Foot Locker

Foot Locker

4.1 reviewscore • 10 reviews
M

Uitstekende klantenservice van Leandro

Ik besloot om mijn ervaring met de klantenservice van Footlocker te delen, vooral na het lezen van enkele negatieve recensies hier. Na een bezoek aan de winkel en het retourneren van mijn sneakers per post, begon ik me zorgen te maken omdat er geen trackinginformatie beschikbaar was na 3 dagen. Gelukkig sprak ik met Leandro van de klantenservice, die buitengewoon behulpzaam was. Hij nam contact op met de winkel en gaf me een update over de sneakers. Ze waren opgehaald en de tracking was bijgewerkt. Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk wat sceptisch was vanwege de beoordelingen, maar ik kan eerlijk gezegd niets negatiefs zeggen over de service die ik heb ontvangen. Leandro stuurde zelfs een follow-up e-mail om me op de hoogte te houden van de nieuwe sneakers die ik had besteld. Kortom, uitstekende klantenservice!

Mia 23 nov 2023
Reageer
T

Geweldige hulp in Croydon winkel in UK

Laat me beginnen met te zeggen dat ik normaal gesproken geen recensies schrijf, maar ik voelde dat ik dit moest doen vanwege de geweldige klantenservice die ik in de Croydon-winkel van Footlocker heb ontvangen. Shaniqua heeft me buitengewoon goed geholpen. Ze hielp me bij het vinden van alle verschillende schoenen die ik zocht en stelde zelfs alternatieven voor toen de gewenste items niet op voorraad waren. Ik moet ook vermelden dat de winkel over het algemeen zeer schoon en goed onderhouden was. Eerder had ik ook al uitstekende service ontvangen van een ander personeelslid, een man, wiens naam ik niet heb kunnen achterhalen. Maar hij was net zo behulpzaam. Kortom, het personeel in deze winkel is top!

Tim 20 nov 2023
Reageer
E

Geweldige ervaring bij Footlocker

Mijn ervaring met Footlocker was ronduit geweldig. Eerder had ik schoenen besteld bij een andere winkel en was ik gefrustreerd omdat ik 2 weken moest wachten op de levering, zonder enige communicatie van hun klantenservice. Gelukkig kreeg ik uiteindelijk een terugbetaling na het ontvangen van een reactie. Daarom besloot ik om dezelfde schoenen bij Footlocker te bestellen, en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. De service was uitstekend. Ik ontving regelmatig updates en mijn sneakers werden binnen 24 uur geleverd, zelfs met standaard verzending. Ik kan Footlocker ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goede service en snelle levering.

Emma 18 okt 2023
Reageer
N

Teleurstellende service tot nu toe

Mijn ervaring met de service van Footlocker tot nu toe is teleurstellend geweest. Mijn eerste bestelling werd geannuleerd omdat ze beweerden dat het item niet op voorraad was, nadat ze al mijn geld hadden geïncasseerd. Daarom plaatste ik een nieuwe bestelling, maar nu heb ik een verwachte leveringsdatum van vandaag en een trackingnummer dat in het verkeerde formaat is. Toen ik een medewerker aansprak, vertelde deze me dat ik het mis had over het trackingnummer en dat de DHL-website onjuist is wanneer deze mij laat zien hoe een DHL-trackingnummer eruit hoort te zien. Dus mijn item is blijkbaar niet in het Verenigd Koninkrijk, maar zou vandaag moeten worden geleverd. Helaas kan ik het niet volgen en weet ik niet waar het is of wanneer ik het kan verwachten. Dit is zonder twijfel mijn slechtste winkelervaring ooit, en tot overmaat van ramp werd mijn chatgesprek met een medewerker ook nog eens abrupt afgebroken. Dit moet zeker beter kunnen.

Niels 12 okt 2023
Reageer
L

Waardering voor de uitstekende service

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van Footlocker. In juni kocht ik online een paar sneakers, die eigenlijk een verjaardagscadeau waren, maar pas in augustus nodig waren. Helaas bleken de sneakers te klein te zijn en vermeldde het retourbeleid een termijn van 28 dagen. Desondanks stemde de klantenservice van Footlocker ermee in om de retourzending kosteloos te regelen. Ik sprak met Tejal, die me het retourlabel stuurde, en binnen een week ontving ik een volledige terugbetaling. Dit was een aangename verrassing en ik ben dankbaar voor de flexibiliteit en klantvriendelijkheid van Footlocker. Dit getuigt van een uitstekende klantenservice.

Laura 16 sep 2023
Reageer
S

Vlek op sneakers

Hoewel mijn sneakers op tijd arriveerden, waren ze helaas bevlekt aan de voorkant. Het leek op een grote vlek foundation en was teleurstellend, gezien de prijs die ik ervoor had betaald. Het is niet prettig om geld uit te geven aan iets en dan producten te ontvangen die er vies uitzien. Dit was duidelijk een kwaliteitsprobleem en het had beter gecontroleerd moeten worden voordat de sneakers werden verzonden. Dit was een teleurstellende ervaring, vooral omdat ik hoge verwachtingen had van Footlocker.

Sanne 23 aug 2023
Reageer
H

Perfecte timing voor de Nike Tech Fleece

Ik heb de Nike Tech Fleece voor mijn zoon online besteld en was blij om te ontdekken dat het in de uitverkoop was voor een lagere prijs dan elders. De verwachte levertijd was 5-7 dagen, maar ik was aangenaam verrast toen het eerder arriveerde, precies op de verjaardag van mijn zoon. Het product zelf was geweldig, zonder rafelige randen of rare stiksels. Alles was perfect. Mijn dank gaat uit naar het team op het Noordereiland dat ervoor heeft gezorgd dat mijn pakket goed werd behandeld en verzorgd. Ik waardeer hun inzet ten zeerste.

Hans 14 aug 2023
Reageer
D

Een eerlijke review!

Laat me eerlijk zijn! Ongeveer een week geleden plaatste ik een online bestelling, en het item werd geleverd via DHL, precies op tijd. Over het algemeen verliep alles soepel en duidelijk. Mijn enige reden voor het geven van 4 sterren is het ontwerp van de website, dat dringend verbetering nodig heeft. Maar afgezien daarvan had ik een geweldige verzendervaring.

David 2 aug 2023
Reageer
K

Ik was bang om bij Footlocker te kopen

Ik was aanvankelijk terughoudend om bij Footlocker te kopen vanwege enkele negatieve recensies over hun online winkel. Ik bestelde echter een paar Air Jordans in maat 5, die ik nergens anders online kon vinden. Ik besloot het risico te nemen en was aangenaam verrast door de positieve ervaring. De schoenen die ik had besteld, arriveerden in perfecte staat binnen 5 dagen. Ik wilde dit delen om mensen te laten weten dat er ook positieve ervaringen zijn met deze winkel, ondanks enkele negatieve beoordelingen.

Kim 21 apr 2023
Reageer
G

Ik zou Foot Locker niet aanbevelen

Ik kan Foot Locker online niet aanbevelen. Ik had sneakers besteld met levering in de winkel, maar ze lijken tijdens het transport te zijn kwijtgeraakt. Hoewel dit niet per se de schuld is van Foot Locker, was er een ernstig gebrek aan klantenservice bij het proberen om het probleem op te lossen. Uiteindelijk heb ik elders besteld en de volgende dag bezorgd gekregen. Ik zal Foot Locker niet opnieuw gebruiken.

Gerben 17 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Foot Locker

Er zijn 10 reviews geschreven over Foot Locker op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.footlocker.nl
  • service@footlocker.nl