EuroParcs Ruinen

EuroParcs Ruinen

4.0 reviewscore • 6 reviews
T

Top locatie en top vakantie

We zijn met onze caravan naar dit mooie park gegaan en het voordeel wat we hier toch wel een paar weken hebben mogen ervaren is dat het grote en erg mooie plaatsen zijn. Het sanitair is ook erg ruim en dat wordt 2x per dag schoongemaakt wat voor ons wel heel fijn was.

De douches waren ook lekker warm en alles was zelf te regelen. Zwembad was ook mooi schoon en zag er goed uit. Iedere ochtend genoten van warme en verse broodjes. Er was ook stokbrood wat ook zeker lekker is zo vroeg en warm. Kleine winkel met net hetgeen wat je nodig hebt. Super aanrader voor ons.

Truddie 27 aug 2023
Reageer
S

Mooie locatie, huisje veel mis mee

Leuke vakantie beleefd. Toch hebben we wel wat te zeggen over het huisje omdat er wel wat gebreken waren. Een koelkast die je continu blijft horen is niet fijn als je even rust wil hebben. Met het douchen was het ook zo dat het putje maar bleef overstromen en ook dat is niet erg fijn. De douchedeur kon ook niet goed dicht waardoor het gewoon koud was als je eruit kwam en dat was ook niet prettig. Het huisje vooraf ook niet goed schoongemaakt, dus veel punten die beter kunnen. Omgeving was wel fijn maar of we terugkomen is maar de vraag.

Sammie 28 okt 2023
Reageer
H

Vol verrassingen

Europarcs Ruinen is echt een top park en ik zou graag weer snel terug willen. De accommodatie was gewoon geweldig, veel meer dan verwacht en dat is ook een goede reden om weer terug te willenkeren. De mensen die er werken zijn echt heel aardig en helpen ook goed als er wat is. We hebben toen cube 6 gehuurd en dat was helemaal schoon en alles wat je nodig hebt op vakantie is er gewoon. Een ding is zeker en dat is dat we snel weer terug willen naar dit mooie verblijf.

H de W 11 sep 2023
Reageer
F

Mooie fotos maar werkelijkheid valt vies tegen

Ze weten het allemaal wel mooi te verkopen met alle fotos, dan lijkt het allemaal erg ruim en dan denk je dat het voor vier personen ook goed is, maar dat is het niet. Het is een klein hok waar je met vier mensen echt niet ruim vakantie kan vieren. Alles is gewoon erg vies, de vloeren lopen af, bij het douchen loopt het water zo de kamer in en de pannen zijn ook niet goed om daar fatsoenlijk eten mee klaar te maken. De tv blijft ook maar storen en we vinden dat we echt te veel hebben betaald voor ons verblijf hier.

Fam Hamer 9 sep 2023
Reageer
M

Wij komen terug

Het huisje is zeker een aanrader. Ook met kinderen is er hier veel te doen en dat is ook de reden dat we hier weer terug willen gaan. Al jaren zijn we op zoek naar een mooi park waar ook veel voor de kinderen te doen is. Daar is hier zeker volop aan gedacht en ze hebben zich dan ook geen seconde verveelt. Wij als ouders ook niet trouwens. In de omgeving is ook veel te doen en wij weten wel dat we snel terug willen keren hier want het is geweldig.

Marja 31 aug 2023
Reageer
S

Gezellig park

Animatie voor de kinderen is er meer dan voldoende, de mensen die er werken zijn ook aardig en behulpzaam. Het park is verder ook erg netjes en bij de receptie hebben ze goede tips wat er allemaal te doen is in de omgeving. We weten zeker dat we snel weer terug willen komen, want wij en vooral de kids hebben genoten, ze hebben vriendjes gemaakt en ook zij willen terug. Hopelijk treffen we ze volgend jaar weer als we hier weer komen voor onze vakantie.

Suze 31 aug 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Ruinen.

Over EuroParcs Ruinen

Er zijn 6 reviews geschreven over EuroParcs Ruinen op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ruinen, Drenthe
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/drenthe/ruinen
  • gastenservice@europarcs.nl