HalloStroom

HalloStroom

4.50/5.00 • 5 reviews
F

Hallo Stroom is transparant

Bij Hallo Stroom zijn ze transparant en dat kan ik erg waarderen. Ze vertellen gewoon dat zonnepanelen huren duurder is dan wanneer je zonnepanelen hebt gekocht, dus geen verkooppraatjes dat je over moet stappen naar zonnepanelen van Hallo Stroom enz. Het is ook gewoon duurder maar als je nu wilt beginnen met besparen is het wel een goede optie. Je hebt ook geen dure investering nodig. In ons geval was dat ideaal, want wij hebben niet het budget om zo'n investering op dit moment te doen. We wouden wel nu beginnen met besparen op onze energierekening. Daarom hebben we voor Hallo Stroom gekozen. Ik ben er echt tevreden mee. Natuurlijk betalen we nu iets meer omdat we ze huren, maar dat is niet meer dan logisch. Alsnog besparen we veel geld en daar gaat het om.

Frans V. 20 nov 2022
Reageer
F

Hele goede ervaring

Bij ons kwam er eerst een man alles opmeten. Dit was een vriendelijke man met verstand van zaken. Op deze manier wisten we gelijk wat er precies mogelijk was. Al snel hierna werden de zonnepanelen geplaatst. Ze waren erg vriendelijk en vroegen waar ik het kastje wou en wat mijn voorkeuren waren i.v.m. bekabeling en dergelijke. Echt een hele goede ervaring met HalloStroom. Het is een erg goed bedrijf.

Fam. Janssen 23 nov 2022
Reageer
F

Zonnepanelen huren

Je merkt aan alles dat ze het op het moment wel druk hebben, maar daar zal HalloStroom geen uitzondering in zijn. Volgens mij hebben alle energie/zonnepanelen bedrijven het op het moment druk. Wij hebben ervoor gekozen om zonnepanelen van HalloStroom te huren. Dit scheelt een grote investering waar we simpelweg niet het geld voor hadden. Maar we genieten nu wel van de voordelen van zonnepanelen, wat heel fijn is in deze onzekere tijd. De energieprijzen blijven maar stijgen. Wat wel fijn is om te weten is dat de huurprijs per zonnepaneel sowieso voor 15 jaar vast staat, dus de komende tijd geen prijsstijgingen voor ons. Natuurlijk hadden we de zonnepanelen liever gekocht, maar dit is een prima alternatief voor mensen die geen geld hebben voor de investering die komt kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen.

Fam. de Koning 28 okt 2022
Reageer
H

Goed bedrijf

Wij hebben nog niet zo lang zonnepanelen van hallo stroom maar wij zijn wel heel blij dat we het toch hebben gedaan. We hoefden gelukkig niet heel lang te wachten, vriendelijke monteurs en een paar dagen later konden we de app al activeren. We hebben al een goede opbrengst gehad zelfs op grijze dagen. De klantenservice van hallo stroom is ook prima. Ik kreeg redelijk snel antwoord op mijn vragen. Ik kan mij voorstellen dat ze het in deze tijd erg druk hebben dus dat is prima.

Huub 11 okt 2022
Reageer
J

HalloStroom zonnepanelen

Ik was altijd al geïnteresseerd om zonnepanelen te nemen, maar ik wist nooit waar ik moest beginnen. De grote investering zag ik ook nooit echt zitten. HalloStroom biedt mij de ideale oplossing. Ik laat zonnepanelen installeren op mijn huis en deze huur ik vervolgens van HalloStroom. Hierdoor heb ik geen investering en heb ik toch zonnepanelen op mijn dak waardoor ik al met al voordeliger uit ben. Natuurlijk ben je aan het eind van de streep iets duurder uit dan wanneer je je eigen zonnepanelen koopt, maar het was mij de investering niet waard. Ik vind het ook fijn dat HalloStroom alles regelt. De zonnepanelen zaten binnen een dag op mijn dak dus dat viel heel erg mee. Ik zag er wel een beetje tegenop omdat het mij veel gedoe leek, maar dit was absoluut niet het geval. HalloStroom zonnepanelen zijn voor mij de ideale oplossing. Ik heb er geen omkijken meer na want ik ben all-risk verzekerd tegen schade. Ik ben nog niet helemaal zelfvoorzienend, maar ik wek nu wel een gedeelte van mijn eigen stroom op en hiermee bespaar ik op mijn energierekening. Het was heel fijn samenwerken met HalloStroom. Als je ook zonnepanelen wilt, maar geen gedoe, dan kan ik HalloStroom zeker aanbevelen.

Joop 16 sep 2021
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van december 2022.

Over HalloStroom

Bij Hallostroom.nl kan je zonnepanelen huren, hiermee kan je uiteindelijk flink besparen op je energierekening. Daarnaast ben je goed bezig met het milieu en je woningwaarde zal verhoogd worden. Je krijgt direct rendement zonder investering, je kan zorgeloos genieten en installatie wordt gedaan door gecertificeerde installateurs. De enige eis is dat je een koophuis moet hebben met een eigen dak.

  • Nog niet geverifieerd