EuroParcs Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer

3.4 reviewscore • 10 reviews
M

Goede verzorging

EuroParcs de Rijp bood me een knus toevluchtsoord met een goed onderhouden huisje en een omheinde tuin, perfect voor mijn rustige uitje. De visvlonder was een welkome bonus, hoewel de visvangst wat tegenviel. Het huisje zelf was modern, schoon en voorzien van gemakken, wat mijn verblijf aangenaam maakte. Het enige nadeel was dat de slaapkamers een beetje krap aanvoelden. Het nabijgelegen Nunspeet bood een geweldige gelegenheid om te winkelen en voegde extra plezier toe aan mijn reis. Al met al een comfortabele en goed verzorgde ervaring die me zeker nog eens zal doen terugkeren.

Marcel 27 mei 2023
Reageer
C

Een teleurstellend avontuur

Mijn recente escapade naar EuroParcs de Rijp was verre van bevredigend. Het park zelf was schilderachtig, maar mijn huisje in het nieuwe gedeelte voelde afgezonderd en niet goed geïntegreerd. Het hondenstrand was een complete misser, met onplezierige verrassingen op elke hoek. Als hondenliefhebber was dit een teleurstelling. Mijn verblijf in het huisje was ronduit onaangenaam vanwege de ondraaglijke hitte binnen. Een mobiele airco huren was de enige optie om enige verlichting te brengen. Bovendien waren afvalbakken schaars in het nieuwe gebied, waardoor een onhandige reis naar het hoofdpark nodig was om afval weg te gooien. De verklaring dat dit nog niet was voltooid, voegde alleen maar frustratie toe. Mijn verzoek om een eenvoudig plankje bij de wastafel werd genegeerd, waardoor ik me afvroeg of ik echt bij EuroParcs had geboekt. Kortom, een avontuur dat ik liever had overgeslagen.

Chenay 11 jun 2023
Reageer
D

Bittere nasmaak

Mijn recente uitstapje naar EuroParcs het Veluwemeer was niets minder dan een bittere teleurstelling. Mijn eerste huisje had geen fatsoenlijke waterdruk, wat mijn doucheroutine verpestte en mijn afwas tot een last maakte. De verhuizing naar een ander huisje bracht geen opluchting, omdat het smerig was en wemelde van kleine vliegjes. Ik moest zelfs mijn eigen schoonmaakactie ondernemen om het leefbaar te maken. De ontdekking van stinkend kraanwater was ronduit weerzinwekkend en riep ernstige vragen op over de hygiëne van het park. Het gebrek aan eetgelegenheden en de beperkte faciliteiten voegden alleen maar toe aan mijn teleurstelling. Dit avontuur was een verspilling van tijd en geld, en ik zal het niet aan anderen aanbevelen.

Dennis 22 mei 2023
Reageer
A

Niet eens met de veranderingen

Mijn recente bezoek aan EuroParcs de Rijp onthulde enkele opmerkelijke veranderingen in vergelijking met mijn eerdere ervaringen. Hoewel het park nog steeds schoon en goed onderhouden was, was er een merkbaar achteruitgang in het onderhoud van de woningen, vooral die aan het water. Dit beïnvloedde mijn verblijfservaring, aangezien ik niet kon genieten van de waterkant. Het schoonmaakpersoneel deed hun werk goed en het restaurant bood smakelijke gerechten, maar over het algemeen was mijn bezoek dit keer niet zo bevredigend als voorheen. Ondanks de teleurstellingen zal ik dit park niet volledig afschrijven, maar ik zal mijn opties openhouden voor toekomstige reizen.

Anita 29 apr 2023
Reageer
E

Avontuur in weer en wind

Mijn recente verblijf bij EuroParcs de Rijp werd gekenmerkt door wisselende weersomstandigheden en onverwachte wendingen. Hoewel mijn aankomst enigszins verwarrend was vanwege een dubbel geboekte accommodatie, werd dit al snel opgelost met een aangename upgrade naar een huisje aan het water. Het parkpersoneel was uiterst behulpzaam en vriendelijk, en mijn kleindochter genoot van de beschikbare activiteiten. Het slechte weer weerhield ons er niet van om het nabijgelegen zwembad en het strand aan het meer te verkennen. Al met al was mijn verblijf aangenaam en boeiend, ondanks enkele uitdagingen.

