GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.8 reviewscore • 261 reviews
K

Werkt perfect

Wederom een licentie aangeschaft en zoals verwacht, alles werkt na telefonisch activeren. Tot nog toe nooit een probleem gehad met deze liceties. Wel eerst de voor geinstalleerde versie van Office 365 moeten verwijderen met het programma Offscrub. Gewoon verwijderen in configuratiescherm is niet voldoende. Had je al aangemeld met je microsoft account dan eerst dit deactiveren.

Kees 28 dec 2023
Reageer
H

een uitkomst

Ik heb al vele malen gebruik gemaakt van en het office (voor windows en mac) en het windows pakket. Het werkt altijd direct, ik heb een keer té lang gewacht met het activeren en kreeg meteeen een nieuwe key! Heb echt al vele duizenden euro's bespaard via dit geweldige bedrijf.

Huib Senders 27 dec 2023
Reageer
M

Heel fijn

Prima webshop met een gebruiksvriendelijke website. Bestelling ging soepel en vlot. Heel tevreden met de dienstverlening. Na mijn bestelling kreeg ik direct de activeringssleutel om mijn MS Office Professional Plus 2021 te kunnen activeren. En dat verliep ook goed. Ik raad iedereen aan om software producten hier te bestellen. Dat zeg ik niet zomaar, maar dat heb ik zelf mogen ervaren.

Mousa 27 dec 2023
Reageer
R

Prima

Prima software aanbieder. Snel per mail geleverd. Activatie Code direct zonder enige problemen of vertraging online geactiveerd. Binnen enkele minuten alle programma's bruikbaar.
Activeren online heeft de voorkeur boven telefonisch activeren. Dit gaat veel en veel sneller zonder veel invoer of spraakwerk. Software al meerdere keren hier aangeschaft, aanrader.
Toppers.

Ron 24 dec 2023
Reageer
C

Windows 11 Pro Key

De Windows 11 Pro Key werkt wel. Het is een OEM-sleutel. U kunt deze niet rechtstreeks invoeren op het tabblad Update van Windows. Een beetje computerkennis is vereist. Ik heb in het verleden verschillende Windows 10-sleutels gekocht en ze werkten allemaal op dezelfde manier. Als het je lukt om de sleutel in te voeren, kun je genieten van je nieuwe vensters.

Christian De Cocker 24 dec 2023
Reageer
R

Goede code

Goede code, alles was naar verwachting,
Tip voor volgende gebruiker: gebruik digitale activatie niet telefonisch, scheelt hoop werk. Je moet bij telefonisch erg veel foutgevoeliger stappen ondernemen.
Handleiding met stappenplan van gamekey was wel fijn, werkte goed en correct.
Dan rest me enkel een fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen aan iedereen.

Ruud 22 dec 2023
Reageer
J

Top aankoop voor een goede orijs

Gisteravond een pakket Office 2021 gekocht en binnen 10 seconden kwam een product code . De activering van de licentie via de telefoon is erg simpel te doen 👌
Er waren duidelijke instructies voor de installatie. Deze is super eenvoudig en gaat eigenlijk vanzelf.
Zeer aan te bevelen !
Prima product voor een top prijs 👍 En binnen no time gebruiksklaar

Jos 21 dec 2023
Reageer
C

Top verkoop

De verkoop is top gegaan en ook heel goed verzorgd.
Geen problemen alles top.
Download goed verzorgd ging zonder problemen.
Ik kreeg een bevestiging op de mail dat ik het programma op een bepaalde manier moest Downloaden. Wel moet je even goed lezen dat je de winzip moet instaleren. Als je dat goed doet dan is er geen probleem

Cornel 16 dec 2023
Reageer
J

Uitstekend

Deze keer Office 21 gekocht. In het verleden ook al een aantal keer Windows en Office gekocht. Duidelijke beschrijving over de installatie er bij, en goede prijs! Niks op aan te merken, kan Gamekeydiscounter alleen maar aanraden. Alleen dat je minimaal 50 woorden in je review moet zetten is wel een beetje irritant 😉

Joris 15 dec 2023
Reageer
S

Dat ging soepel!

Al een paar keer met succes besteld en ook deze keer was er wederom sprake van een fijne dosis soepelheid die ook nog soepel was. Het verdient overigens aanbeveling om versies van Office 365 eerst te verwijderen want die wilde de sleutel overnemen en dat komt dan niet goed. Van de prijs kan je alleen maar vrolijk worden!

Soepele Henkie 13 dec 2023
Reageer
S

Altijd goed, lage prijs!

Vele malen heb ik reeds gebruik gemaakt van de service die Gamekeydiscounter biedt. Meestal betrof het Microsoft licenties van Office en Windows produkten. Op basis van het op dat moment belangrijke voor mij gewenste de juiste keuze gemaakt te hebben eenvoudig te bestellen en geleverd binnen de afgesproken levertermijn. Altijd goed, lage prijs.

Steve 12 dec 2023
Reageer
J

Super snel en eenvoudig

Windows 11 pro licentie en diverse Office pakketten aangekocht.
Super eenvoudig en direct na betaling beschikbaar.
Heel blij mee en dat voor een zeer scherpe prijs.
Duidelijke instructies om te installeren en activeren in de mail.
Heel tevreden over de betaalmogelijkheden.
Zeker een aanrader op Microsoft pakketten gebied.
Gevonden door gouden tip van een collega die al meer hier vandaan had gehaald. Games nog niet nodig gehad, maar dan kom ik zeker terug.

Johan 12 dec 2023
Reageer
L

Simpel, snel, voordelig.

