Giga-Bikes

Giga-Bikes

3.0 reviewscore • 2 reviews
G

Faillissement gegaan dus geen garantie

Ik kocht eind 2022 een Amigo E-Bike, de klantenservice reageerde altijd snel totdat ik e-mailde dat mijn ebike in 2023 een "Error 8" -code op het display ontwikkelde en niet meer werkte. Klantenservice reageren wij snel "Bepaalde verplichtingen van de oude BV, zoals garantie in dit geval, worden daarbij overgenomen door de curator. De curator heeft echter niet de middelen om dit op te lossen, aangezien grote aantallen crediteuren zoals de Belastingdiensten en leveranciers staan ​​als eerste in de pikorde voor de overige gelden."

Er werd duidelijk gemaakt dat voor eventuele inspecties en reparaties kosten in rekening zouden worden gebracht.

Ondanks dat het nog steeds handelt onder de naam Giga-Bikes, is de voormalige BV van "TOM Retail B.V." Faillissement verklaard, hun nieuwe eigenaar is nu "THOM SALES BV", een verdacht vergelijkbare BV, ik heb een fiets van € 1499,- die nutteloos is en er wordt geen garantie gehonoreerd door dit bedrijf Giga-Bikes. Koper let op!

Gareth 6 okt 2023
Reageer
D

Elektrische step van Giga-Bikes

Ik heb een InMotion L9 elektrische step gekocht bij Giga-Bikes en het is een hele fijne step! De verzending was gratis en de levertijd 2 dagen. De step was met 25% afgeprijsd dus ik bespaarde € 330. Dat heeft mij wel echt over de streep getrokken om deze elektrische step te kopen. De step kostte mij in totaal € 969,95, wat vrij veel geld is, maar dit is ook één van de duurdere steps. Ze verkopen ook een elektrische step van € 398,95, maar ik wou gewoon een hele goede. De InMotion L9 heeft dubbele vering en een motorvermogen van meer dan 500 Watt. Hierdoor kan de step 30 km/u en een helling van 30% beklimmen. Door middel van de InMotion-app kun je de snelheid aanpassen. Ook beschikt de step over een schijfremsysteem in combinatie met een elektrische rem. Ook zit er een display op, wat je misschien ook kent van e-bikes. Daarnaast bevat de step nog een dubbele koplamp. Echt een hele mooie step dus en voor mij is het het geld meer dan waard. Het bestelproces op Giga-Bikes was een hele prettige ervaring. Niks negatiefs over te melden. Ik heb geen contact met de klantenservice gehad, want dit was gelukkig ook niet nodig. Gewoon de step online besteld en na 2 dagen had ik hem in huis. Met de step is ook niks mis. Ik ben er heel blij mee.

Dave 29 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Giga-Bikes

Giga-Bikes, gelegen in Tilburg en omgeving, is de ultieme bestemming voor fietsliefhebbers. Met een enorme showroom van maar liefst 1000 m2, biedt Giga-Bikes een indrukwekkende selectie van maar liefst 700 verschillende fietsmodellen, evenals een breed scala aan fietsaccessoires en -onderdelen. Het beste van alles? Alles is scherp geprijsd! Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Achter de winkel bevindt zich zelfs een testterrein, waar je de fiets van je keuze vrijblijvend kunt uitproberen. Bovendien zijn alle fietsen rijklaar in de winkel en kun je ze direct meenemen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de afmontage en de eerste servicebeurt zelfs inbegrepen, ter waarde van respectievelijk €49,95 en €60. Bij Giga-Bikes vind je niet alleen de perfecte fiets, maar ook een uitstekende klantenservice en onverslaanbare waarde.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.giga-bikes.nl
  • klantenservice@giga-bikes.nl