Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

3.7 reviewscore • 9 reviews
J

Slechte ervaring met een specifieke spray

Al geruime tijd kies ik steevast voor de blauwe spray bussen, vooral tijdens aantrekkelijke kortingsacties. De laatste keer dat ik vijf van deze blikken aanschafte, bleek het een behoorlijke teleurstelling te zijn. Ze waren bij lange na niet volledig gevuld. Bij één van de blikken was de spuitfunctie zelfs volledig kapot, waardoor ik genoodzaakt was om de inhoud over te gieten naar een ander blik. Na deze ervaring overweeg ik sterk om voortaan een ander merk te proberen, zoals bijvoorbeeld Dasty

Jeroen 15 jan 2022
Reageer
E

Bestelproces en levering

Tijdens het bestellen werd ik netjes op de hoogte gehouden van elke stap, waardoor ik precies wist wat er gaande was. Echter, het feit dat de verzending via DHL verliep, leidde tot aanzienlijke vertragingen. Dit heeft mijn algehele ervaring negatief beïnvloed, omdat het voelde alsof mijn geld voor niets was uitgegeven. Volgende keer een betrouwbare verzender gebruiken misschien..

Erik 3 aug 2021
Reageer
D

Mijn mening over kantoormeubilair

Het assortiment en de kwaliteit van de producten zijn onmiskenbaar goed. Echter, als we het over prijzen hebben, zou er wel enige ruimte voor verbetering kunnen zijn. Een wat scherpere prijs zou de algehele tevredenheid zeker verhogen. Ondanks dit kleine minpunt ben ik in grote lijnen erg tevreden over de producten en diensten die dit bedrijf biedt.

Daan 30 nov 2020
Reageer
M

Voordelige aankoop en snelle service

Mijn recente aankoop van gekleurde etiketten, voor slechts de helft van de prijs die ik voorheen betaalde bij mijn reguliere leverancier, heeft mij blij verrast. Daar bovenop was de levering de volgende ochtend al een feit, wat de ervaring nog beter maakte. Deze combinatie van prijs en snelheid is ongeëvenaard en ik ben uitermate tevreden.

Maaike 15 apr 2020
Reageer
T

Bezorging boven verwachting

Ze beloven dat als je vóór 16:00 uur bestelt, je de volgende dag je bestelling in huis hebt. Hoewel ik nét buiten deze tijd bestelde, werd mijn pakket toch de volgende dag al geleverd. Deze uitzonderlijke efficiëntie, in combinatie met hun betaalbare prijzen, heeft me zeer onder de indruk gebracht en ik overweeg zeker om in de toekomst weer bij hen te bestellen.

De mogelijkheid om snelle leveringen te garanderen is een enorme troef voor elk bedrijf, en in dit geval heeft het mijn verwachtingen overtroffen. Het feit dat mijn bestelling zelfs buiten de aangegeven tijd werd verwerkt en de volgende dag werd geleverd, getuigt van een goed georganiseerde logistiek en toewijding aan klanttevredenheid.

Bovendien waren de betaalbare prijzen een extra pluspunt, waardoor de algehele ervaring buitengewoon positief was. Dit soort efficiëntie en waarde voor je geld zorgen er zeker voor dat ik deze leverancier in gedachten houd voor toekomstige aankopen.

Thomas 5 nov 2019
Reageer
L

Impressionante klantenondersteuning

Bij het bestellen van vijf grote waterflessen ontstond er aanvankelijk verwarring met betrekking tot de leverdatum. Gelukkig was het klantenserviceteam uiterst responsief en pakte het het probleem direct aan. Hun aanpak en de manier waarop ze de situatie afhandelden, waren werkelijk bewonderenswaardig. Het is geruststellend om te weten dat er een toegewijd klantenserviceteam is dat in staat is om eventuele problemen snel en effectief op te lossen. In dit geval was de verwarring over de leverdatum misschien een klein ongemak, maar de snelle reactie en proactieve benadering van het team maakten het verschil.

Lisanne 29 sep 2019
Reageer
K

Gemak door eerdere bestellingen

Met de bestelhistorie feature op de website van Kantoorartikelshop wordt het proces van opnieuw bestellen aanzienlijk eenvoudiger en sneller. Deze functie bespaart me niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten. Al met al is het een zeer gebruiksvriendelijke ervaring. Het hebben van een bestelhistorie feature is een waardevolle toevoeging voor elke online winkel, omdat het klanten in staat stelt om eerdere bestellingen te raadplegen en items gemakkelijk opnieuw te bestellen. Dit maakt het winkelen efficiënter en minder tijdrovend, wat zeker gewaardeerd wordt door drukke consumenten.

Kees 22 okt 2018
Reageer
S

Lange wachttijd zonder levering

Ondanks de belofte dat mijn product snel zou worden geleverd, bleef ik dagen, zelfs weken, wachten zonder enige update. Toen ik contact opnam, kreeg ik te horen dat het nog langer zou duren. Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Mijn ervaring was verre van positief en ik heb er een hard hoofd in dat dit nog beter gaat worden, daarom schrijf ik nu al een recensie.

Suzanne 27 sep 2018
Reageer
T

Uitgebreid assortiment met vlotte bezorging

Hoewel ik initieel wat moeite had met het vinden van producten via de zoekfunctie op de website, werd mij geadviseerd de online catalogus te raadplegen. Dit bleek een uitstekende tip. Bovendien was ik aangenaam verrast door de snelheid waarmee mijn bestelling werd geleverd en zal ik hier zeker nog eens terugkomen om meer te bestellen.

Tim 23 mrt 2017
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen is dé online winkel met een breed assortiment aan A-merk en huismerk kantoorartikelen, altijd tegen de scherpste prijzen. In hun webshop vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van papierwaren, zoals printpapier, enveloppen, etiketten, agenda's, formulieren en rollen papier. Daarnaast bieden ze handige schrijfblokken, collegeblokken, kladblokken en notitieblokken, evenals mappen en stijlvolle notitieboekjes. Voor elke schrijfbehoefte hebben ze papier met ruitjes of gelinieerd beschikbaar. Bij Goedkoopste-Kantoorartikelen kun je rekenen op een ruime keuze en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu op zoek bent naar basisbenodigdheden of iets specifieks, zij hebben het allemaal. Bespaar geld op je kantoorartikelen zonder in te leveren op kwaliteit bij Goedkoopste-Kantoorartikelen!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.goedkoopste-kantoorartikelen.nl
  • info@goedkoopste-kantoorartikelen.nl