Werkelijk altijd binnen een paar minuten geregeld. Heldere uitleg omtrent producten en wat wanneer en waarom wel of niet werkt. Prima (en snelle!) servicedesk en dat valt op in tijden waarin lang wachten op een antwoord dat vaak niet bij je vraag past de standaard lijkt te zijn. Hulde dus voor dit team: fijn en no-nonsense.

Leon 12 dec 2023
Reageer
t

office 2021

Snel (binnen minuten), goedkoop (minder dan 10 euro) en correct (alles werkte zoals beschreven). En bellen met Microsoft valt best wel mee. Het is een warboel van cijfers en letters, maar ik had alle 48 cijfers van de identity code goed ! Voor weinig geld heel veel toepassingen van Microsoft Office 2021. Enige minpunt: als je kijkt naar je Microsoft abonnementen wordt je niet als gebruiker herkend.

tamme wierenga 12 dec 2023
Reageer
J

Degelijk en duidelijk, onbetwist de beste

Je kunt bij zoveel aanbieders een licentie kopen maar Gamekeydiscounter is toch wel de allerbeste, bij bestelling altijd gelujk doorverwezen naar een weppage met alle info die je nodig hebt, download link voor de installatie image en als referentie krijg je toch ook een email met de info. Super service. Dit is een blijvertje

Jim Alberts 3 dec 2023
Reageer
J

Windows 11 pro

Altijd goed geprijsd Windows 11 pro pas geactiveerd en werkt zoals altijd perfect. Nou nog Office erbij en dan is de pc weer helemaal up to date. Dit ook al met Windows 8 en 10 gedaan,super bedrijf. Dit via vrienden gehoord en geprobeerd,je kan er ook games kopen dus ik zou zeggen probeer het uit.

Jeroen 29 nov 2023
Reageer
T

Betrouwbaar en waar voor je geld

Via onlinekeys.nl (waar ik al langer klant bij ben) bij deze webshop terecht gekomen. Ook hier een prima probleemloze winkelervaring gehad, voor MS Office 2021 via telefonische activatie. Na aankoop netjes de key gekregen en ook een downloadlink, activatie was soepel verlopen. Helemaal goed dus. En zoals anderen al aangaven, hele scherpe deals die je hier krijgt.

Thumbsy 28 nov 2023
Reageer
M

Nergens meer waar voor je geld.

Kies een programma dat je nodig hebt maar nu voor een ongelooflijk lage prijs.
Volg nauwkeurig de zeer helder beschreven stappen die je na betaling per mail en op je scherm ontvangt. De installatie en activering zijn vervolgens geen enkel probleem. Kennis van ICT is niet nodig,
Gamekey Discounter is voor 100% betrouwbaar en je krijgt tot 1000% waar voor je geld.

Maks 27 nov 2023
Reageer
J

Prima

Een key code besteld voor office 365. Voor een hele scherpe prijs. Direct na betaling de code mogen ontvangen, zowel op de site zelf als in de mail krijg je de code. deze bij office 365 ingevoerd en werkt meteen. Dus in het kort prima site, doet wat het zegt en werkt.

Joey ipskamp 27 nov 2023
Reageer
L

Top

Helemaal top dit. Snel en makkelijk. Had eerst m’n twijfels of het wel een betrouwbare site was dus eerst ff uitgezocht. En het was ok. Had snel wat nodig en het was super makkelijk om te installeren. En laten we het niet hebben over de prijs. Nergens zo voordelig. Zal zeker nog een x bestellen bij hun.

Leslie 26 nov 2023
Reageer
P

Het werkt prima.

Eenvoudig MSOffice kunnen downloaden en installeren.
Ik begrijp niet het prijsverschil tussen online en telefonisch activeren, da's een factor 3!
Ik heb gekozen voor online activeren.
Dan krijg ik een mail waarin staat dat als online activeren niet werkt, moet ik dat telefonisch doen; in dat geval zou ik graag mijn geld deels terug willen hebben.
Gelukkig werkte alles online prima.

Pol 26 nov 2023
Reageer
P

Snel en correct

Al meerdere malen besteld en nooit een probleem gehad. super prijzen, gemakkelijke site. Betalng verloopt vlot; Activering geen probleem. zeer tevreden. Zowel voor windows producten als office producten. Goede aanbiedingen. In het begin sta je er critisch tegenover maar dit is ongegrond. lles veloopt legegaal en dat kan je niet van andere sites altijd zeggen;

Pascal 26 nov 2023
Reageer
D

Windows 11 Pro sleutel

"Mijn eerste Windows-sleutel werkte niet, maar na een e-mail naar Gamekey Discounter kreeg ik snel een nieuwe sleutel. Deze nieuwe sleutel werkt nu perfect, en ik ben zeer tevreden over de efficiënte klantenservice. De snelle reactie en effectieve oplossing van mijn probleem hebben mijn waardering voor Gamekey Discounter aanzienlijk vergroot."

Darryl 25 nov 2023
Reageer
J

Super snel en goedkoop

Met spoed had ik een code nodig, maar ik had niet van deze shop gehoord. Na het aanraden van een vriend hier de windows 10 licentie gekocht en hij was spot goedkoop en nog beter, ik kon hem direct invoeren, beter kan niet! Hier ga ik zeker wel vaker codes bestellen. Top shop.

Jelle Zwiggelaar 25 nov 2023
Reageer
D

goede site

Na een tijdje de website in de gaten te hebben gehouden maar de knoop doorgehakt om het een keer uit te proberen.
De gehele bestelling werd goed afgewerkt en had direct na de betaling een zeer prachtige en uiterst werkzame activatie code van het gekochte product in mijn mailbox! Zeker een aanrader om hier een goedekope code aan te schaffen voor product activaties!

Dhr de Reus 24 nov 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

Er zijn 261 reviews geschreven over GamekeyDiscounter.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl