Fiets-stoeltje.nl

Fiets-stoeltje.nl

4.5 reviewscore • 11 reviews
R

Prima achteropzitje

Voordat ik mijn stoeltje bestelde, heb ik eerst telefonisch informatie ingewonnen over het type stoeltje dat het meest geschikt zou zijn. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg duidelijke informatie. Vervolgens heb ik mijn bestelling geplaatst. Het enige minpuntje was dat de bezorging door GLS plaatsvond in plaats van door PostNL, zoals aanvankelijk was beloofd. Uiteindelijk bezorgde GLS het pakket met een dag vertraging. Desalniettemin is het achteropfietsstoeltje voor mijn elektrische fiets prima. Er is keuze uit verschillende kleuren, het heeft een grote reflector aan de achterzijde, is licht van gewicht (1 kg) en eenvoudig te installeren op een speciaal blok voor de bagagedrager, inclusief duidelijke instructies. Als je het stoeltje niet gebruikt of de fiets wilt vervoeren, kun je het ook eenvoudig verwijderen. Er wordt zelfs een klein beveiligingsslotje meegeleverd. Al met al ben ik zeer tevreden en was het stoeltje aanzienlijk goedkoper dan bij de fietsenmaker.

Roel 9 jul 2023
Reageer
A

Uitstekende service

Wat een geweldige service heb ik ervaren! Het fietskussen dat ik had besteld, bleek qua kleur af te wijken van de foto. Het team heeft enorm veel moeite gedaan om de juiste kleur te achterhalen, en toen dat niet mogelijk bleek te zijn, stelden ze een reeks alternatieven voor. Uiteindelijk hebben ze kosteloos het nieuwe kussen verzonden, inclusief een retourlabel. Hoewel het proces niet uiterst snel verliep, was het wel grondig en het begrip dat ze toonden was buitengewoon prettig!

Anita 12 nov 2023
Reageer
K

Teleurstellende service

Mijn ervaring met deze winkel was bijzonder teleurstellend. Ik had fietstassen besteld met een levertijd van 1-3 werkdagen, aangezien ik ze dringend nodig had voor een kinderverjaardag. Na 3 dagen te hebben gewacht, nam ik contact op om te informeren of het pakket al was verzonden. Men verzekerde mij dat het die dag zou worden verstuurd, en ik zou nog diezelfde dag een track and trace-code ontvangen. Echter, twee dagen later had ik nog steeds niets ontvangen of gehoord. Toen ik opnieuw contact opnam, bleek het pakket pas die dag te zijn verzonden. Helaas kwam het pakket te laat aan voor de verjaardag. Bovendien heb ik geprobeerd het product te retourneren via e-mail, maar ik ontving geen reactie. Kortom, een zeer teleurstellende service!

Kim 9 sep 2023
Reageer
V

Goede service en snelle verzending

Ik ben erg tevreden over de service die ik heb ontvangen. Via e-mail heb ik uitgebreid advies gekregen over welk fietsstoeltje het beste bij mijn fiets met afwijkende maten paste. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, verliep de bestelling vlekkeloos en werd het product snel bezorgd. Al met al ben ik zeer tevreden over de gehele ervaring en blij met mijn product.

Vera 21 aug 2023
Reageer
J

Geweldige aankoop!

Onlangs heb ik een prachtige Bobike Maxi Exclusive Plus Tour besteld. Naast het feit dat het een mooi stoeltje is, werd het snel geleverd en goed verpakt. Helaas had ik een fout gemaakt bij de bevestiging, maar met één telefoontje was alles geregeld. Geen gedoe, gewoon een vriendelijke en efficiënte service. De volgende dag heb ik het stoeltje gemonteerd en ik ben er erg blij mee.

Jaco 11 jun 2023
Reageer
G

Dikke aanrader

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de behulpzame en servicegerichte medewerker waarmee ik contact heb gehad. Ondanks dat er een fout was gemaakt door het postbedrijf, heeft Fiets-stoeltje.nl deze fout snel en klantgericht opgelost, ook al lag de oorzaak buiten hun controle. De bestelde producten voldoen aan mijn verwachtingen, en het prettige en snelle contact met de klantenservice maakt dat ik Fiets-stoeltje.nl van harte kan aanbevelen.

