EuroParcs Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer

2.8 reviewscore • 5 reviews
M

Goede verzorging

EuroParcs de Rijp bood me een knus toevluchtsoord met een goed onderhouden huisje en een omheinde tuin, perfect voor mijn rustige uitje. De visvlonder was een welkome bonus, hoewel de visvangst wat tegenviel. Het huisje zelf was modern, schoon en voorzien van gemakken, wat mijn verblijf aangenaam maakte. Het enige nadeel was dat de slaapkamers een beetje krap aanvoelden. Het nabijgelegen Nunspeet bood een geweldige gelegenheid om te winkelen en voegde extra plezier toe aan mijn reis. Al met al een comfortabele en goed verzorgde ervaring die me zeker nog eens zal doen terugkeren.

Marcel 27 mei 2023
Reageer
C

Een teleurstellend avontuur

Mijn recente escapade naar EuroParcs de Rijp was verre van bevredigend. Het park zelf was schilderachtig, maar mijn huisje in het nieuwe gedeelte voelde afgezonderd en niet goed geïntegreerd. Het hondenstrand was een complete misser, met onplezierige verrassingen op elke hoek. Als hondenliefhebber was dit een teleurstelling. Mijn verblijf in het huisje was ronduit onaangenaam vanwege de ondraaglijke hitte binnen. Een mobiele airco huren was de enige optie om enige verlichting te brengen. Bovendien waren afvalbakken schaars in het nieuwe gebied, waardoor een onhandige reis naar het hoofdpark nodig was om afval weg te gooien. De verklaring dat dit nog niet was voltooid, voegde alleen maar frustratie toe. Mijn verzoek om een eenvoudig plankje bij de wastafel werd genegeerd, waardoor ik me afvroeg of ik echt bij EuroParcs had geboekt. Kortom, een avontuur dat ik liever had overgeslagen.

Chenay 11 jun 2023
Reageer
D

Bittere nasmaak

Mijn recente uitstapje naar EuroParcs het Veluwemeer was niets minder dan een bittere teleurstelling. Mijn eerste huisje had geen fatsoenlijke waterdruk, wat mijn doucheroutine verpestte en mijn afwas tot een last maakte. De verhuizing naar een ander huisje bracht geen opluchting, omdat het smerig was en wemelde van kleine vliegjes. Ik moest zelfs mijn eigen schoonmaakactie ondernemen om het leefbaar te maken. De ontdekking van stinkend kraanwater was ronduit weerzinwekkend en riep ernstige vragen op over de hygiëne van het park. Het gebrek aan eetgelegenheden en de beperkte faciliteiten voegden alleen maar toe aan mijn teleurstelling. Dit avontuur was een verspilling van tijd en geld, en ik zal het niet aan anderen aanbevelen.

Dennis 22 mei 2023
Reageer
A

Niet eens met de veranderingen

Mijn recente bezoek aan EuroParcs de Rijp onthulde enkele opmerkelijke veranderingen in vergelijking met mijn eerdere ervaringen. Hoewel het park nog steeds schoon en goed onderhouden was, was er een merkbaar achteruitgang in het onderhoud van de woningen, vooral die aan het water. Dit beïnvloedde mijn verblijfservaring, aangezien ik niet kon genieten van de waterkant. Het schoonmaakpersoneel deed hun werk goed en het restaurant bood smakelijke gerechten, maar over het algemeen was mijn bezoek dit keer niet zo bevredigend als voorheen. Ondanks de teleurstellingen zal ik dit park niet volledig afschrijven, maar ik zal mijn opties openhouden voor toekomstige reizen.

Anita 29 apr 2023
Reageer
N

Europarcs Resort Veluwemeer

De eerste dag dat we er waren werden we verwelkomd door het animatieteam. Het park ziet er prima uit, en luxe chalets. 🏘 Er zijn leuke activiteiten voor de kinderen in het park. Onze chalet was niet erg schoon, maar dat konden we negeren.🤷🏼 De WC bril zat los en viel eraf, en binnen 2 uur weer een nieuwe WC bril gekregen. De bedden zijn ook prima. Mooie omgeving en goede plek om te vissen zonder vergunning. 🎣 Het zwembad was hartstikke schoon. Ik geef dit 4 sterren.⭐⭐⭐⭐

Nina 27 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Nunspeet.

Over EuroParcs Resort Veluwemeer

Europarcs Resort Veluwemeer is gelegen te Randmeerweg 8 in Nunspeet. Op het park vind je verschillende chalets en bungalows. De accommodaties zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf. Het Veluwemeer biedt volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Huur een boot, ga zeilen, surfen of maak een verfrissende duik in het meer. Daarnaast beschikt het park over diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een wellnesscentrum, sportvelden en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. De omgeving van Europarcs Resort Veluwemeer is prachtig en veelzijdig. Verken de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe te voet of per fiets, bezoek pittoreske dorpjes en historische stadjes in de omgeving, of maak een uitstapje naar attractieparken of dierentuinen in de buurt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nunspeet, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/veluwemeer
  • gastenservice@europarcs.nl