Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk

Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk

3.6 reviewscore • 4 reviews
T

Hete kamer en douche

Wij waren met 8 personen begin mei in dit hotel en toen we later op de dag op de kamers kwamen schrokken we van de warmte in de kamer maar vooral in de douche waar je niet met de blote voeten op de vloer kon staan zonder ze bijna te verbranden. Ook was de douche in het bad en de wc en bed waren erg laag wat niet prettig is voor veel mensen van onze leeftijd (gemiddeld 70 jaar) . Verder was het niet overal schoon in trappenhuis en deuren. We hadden al wat reviews gelezen over de warmte maar dachten dat het wel mee zou vallen maar dat was dus niet het geval. Wij gaan er niet meer naar toe zolang het hotel niet grondig is gerenoveerd.

Thea Fleurkens 4 mei 2024
Reageer
V

Annulering wegens sterfgeval vader

Wij hadden een weekendje geboekt en 4 dagen voordien is mijn vader overleden , wij hebben direct het hotel verwittigd voor een verschuiving geen annulering maar blijkbaar kunnen of willen zij dit niet . Betaling van ontbijt en 3 gangen menu voor 2personen was betaald en nu krijgen wij nog is de rekening voor annulering nog is 89 euro is samen meer dan 200 euro , mensen ga hier nooit naar toe , ze zijn niet menselijk tegenover hun klanten , als dit geen reden is voor verschuiving wat dan wel . Wij krijgen ook geen personeel vast per tel . Een verschrikkelijk hotel AUB

Van de Schoot Likens 21 aug 2023
Reageer
I

Prima hotel

Hotel was prima en beschikt over een grote parkeerplaats en overdekte fietsenstalling. De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en klantgericht. Het restaurant biedt heerlijke en mooi opgemaakte gerechten. Het aanbod voor het ontbijt was echt voldoende en ook goed gevarieerd.
Wij hadden een luxe tweepersoonskamer met airco. Bed was in orde en de hotel-/badkamer waren schoon. Belangrijk om te vermelden is dat je 's nachts naast je bed geen stroom hebt, maar wel in de kamer bij het bureau. Dit wordt wel schriftelijk vermeld, maar het is handiger om het tijdsbestek te vermelden waarop dit het geval is (tip voor het hotel).
Wij zouden er weer naar toe gaan.

Irma 5 sep 2022
Reageer
P

Drukke locatie buiten het centrum

Het hotel bevind zich op een wat drukke locatie, maar wel buiten het centrum. De prijs van een kamer viel reuze mee en de fietsen de we hadden gehuurd waren van prima kwaliteit. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kamer zag er netjes uit. Geen vieze dingen tegengekomen. Bed lag ook goed. Alleen het ontbijt mocht wel iets uitgebreider. Er was wel variatie, maar ik miste toch wat verse broodjes.

Pieter 10 apr 2022
Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk

Beste Pieter,
Hartelijk dank voor deze beoordeling. We waarderen uw feedback enorm!
We verwelkomen u graag weer terug in de toekomst!
Warme groeten,
Mandy
Front Office - Fletcher Hotel Zevenbergen

Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk 8 okt 2022
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Zevenbergen.

Over Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zevenbergen, Noord-Brabant
  • https://www.hotelzevenbergen.nl
  • info@hotelzevenbergen.nl