Gastvrij aan Zee Egmond

Gastvrij aan Zee Egmond

4.5 reviewscore • 2 reviews
E

Ontspannen in de Duinen van Egmond

Huisje heeft alle opties die je maar kunt wensen en je hebt een heel mooi uitzicht over de duinen. Voor rustzoekers is dit de perfecte plek. Wij hebben veel gewandeld over de duinen en zijn ook naar de plaatsen Alkmaar en Haarlem geweest toen het iets minder weer was. Het vakantiehuis Duinen van Egmond is super!

Erik v Berg 6 jul 2023
Reageer
E

Super vakantiehuis, maar reageren ho maar

Op het mailen na, is dit werkelijk een super goed geregeld park. Het is inderdaad GASTVRIJ aan zee van egmond. Ik stelde dat het mailen niet goed was, dit komt omdat we iets waren vergeten in het huisje, hadden dus gemaild maar we krijgen geen reactie. Wacht al enkele dagen maar zal vast nog wel komen en anders bellen we er nog wel even achteraan maar als je een fijne vakantie wilt, kan je hier zeker terecht!

Eva 18 feb 2023
E

Update: als je belt krijg je gelijk contact. Dat is dus prima geregeld!

Eva 20 feb 2023
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Egmond aan Zee.

Over Gastvrij aan Zee Egmond

Gastvrij aan Zee is gelegen aan de Mosselaan 53B in Egmond aan den Hoef. Dit jonge en dynamische bedrijf kenmerkt zich door een klein maar enthousiast team dat een persoonlijke betrokkenheid met gasten hoog in het vaandel heeft staan. Het aanbod van Gastvrij aan Zee bestaat uit een diversiteit aan fleurige vakantiehuizen, gelegen in de prachtige omgeving van de Noord-Hollandse kust. Het bedrijf biedt unieke verblijfsmogelijkheden in Egmond, een gebied bekend om zijn idyllische kustlijn en natuurlijke schoonheid. Onder de aangeboden accommodaties bevinden zich onder andere frisse bungalows, volledig gerenoveerd en gelegen op rustige locaties, en luxe vakantiewoningen die ideaal zijn voor gezinnen. Elk van de vakantiehuizen heeft zijn eigen charme en biedt een comfortabele en aangename verblijfplaats voor gasten die de kustlijn en de omgeving willen verkennen. Gastvrij aan Zee streeft ernaar om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Ze nemen de tijd om eventuele problemen op te lossen en bieden ook ondersteuning bij klachten en annuleringen. Het bedrijf heeft heldere beleidsregels opgesteld om ervoor te zorgen dat gasten weten waar ze aan toe zijn in geval van annuleringen of klachten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Egmond aan Zee, Noord-Holland
  • https://gastvrijaanzee.nl/vakantiehuizen-egmond/
  • info@gastvrijaanzee.nl