Facebook dating

Facebook dating

2.7 reviewscore • 3 reviews
V

Twijfels over facebook dating

Ik heb sterk mijn twijfels over het hele facebook dating. Ik kan me aan de ene kant heel goed voorstellen dat dit heel handig zal zijn. Maar aan de andere kant wil ik wel dat de jeugd veilig blijft voor de online oplichting en dat ze niet onder de verkeerde invloed komen te vallen. Maar voor de mensen waarvoor het bedoelt is, is het netwerk dan natuurlijk wel enorm en dat is heel erg mooi. Dus het heeft gewoon heel veel voordelen en ook nadelen, dus mocht dit er komen dan moet dit allemaal heel goed uitgezocht worden dat het veilig is. Of is het er al? Ik heb er namelijk nog nooit van gehoord.

Valentijn 19 jun 2020
Reageer
D

Veel voordelen

Ik zie hier zeker een goed iets in.
Want wanneer je op een datingwebsite zit en het klikt met iemand dan ga je vaak gegevens uitwisselen en een van die gegevens is vaak je Facebook account zodat je elkaars foto’s en dergelijke kunt bekijken op he gemak.
Als je een Facebook dating deel hebt, dan is het veel eenvoudiger om dit te doen omdat die stap dan een stuk kleiner is.
In dit geval is het maar een kleine moeite om vanuit het dating deel bekenden van elkaar te worden op je gewone Facebook.
Je slaat zo een heel aantal stappen over wat het volgens mij allemaal veel eenvoudiger maakt.

Daan 30 jun 2019
Reageer
G

Gescheiden houden

Facebook is iets wat je naar mijn mening gescheiden moet houden van het daten!
Je hebt veel te veel jeugd hier op zitten en de kans dat zij hier dan op terecht komen en dat een of andere enge gluiperd dan misbruik van hen gaat maken vond ik veel te groot.
Je kunt wel een controle voor leeftijd inpassen, maar dit is ook veel te gemakkelijk te omzeilen dus ook daar ben ik geen voorstander van.
Laat Facebook het gewoon lekker bij sociaal media houden en hou dating hier mooi gescheiden van.
Ik vind die twee dingen zo wie zo totaal niet bij elkaar passen dus ik vind het ook een hele rare combinatie die twee dingen samen.
Van mij krijgen ze dus helaas geen goede beoordeling, omdat ik het risico dat dit om wat voor reden dan ook mis gaat veel te groot vind.

Gert 6 jun 2019
D

Je hebt tegenwoordig zoveel mensen op het internet zitten die kwaad in hun zin hebben, dat het bijna onmogelijk is om mensen daarvoor te behoeden.
En als ze dat niet op Facebook doen dan doen ze dat wel op een andere site, dus de reden die jij noemt daar maak ik mij niet zo druk om.
Het enige wat je hier zelf aan kunt doen is niet te goedgelovig zijn en altijd goed op blijven letten.
En natuurlijk niet al je belangrijke privé gegevens aan vreemden geven.

Daan 30 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Facebook dating

Facebook is nog altijd het meest gebruikte social media platform ter wereld. Leden die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie kunnen gebruik maken van de dating functie binnen de app. Hiermee kun je een apart profiel aanmaken waarmee je jezelf presenteert aan andere single Facebookgebruikers die op zoek zijn. Je krijgt op basis van je voorkeuren profielen aangeboden. Als je positief reageert dan is het afwachten of er een match is. Zo ja dan kunnen jullie via de chat nader kennismaken. Het voordeel van deze manier van online daten is dat het gratis is.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.facebook.com/dating
  • vragen@facebook.com