Erik 3 aug 2022
Reageer
S

Gemis aan levendigheid

Mijn recente vakantie bij EuroParcs de Rijp was een combinatie van positieve en negatieve ervaringen. Het park zelf was goed onderhouden en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Echter, het gebrek aan levendigheid en activiteiten was een teleurstelling, vooral voor mijn kinderen. Het ontbreken van een aantrekkelijk terras en beperkte zwemmogelijkheden voor honden droegen bij aan het gemis aan opwinding. In vergelijking met eerdere kampeerervaringen was dit bezoek minder stimulerend en zorgde het ervoor dat ik elders op zoek zal gaan naar een volgende vakantiebestemming.

Saskia 29 jul 2022
Reageer
P

Comfortabel rustpunt

EuroParcs de Rijp bood mij een comfortabele ontsnapping uit de dagelijkse drukte. Met een prachtig uitzicht op het water genoot ik van een ruime en goed uitgeruste accommodatie. Hoewel het weer niet meewerkte, voelde ik me op mijn gemak in mijn huisje. Het vriendelijke personeel bij de receptie verdient lof voor hun uitzonderlijke dienstverlening. Ondanks enkele technische problemen werden deze snel en efficiënt opgelost. Bovendien waardeerde ik de inspanningen om mijn verblijf aangenaam te maken, zoals de korting op een bezoek aan de sauna. Al met al was het een plezierig en zorgeloos verblijf op een goed verzorgd park.

Peter 9 apr 2022
Reageer
L

Leuke tiny house ervaring

Mijn kortdurende uitje naar EuroParcs de Rijp bood een gezellige en intieme ervaring in een Tiny House. Ondanks enkele technische problemen werd ik al snel overtuigd door het knusse interieur en de nabijheid van het Veluwemeer. De behulpzaamheid van het personeel en de beschikbaarheid van maaltijden, zelfs tijdens slecht weer, maakten mijn verblijf aangenaam. Hoewel sommige faciliteiten nog niet volledig operationeel waren vanwege het vroege seizoen, slaagde ik erin om te genieten van het strand aan het meer en de nabijgelegen bezienswaardigheden. Voor een toekomstige korte vakantie zal ik zeker overwegen om terug te keren naar dit gezellige toevluchtsoord.

Linda 2 mrt 2022
Reageer
J

Nabij het Veluwemeer

Mijn recente verblijf bij EuroParcs de Rijp bood een handige ontsnapping aan het Veluwemeer. Hoewel de reden van mijn reis een thuisverbouwing was, genoten mijn gezin en ik van de mogelijkheid om even weg te zijn. Het Tiny House bood een knusse ervaring en we waardeerden de nabijheid van het meer en het strand. Hoewel sommige faciliteiten nog in aanbouw waren, waardeerden we het beschikbare personeel en hun inspanningen om ons verblijf comfortabel te maken. Het park bood een mix van rust en activiteiten, waardoor we konden ontspannen en verkennen. Ondanks de uitdagingen van het weer, was het een aangename onderbreking van het dagelijkse leven.

Jeroen 25 feb 2022
Reageer
N

Europarcs Resort Veluwemeer

De eerste dag dat we er waren werden we verwelkomd door het animatieteam. Het park ziet er prima uit, en luxe chalets. 🏘 Er zijn leuke activiteiten voor de kinderen in het park. Onze chalet was niet erg schoon, maar dat konden we negeren.🤷🏼 De WC bril zat los en viel eraf, en binnen 2 uur weer een nieuwe WC bril gekregen. De bedden zijn ook prima. Mooie omgeving en goede plek om te vissen zonder vergunning. 🎣 Het zwembad was hartstikke schoon. Ik geef dit 4 sterren.⭐⭐⭐⭐

Nina 27 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Nunspeet.

Over EuroParcs Resort Veluwemeer

Europarcs Resort Veluwemeer is gelegen te Randmeerweg 8 in Nunspeet. Op het park vind je verschillende chalets en bungalows. De accommodaties zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf. Het Veluwemeer biedt volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Huur een boot, ga zeilen, surfen of maak een verfrissende duik in het meer. Daarnaast beschikt het park over diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een wellnesscentrum, sportvelden en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. De omgeving van Europarcs Resort Veluwemeer is prachtig en veelzijdig. Verken de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe te voet of per fiets, bezoek pittoreske dorpjes en historische stadjes in de omgeving, of maak een uitstapje naar attractieparken of dierentuinen in de buurt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nunspeet, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/veluwemeer
  • gastenservice@europarcs.nl