FLKS

FLKS

4.3 reviewscore • 2 reviews
P

Lage premie bij flks

Pas geleden overgestapt naar flks vanwege de lage premie die ze mij konden aanbieden. Mijn vorige zorgverzekering was best duur en de premie ging ook steeds omhoog. Nu is die weer relatief laag en hopelijk blijft dat zo. Ik ben in ieder geval blij dat ik ben overgestapt naar flks. Nu houd ik tenminste weer wat extra geld over. Studenten hebben het al lastig genoeg in deze tijd.

Pascal 29 dec 2022
Reageer
B

FLKS basisverzekering met hoge eigen risico

ik ben student en zocht een goedkope zorgverzekeraar. uiteindelijk heb ik die gevonden met flks. heb het maandbedrag nog meer naar beneden gehaald door het eigen risico omhoog te zetten want ik ben nog nooit naar een ziekenhuis geweest en mijn tanden zijn ook gewoon goed. dus gekozen voor de basisverzekering zonder aanvullende verzekeringen, aangezien ik ook zorgtoeslag krijg, hou ik nu zelfs meer over dan dat ik uitgeef lol. ps. denk niet dat dit alleen een zorgverzekeraar is voor studenten, ook mijn ouders overwegen om over te stappen.

Bas 28 dec 2022
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van juni 2024.

Over FLKS

Er zijn 2 reviews geschreven over FLKS op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://flks.nl
  • info@flks.nl