EuroParcs Resort De Rijp

EuroParcs Resort De Rijp

2.8 reviewscore • 11 reviews
S

Aangename verrassing

Met onze oudere kinderen besloten we EuroParcs de Rijp te bezoeken, ondanks enige aarzeling na het lezen van recensies. Wat een aangename verrassing was het! We negeerden de faciliteiten van het park en concentreerden ons op ons huisje, nummer 650. Dit ruime en nette huisje bood alles wat we nodig hadden voor een ontspannen verblijf. Het park maakte een schone en goed onderhouden indruk, wat onze ervaring positief beïnvloedde. Slechts een wiebelende tafel was een klein minpuntje in vergelijking met de algehele geweldige tijd die we hadden.

Sophie 29 apr 2023
Reageer
A

Grote teleurstelling

Afgelopen week zijn wij bij EuroParcs de Rijp geweest. Bij aankomst in het huisje schrokken we van de gore matrasbeschermers die nog onder vlekken en de haren zaten. Plus de douchekop bleef maar doorlekken. Het hele huisje zat onder insecten vlekken, spinnen in de lades van de kasten. Dit alles bij de receptie gemeld. Volgens de dames van de schoonmaakdienst was er geen schone matrasbeschermers beschikbaar. Dit maar opgelost met extra onderlakens.
De TD zou de douchekop repareren maar de hele week niet gezien. Ook zou het restaurant en snackbar in het weekend open zijn. Was ook niet het geval. Bij vertrek moest je de vuilnis, maar buiten op de parkeerplaats gooien want de containers zaten meer dan propvol. Je kunt melden wat je wilt, ze doen er toch niets aan. Een en al een gore bende. Voor ons geen EuroParcs meer.

Andre 10 okt 2023
Reageer
V

prachtige ligging in het hart van NoordHolland

Vakantiepark De Rijp bevind zich ideaal tussen het IJsselmeer en de Noordzee kust. Wij zijn o.a. naar Volendam en Egmond aan zee gegaan, beiden op 20 aangename auto-minuten. Wij waren verrast door het prachtige stenen huis waar je met een boot aan kan meren. Echter, het vertier moet jezelf opzoeken, het park biedt geen karaoke of dat soort avonden aan. -**** aanrader.

V Berschoor 9 mei 2023
Reageer
M

Kon niet op tegen de verwachting

Ons verblijf bij EuroParcs de Rijp was een grote teleurstelling, in schril contrast met wat de website ons had beloofd. De accommodaties waren duidelijk slecht onderhouden en er was weinig vertier voor kinderen. Ondanks de bewering van onderhoud waren de faciliteiten vaak gesloten vanwege problemen die al langere tijd spelen. Het park leed duidelijk onder een gebrekkig management. Het zoeken naar ons huisje was een nachtmerrie door gebrek aan verlichting, en de talloze drempels bemoeilijkten de mobiliteit. Kortom, ons verblijf voldeed in geen enkel opzicht aan de verwachtingen.

Max 17 feb 2023
Reageer
T

Gemiste kans

Wat had moeten uitdraaien op een fijne kerstvakantie bleek al snel een tegenvaller. Bij aankomst werden we begroet met gebrekkige schoonmaak, kapot meubilair en een gebrek aan basisvoorzieningen in ons huisje. Op kerstavond hadden we slechts een paar werkende tv-zenders, wat onze feeststemming zeker dempte. De hygiëne liet te wensen over, met zelfs vlekken op de matrasbeschermers. Een reeks van problemen, inclusief een kapotte koelkast en een haperende gashaard, maakte ons verblijf allesbehalve aangenaam. Het park heeft zeker potentie, maar in zijn huidige staat was het verre van wat we van een resort hadden verwacht.