Gerrit 11 jun 2023
Reageer
D

Soepel bestelproces en uitstekende klantenservice

Het bestelproces verliep vlot en zonder problemen, zoals het hoort bij een onlnie bestelling. De levering werd snel verwerkt, en toen er onduidelijkheid was over waar het pakket precies was geleverd, werd er snel en zeer vriendelijk gehandeld om het op te lossen. Dit werd snel opgelost. De goede bereikbaarheid en vriendelijkheid van de klantenservice maken dit bedrijf een aanrader.

David 8 mei 2023
Reageer
H

Uitstekende service van Rik

Ik had iets besteld en betaald, maar had nog niets ontvangen via brievenbuspost na een aantal dagen. Daarna maar gebeld via het telefoonnummer op de website. Ik had een heel vriendelijk contact met Rik van de klantenservice. Binnen de kortste keren ontving ik alsnog het artikel met een track and trace-code. De service van het bedrijf verdient een dikke pluim!

Hugo 5 mei 2023
Reageer
D

Aanbeveling buiszadel model 5

Ik heb uitstekende telefonische voorlichting gekregen over de keuze van het stoeltje. De levering was snel en de prijs was concurrerend. Model 5 is eenvoudig zelf te monteren, biedt een comfortabele en stabiele zit en zorgt ervoor dat de voeten van het kind veilig ver weg blijven van het voorwiel. Model 5 kan ook goed worden gecombineerd met een kinderzitje achterop. Het vergt wat flexibiliteit om voor of achter het kinderzitje op te stappen, maar zelfs opa kan dit nog goed doen. Een echte aanrader!

Daan 5 apr 2023
Reageer
T

Ietsje beschadigd, snel opgelost

Ik heb een Bobike fietsstoel besteld en deze werd zeer snel geleverd. Helaas arriveerde de stoel met een zichtbare beschadiging aan de achterkant. Ik was echter zeer tevreden over de klantenservice, want ze boden snel een oplossing aan en regelden het zo dat de omruiling geen moeite kostte. Toen de nieuwe stoel werd geleverd, kon ik de beschadigde stoel gewoon aan GLS teruggeven. Dit alles gebeurde binnen slechts enkele dagen en met goede communicatie.

Tessa 16 mrt 2023
Reageer
M

Voorstoeltje van Fiets-stoeltje.nl

Vorige week heb ik op Fiets-stoeltje.nl een voorstoeltje besteld. Had nog nooit van het merk Thule Yepp gehoord maar het is kwalitatief een zeer goed stoeltje. Het was ook geen goedkoop fietsstoeltje want hij kostte maar liefst € 79,95. Het voorstoeltje was wel afgeprijsd van € 109,95 naar dus € 79,95. Het is een hoop geld voor een fietsstoeltje maar veiligheid staat hoog in mijn vaandel als het om mijn kind gaat. Dan geef ik liever wat meer geld uit dan dat ik er later spijt van krijg. Een fietsstoeltje moet gewoon zeer stevig en betrouwbaar zijn. De montage was zeer simpel en het stoeltje zit stevig aan de fiets. Het fietsstoeltje heeft een 5-punts gordel dus mijn kind kan nergens heen. De voetbakjes zijn verstelbaar wat zeer handig is. Op het voorstoeltje heb ik 2 dagen moeten wachten. De levering kan wat dat betreft nog wat sneller en de prijzen lager. Ik weet niet hoeveel marge ze pakken op zo'n fietsstoeltje maar ik kan mij niet voorstellen dat de inkoop zo hoog is. Moet wel gezegd hebben dat het echt kwaliteit is. Het merk Thule Yepp kan ik andere ouders zeker aanraden.

Monica 28 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Fiets-stoeltje.nl

Er zijn 11 reviews geschreven over Fiets-stoeltje.nl op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.fiets-stoeltje.nl
  • info@fiets-stoeltje.nl