Gereedschapspecialist.nl

Gereedschapspecialist.nl

4.7 reviewscore • 10 reviews
J

Fantastische ervaring

Mijn ervaring met de Gereedschapspecialist was werkelijk fantastisch! Hoewel de fabrikant wat problemen had met de levering, was ik erg tevreden over hoe de Gereedschapspecialist me op de hoogte hield. Bovendien was het product hier maar liefst 100 euro goedkoper dan elders, wat het extra aantrekkelijk maakte. Het personeel nam zelfs de moeite om me telefonisch te informeren over de verwachte levertijd, wat ik als zeer attent heb ervaren.

Kortom, deze ervaring was meer dan prima!

Johan 19 dec 2022
Reageer
P

Tevreden met een kleine uitzondering

Mijn ervaring was over het algemeen bevredigend, maar er ontbrak wel wat informatie van de transportfirma over de verzending. Plotseling stond het pakket voor mijn deur, wat eigenlijk goed uitkwam omdat ik mijn bestelling dringend nodig had. Desondanks wel een ster minder, omdat het fijn zou zijn geweest als ik wist wat me te wachten stond.

Peter 3 sep 2022
Reageer
R

Uitstekende service bij productomruiling

Onlangs hebben we hier een nieuwe as besteld voor onze aanhanger, en dat verliep uiterst vlot. De levering was binnen slechts 2 dagen, en de as was in perfecte staat. De bouwkwaliteit overtrof mijn verwachtingen en de as was stevig en goed geconstrueerd. Helaas hadden we een meetfout gemaakt bij het opmeten van de afstand tussen de bevestigingspunten. Gelukkig maakte Gereedschapsspecialist.nl hier geen probleem van, en we konden de as kosteloos omruilen voor een exemplaar met de juiste afmetingen. Om extra verzendkosten te voorkomen, hebben we zelfs afgesproken om elkaar halverwege (België - Nederland) te ontmoeten voor de uitwisseling. Dit verliep zonder enige problemen, en we zijn zeer tevreden klanten. We bevelen Gereedschapsspecialist.nl van harte aan!

Rick 31 mei 2022
Reageer
E

Uiteindelijk goed verlopen

Ik had een pakket besteld, maar PostNL heeft het mogelijk zonder kennisgeving bij mij aangeboden, waardoor ik het niet kon ophalen bij een servicepunt. Na een week werd het pakket teruggestuurd. Pas nadat ik contact had opgenomen met de Gereedschapspecialist, hoorde ik wat er was gebeurd. Op mijn verzoek stuurden ze het pakket geheel kosteloos opnieuw, en deze keer bereikte het wel mijn adres. Ik ben de Gereedschapspecialist dankbaar voor hun extra kosteloze service. Uiteindelijk is alles goed opgelost.

Els 24 nov 2021
Reageer
L

Vlot besteld en geleverd

Het bestellen van mijn product verliep vlot, en ik was tevreden over de communicatie. Ze reageerden binnen een redelijke termijn, wat ik als positief heb ervaren. De levering verliep ook zonder problemen. De communicatie bij de Gereedschapspecialist was aanzienlijk beter dan die van HBM, die vaak geen of slechte reacties geeft, of antwoorden geeft die weinig behulpzaam zijn.

Laura 14 okt 2021
Reageer
H

Voordelig en snel

Ik heb zeer voordelig (accu) tuingereedschap besteld voor een klein project in huis, en het werd snel geleverd. Bovendien blijkt de kwaliteit uitstekend te zijn. Dit is echt een goed adres! Ik heb hier al meerdere dingen besteld en tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn aankopen. Een aanrader voor elke klusser, hobby en professioneel.

Henk 13 okt 2021
Reageer
W

Snelle levering

Ik had een kleine suggestie om de leveringservaring nog handiger te maken. Het zou nuttiger zijn geweest als de e-mail met de leveringsdatum vóór de daadwerkelijke levering was verzonden, zodat ik mijn aanwezigheid beter kon plannen. Ondanks dit kleine puntje van feedback verliep de rest van het proces perfect. De levering was op tijd en de service was over het algemeen efficiënt. Het is goed om te weten dat er ruimte is voor verbetering, maar ik ben over het algemeen tevreden met mijn ervaring.

Willem 30 jul 2021
Reageer
J

Geweldig persoonlijke service

Na het sturen van een e-mail werd ik snel teruggebeld, en er werd met me meegedacht. Ondanks dat ik mijn winkel op een drukke vrijdag moest runnen, bracht Marcel persoonlijk de bestelde lier aan huis. Dit was echt een geweldige service! Dit is precies de reden dat ik liever bij een kleine(re) zaak bestel dan bij een grote Gamma oid, omdat de kleine prijsverschillen niet opwegen tegen de service.

Jeroen 15 jul 2021
Reageer
L

Zeer tevreden over de communicatie

Het bestelde product was niet beschikbaar, maar in plaats daarvan kreeg ik een goed alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Dit was zeer bevredigend. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de situatie en de levering ervan. Hoewel ik de kwaliteit op lange termijn nog moet beoordelen, heb ik er alle vertrouwen in dat de producten met niet voor problemen zullen zetten.

Lisa 3 dec 2020
Reageer
M

Goede service!!

Via Bol.com heb ik een gereedschapswagen gekocht. Ik kreeg netjes te horen dat de levering mogelijk een paar dagen langer zou duren vanwege Corona. Vervolgens ontving ik per e-mail een melding dat het pakket was afgeleverd. Wat ik ook fantastisch vond, was dat ik via WhatsApp een bericht ontving met een foto van de bezorgdatum. Binnen 4 werkdagen had ik de gereedschapswagen al binnen. Bovendien was de HBM-gereedschapskist bij Gereedschapsspecialist.nl in de aanbieding! Ik wil Marcel en zijn team bedanken voor de uitstekende service.

Maarten 11 nov 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Gereedschapspecialist.nl

Gereedschapspecialist.nl is dé plek waar je alles vindt voor de inrichting van je werkplaats en garage. Met een uitgebreid assortiment en een slim inkoopbeleid zorgen ze ervoor dat ze zoveel mogelijk producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Mocht je toch iets specifieks zoeken dat niet in het assortiment te vinden is, kun je contact opnemen met de inkoopspecialisten van Gereedschapspecialist.nl. Ze doen hun best om je snel van dienst te zijn. Hoewel alle producten zorgvuldig geselecteerd worden op basis van kwaliteitseisen, kan het altijd gebeuren dat er een defect optreedt binnen de garantieperiode. Gelukkig kun je in zulke gevallen rekenen op de fabrieksgarantie. Met Gereedschapspecialist.nl ben je verzekerd van kwaliteit en goede service voor al je gereedschappen en werkplaatsbehoeften.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gereedschapspecialist.nl
  • info@gereedschapspecialist.nl