Gazelle

Gazelle

4.7 reviewscore • 3 reviews
I

Gazelle altijd goed

Pas geleden een nieuwe e-bike gekocht en de keuze is gevallen op een e-bike van Gazelle. Heel tevreden mee. Gazelle is niet het goedkoopste merk, maar je krijgt wel kwaliteit en dat is ook wel de reden waarom ik voor Gazelle heb gekozen. Bij een normale fiets had ik wel voor een wat goedkoper merk gekozen, maar voor een e-bike wil ik toch wat meer kwaliteit.

Inge 2 nov 2021
Reageer
T

De beste ebikes

Gazelle verkoopt wat mij betreft de beste ebikes. Ik heb al twee Gazelle ebikes gehad en het zijn beide topfietsen. Ik ben begonnen met een goedkoop model met voorwielmotor. Niet dat dit verkeerd was, maar al snel wou ik een wat duurder model met middenmotor proberen. Nu heb ik een Gazelle met middenmotor, maar het is voor mij het geld absoluut waard. Ik fiets elke dag, dus het mag wat kosten. Mijn vorige ebike heb ik goed weten te verkopen, dus daar heb ik niet veel verlies op gemaakt. Deze fietsen zijn gelukkig waardevast. Wel heb ik de accu geupgrade, omdat ik veel kilometers maak. Mijn ebike krijgt om de zoveel maanden een servicebeurt en dat kan ik iedereen aanraden. Dit kost niet veel, maar je fiets blijft wel in topconditie en met al die elektronica erop is dat geen overbodige luxe. Ook heb ik er een verzekering bij genomen, omdat het best een dure ebike is.

Tom 15 jun 2021
Reageer
H

Gazelle e-bike

Gazelle verkoopt echt top e-bikes. Ik heb zelf de Paris C7+ van Gazelle al geruime tijd in bezit en ik moet zeggen dat het een hele fijne fiets is. Deze e-bike vind ik er ook erg leuk uit zien. Wel heb ik er een betere accu bij besteld, zodat ik mij minder snel zorgen hoef te maken over een lege accu. Er zit een middenmotor van Bosch in die echt super natuurlijk en krachtig aanvoelt. Dat allemaal voor een relatief lage prijs. Ik had geen hoge verwachtingen, omdat deze elektrische fiets relatief goedkoop is voor een e-bike met middenmotor, maar Gazelle heeft mij echt positief verrast. Het frame van de fiets is ook lekker stevig, maar toch relatief licht, dus daar geen zorgen over. Er zit vering in zowel de voorvork als onder het zadel, wat fietsen ook een stukje comfortabeler maakt. Dus ik kan niet anders zeggen dat ik iedereen de Gazelle Paris C7+ kan aanbevelen. Deze e-bike is zeker je geld waard. Ik heb nog geen enkel probleem ondervonden met deze e-bike. Echt top kwaliteit wat je ook van een merk als Gazelle mag verwachten.

Harry 11 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Gazelle

Gazelle is een iconisch merk dat al meer dan 130 jaar fietsen produceert die perfect aansluiten op de wensen van Nederlanders. Met de groeiende populariteit van fietsen in Nederland is Gazelle de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een lichte, kwalitatieve en comfortabele fiets. Het bedrijf heeft altijd een scherp oog voor design en blijft voortdurend nadenken over manieren om hun fietsen nog slimmer en innovatiever te maken. Of je nu een stadsfiets, elektrische fiets of sportieve fiets nodig hebt, hebben ze een breed scala aan modellen om aan jouw behoeften te voldoen. Met Gazelle kun je vertrouwen op een betrouwbare partner voor jouw dagelijkse fietsplezier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gazelle.nl
  • info@gazelle.nl