Timo 28 dec 2022
Reageer
L

Comfortabel huisje, verbeterbare service

Samen met vrienden hebben we een aangenaam weekend doorgebracht in EuroParcs de Rijp. Ons huisje voldeed aan de verwachtingen en bood een moderne en lichte sfeer. Schoonmaak liet enigszins te wensen over en er ontbrak zelfs een set beddengoed. De receptie liet enige inefficiëntie zien, maar we waardeerden de betaalbare prijs voor ons verblijf en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Lonneke 7 nov 2022
Reageer
L

Teleurstellende ervaring

Onze tijd bij EuroParcs de Rijp was een complete teleurstelling, ondanks het budgetvriendelijke tarief voor ons weekendverblijf. Het huisje was in slechte staat, vies en vertoonde duidelijke gebreken. Zelfs het ontbreken van beddengoed bij aankomst was een ongemak. Het personeel was weinig behulpzaam en de beloofde faciliteiten waren verre van indrukwekkend. Alleen de speeltuin was een lichtpuntje, maar over het algemeen leek het park meer gericht te zijn op het bouwen van nieuwe huisjes dan op het creëren van een gastvrije omgeving. Kortom, een ervaring om snel te vergeten.

Lars 22 okt 2022
Reageer
A

Een herhaling waard

Na het bestuderen van recensies waren we enigszins bezorgd, maar ons verblijf overtrof onze verwachtingen. Het park was goed georganiseerd en ons huisje aan het water (huisnummer 650) was prachtig. Kleine problemen werden snel verholpen door vriendelijk personeel. Er was veel te doen in de omgeving, waaronder bezoeken aan Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. We kijken uit naar een toekomstig verblijf.

Anouk 19 aug 2022
Reageer
D

Gemengde gevoelens

Hoewel ons verblijf enkele positieve aspecten had, zoals een mooi huisje, waren er ook tekortkomingen. De faciliteiten vielen tegen, vooral het matig beheerde restaurant en het gebrek aan animatie voor kinderen. Ondanks inspanningen van de receptie, zijn er verbeteringen nodig om de algehele ervaring te versterken. Wij komen op deze manier niet terug, maar als er wat gedaan wordt met onze klachten dan kunnen wij het overwegen.

Daan 16 aug 2022
Reageer
J

Middenmoot

Hoewel ons verblijf over het algemeen positief was, waren er enkele vreemde aspecten die onze ervaring beïnvloedden. Een hoge borg en vertraagde terugbetaling waren minpunten. Niettemin bood het park een mooie sfeer en een fijn huisje, en we verlieten het park met gemengde gevoelens. Dit is de middenmoot van de parken..

Jesse 26 jun 2022
Reageer
N

Wachten op de borg

Onze ervaring was redelijk, maar werd overschaduwd door een onbevredigende borgervaring. Na bijna vier maanden wachten hebben we onze borg nog steeds niet teruggekregen. Ondanks herhaalde inspanningen van onze kant, is dit een duidelijk teken van slechte service. Hierdoor verlaten we EuroParcs de Rijp met gemengde gevoelens en aarzeling om terug te keren.

Niels 8 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Oost-Graftdijk.

Over EuroParcs Resort De Rijp

Europarcs Resort De Rijp is gelegen te Burgemeester Dalenbergstraat 50 in West-Graftdijk. Het park is omgeven door rustieke landschappen, typisch Nederlandse molens en historische architectuur. Op het park zijn diverse accommodaties beschikbaar, waaronder comfortabele vakantiehuizen en luxe villa's. De accommodaties zijn modern ingericht en bieden alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Sommige accommodaties hebben zelfs een eigen sauna of jacuzzi voor extra ontspanning. Europarcs Resort De Rijp biedt ook een ruime keuze aan faciliteiten voor gasten. Er is een buitenzwembad, strand, fluisterbootverhuur, fietsverhuur, een animatieteam en een dierenweide. De omgeving van Europarcs Resort De Rijp biedt volop mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Verken de prachtige waterwegen en kanalen per boot, maak een fietstocht door de omliggende polders, of bezoek historische steden zoals Alkmaar en Amsterdam, die gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oost-Graftdijk, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/de-rijp
  • gastenservice@europarcs.nl