FLKS

FLKS

4.5 reviewscore • 2 reviews
B

FLKS basisverzekering met hoge eigen risico

ik ben student en zocht een goedkope zorgverzekeraar. uiteindelijk heb ik die gevonden met flks. heb het maandbedrag nog meer naar beneden gehaald door het eigen risico omhoog te zetten want ik ben nog nooit naar een ziekenhuis geweest en mijn tanden zijn ook gewoon goed. dus gekozen voor de basisverzekering zonder aanvullende verzekeringen, aangezien ik ook zorgtoeslag krijg, hou ik nu zelfs meer over dan dat ik uitgeef lol. ps. denk niet dat dit alleen een zorgverzekeraar is voor studenten, ook mijn ouders overwegen om over te stappen.

Bas 28 dec 2022
Reageer
P

Lage premie bij flks

Pas geleden overgestapt naar flks vanwege de lage premie die ze mij konden aanbieden. Mijn vorige zorgverzekering was best duur en de premie ging ook steeds omhoog. Nu is die weer relatief laag en hopelijk blijft dat zo. Ik ben in ieder geval blij dat ik ben overgestapt naar flks. Nu houd ik tenminste weer wat extra geld over. Studenten hebben het al lastig genoeg in deze tijd.

Pascal 29 dec 2022
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van februari 2023.

Over FLKS

FLKS Zorgverzekering is de ideale keuze voor jongeren die op zoek zijn naar een goede en betaalbare zorgverzekering. Hun verzekering biedt ruime dekking voor zowel fysiotherapie als aanvullende verzekeringen, zodat je altijd verzekerd bent van de juiste zorg. Daarnaast hebben zij lage premies, zodat jij nooit te veel betaalt voor uw verzekering. Bovendien bieden zij ook flexibele wijzigingsmogelijkheden, zodat je altijd kunt aanpassen aan uw veranderende situatie. FLKS is het resultaat van de creativiteit van de studenten achter kortingsapps Knaek en de Cultuurapp, hoewel de studenten veel weten over het studentenleven en kortingen, hebben zij minder kennis van verzekeren. Daarom werken zij samen met Aevitae Insurance Services om verzekeringen te ontwikkelen en aan te bieden.