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://hallostroom.nl
  • klantenservice@hallostroom.nl