EuroParcs Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee

4.5 reviewscore • 11 reviews
M

Heerlijke tijd beleefd

De plek is werkelijk prachtig en er valt zoveel te beleven op dit park. Het zwembad mag dan wel niet groot zijn, maar het is wel comfortabel. De eetgelegenheden waren goed geregeld en het wachten op eten was niet lang. Er werd genoeg georganiseerd voor de kinderen, en het personeel was vriendelijk en vol enthousiasme. Bovendien is de locatie ideaal, met mooie wandelmogelijkheden en een nabijgelegen vissersstad waar je ook heerlijk kunt dineren. Een aanrader voor een gezellige tijd!

Martijn 14 aug 2023
Reageer
J

Slecht, verouderd en gastvrijheid ver te zoeken

We hadden een weekend bij Europarcs Zuiderzee geboekt. Wat een teleurstelling! Het chalet was zwaar verouderd, niet goed schoon (o.a. vieze vaat) en de bedden waren bizar slecht. Een tweepersoonsmatras dat zoveel vulling miste dat er een enorm gat in zat. Zo groot dat het zelfs niet opgevuld kon worden door er een opgevouwen dekbed onder te leggen. Twee keer geklaagd, totaal geen medewerking, begrip, oplossing of tegemoetkoming. Ze hebben het matras niet vervangen. Bij de tweede keer klagen stuurden ze ons nonchalant door naar Booking. Wij namen contact op met Booking, waarna Booking contact opnam met Europarcs. Zonder succes, want ze weigeren elke vorm van verantwoordelijkheid en bieden geen compensatie aan. 3 nachten slecht geslapen met rugklachten als gevolg. Zelfs een simpele oplossing als een ander matras aanbieden, werd door Europarcs geweigerd. Ze zetten duidelijk in op winst en niet op ervaring van gasten. Een absolute afrader.

Joeri 5 sep 2023
Reageer
J

Onvergetelijke vakantieplek!

Wat een geweldige vakantiebestemming! Dit park heeft werkelijk alles in huis voor een onvergetelijke tijd met het hele gezin. Het aanbod aan activiteiten is indrukwekkend en de animatie is absoluut top. Een hoogtepunt was het verrassend leuke schuimfeest met schuim dat wel 2,5 meter hoog kon komen! Met de ligging aan het water is er een scala aan watersportmogelijkheden, waaronder bootverhuur om de omgeving te verkennen.

Jeroen 15 aug 2023
Reageer
D

Geweldige ervaring!

Ons verblijf was aangenaam met een goed schoongemaakte en goed uitgeruste woning. Het feit dat er wifi was, was een pluspunt voor de kinderen. Er waren tal van activiteiten en leuke bingosessies. Het zou handig zijn als er wat extra oplaadpunten waren. Ook de omgeving was prima voor ons en het is altijd fijn om even de stad te verlaten.

Daan 13 aug 2023
Reageer
E

Geslaagde vakantiebeleving

Ondanks het minder gunstige weer, hebben we echt een fantastische tijd gehad. De kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt in het overdekte zwembad. Wat betreft het park, waren alle benodigde voorzieningen aanwezig, hoewel we wel vonden dat de prijzen in de supermarkt aan de hoge kant waren. Gelukkig was er wel een behoorlijke variatie aan producten beschikbaar. Al met al hebben we, ondanks de wisselvallige weersomstandigheden, echt een geweldige tijd gehad!

Emma 13 aug 2023
Reageer
A

Gewoon doen!

Onze kinderen hebben zich echt uitstekend vermaakt tijdens deze vakantie. Er was elke dag volop entertainment en de faciliteiten zoals het zwembad, de bowlingbaan en de bingo waren favoriet. Hoewel het personeel misschien wat onervaren was, deed dat niets af aan het plezier. Onze accommodatie was schoon en comfortabel, en er was altijd wel iets te doen op het park.

Anna 13 aug 2023
Reageer
Y

Prima tijd ondanks regen

We hebben ondanks het slechte weer een geweldige tijd gehad. We brachten veel tijd door in het overdekte zwembad, gingen bowlen en deden mee met een leuke bingoshow. De presentatie was geweldig en we zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen. Helaas hebben we het schuimfeest door het weer moeten missen.

Yvette 11 aug 2023
Reageer
J

Uitstekende ervaring!

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door het receptieteam. Onze accommodatie was al gereed en zag er fantastisch uit. Het park bood een overvloed aan activiteiten, waaronder animatie, binnenspeeltuinen en bowlingbanen. Er is genoeg te doen in de omgeving, van een dagje naar Walibi tot een bezoek aan sfeervolle Hanzesteden zoals Elburg, Harderwijk en Kampen. Dineren bij de Beachclub op het park is ook zeker een aanrader! We hebben enorm genoten van ons verblijf en zullen zeker terugkomen.

Joris 8 aug 2023
Reageer
E

Echte vakantiesfeer!

Samen met een vriendin verbleef ik in een safaritent, en we waren aangenaam verrast door de voorzieningen. Het ruime veldje aan het water zorgde voor een heerlijk vakantiegevoel. We hebben veel tijd doorgebracht op de comfortabele lounge set onder het luifeltje. Dankzij de ligging aan het water was de vakantiesfeer echt aanwezig. Ik kan dit park aan iedereen aanbevelen en zal zeker terugkeren.

Elise 7 aug 2023
Reageer
L

Geweldige plek voor gezinnen en tieners

We hebben een fantastische tijd gehad hier. De locatie was schitterend en onze kinderen hebben volop genoten. Wij vonden het een veilige omgeving en hoefde onze kinderen ook niet elke seconde in de gaten te houden. Het eten in de beachclub was heerlijk en de accommodatie was van goede kwaliteit.

Lara 7 aug 2023
Reageer
I

Van generatie op generatie

Mijn vader en zijn vriendin zijn al jarenlang trouwe gasten op dit park, en ik begrijp waarom! De bingo met Jeffrey Sanders is altijd een feest, en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Dit park biedt altijd vermaak en een geweldige sfeer. Als je Jeffrey tegenkomt, verschijnt er zeker een glimlach op je gezicht!

Ina 4 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Biddinghuizen.

Over EuroParcs Resort Zuiderzee

Europarcs Resort Zuiderzee is gelegen te Spijkweg 15 in Biddinghuizen. Het park biedt een unieke combinatie van water, strand en comfortabele accommodaties, waardoor het een ideale bestemming is voor een ontspannen vakantie. Op het park vind je een divers aanbod aan accommodaties, variërend van cottages en cubes tot solo retreats voor de ultieme privacy-ervaring. De accommodaties zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. Europarcs Resort Zuiderzee beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zo is er een bowlingbaan, binnenzwembad met sauna, minigolf en een animatieteam. Daarnaast biedt het park verschillende eetgelegenheden, waaronder een restaurant, snackbar en een bar waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn ook mogelijkheden voor watersportactiviteiten, zoals zeilen, windsurfen en kanoën, dankzij de gunstige ligging aan het IJsselmeer. De omgeving van Europarcs Resort Zuiderzee biedt ook volop mogelijkheden voor verkenning. Je kunt prachtige fietstochten maken langs de kust, historische stadjes bezoeken, genieten van watersportactiviteiten op het IJsselmeer of wandelen in de nabijgelegen natuurgebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Biddinghuizen, Flevoland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/flevoland/zuiderzee
  • gastenservice@europarcs.nl