EuroParcs Resort De Biesbosch

EuroParcs Resort De Biesbosch

2.5 reviewscore • 10 reviews
J

Geweldig verblijf voor grote groepen

Dit afgelopen weekend brachten mijn vrienden en ik door in een 16-persoons huisje, en ik moet zeggen dat we meer dan tevreden waren. Met een mix van 8 volwassenen en 6 kinderen tussen 1 en 7 jaar oud, was het huisje perfect. De ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer, compleet met douche, toilet en wastafel, maakten het verblijf comfortabel en handig. Bovendien waren de gelijkvloerse voorzieningen ideaal voor de kinderen, die zonder enige hindernis door het huisje konden bewegen.

Jasmijn 16 mrt 2023
Reageer
L

Geen aanrader!

Mijn recente verblijf in een 16-persoons huisje op dit park was een grote teleurstelling. Direct bij aankomst was duidelijk dat het huisje niet was schoongemaakt, met stof, spinnenwebben en zelfs remsporen in de wc's. Bij het opmaken van de bedden ontdekten we scheuren in het beddengoed en vlekken op de handdoeken. De keukenfaciliteiten waren ronduit ontoereikend voor een groep van onze omvang. Het grootste minpunt was echter dat het zwembad al zes maanden gesloten was, iets dat ons niet was verteld bij het inchecken. De wasmachines en drogers werkten ook niet goed. Hoewel we onze klachten bij de receptie meldden, leidde dit tot geen enkele oplossing. Mijn advies is dan ook om dit park te vermijden als vakantiebestemming.

Lisanne 26 okt 2022
Reageer
S

Hygiene en service ver onder de maat

Mijn familie en ik huurden tijdens de herfstvakantie een huisje voor 16 personen, maar de teleurstelling was groot. Bij aankomst was het meteen duidelijk dat de schoonmaak onvoldoende was: wc's waren vies en de vloeren waren bepaald niet schoon. Zelfs de handdoeken waren bevlekt en onbruikbaar. Wat nog meer tegenviel, was de staat van het zwembad dat al geruime tijd gesloten was. Dit werd niet gecommuniceerd voorafgaand aan ons verblijf, terwijl we juist voor een park met zwembad hadden gekozen vanwege onze kinderen. Ook waren de wasfaciliteiten in een belabberde staat.

Onze klachten bij de receptie werden simpelweg genegeerd, wat onze ervaring alleen maar negatiever maakte. Ik kan dan ook alleen maar afraden om dit park te boeken.

Sandra 26 okt 2022
Reageer
T

Beter ergens anders

Wij kwamen op het park aan en kregen meteen een vervelend gevoel. De receptie was niet erg behulpzaam en bij aankomst in ons huisje waren we niet te spreken over de kwaliteit van de inboedel. Op het park zelf was wel wat te eten, maar over de kwaliteit zijn we ook hier niet te spreken. We hebben onszelf wel vermaakt, maar dat hadden we ook op een fijnere plek kunnen doen.

Timo 15 okt 2022
Reageer
K

Het eten was niet je van het

Mijn recente bezoek aan het restaurant op het park was een wisselende ervaring. We moesten bijna anderhalf uur wachten op onze twee gerechten, ondanks dat slechts vier tafels bezet waren. Helaas was één van de gerechten verkeerd. De "zalmsalade" bleek een zanderige mix te zijn in plaats van een smakelijke zalmmaaltijd. Ook waren de spareribs niet goed op temperatuur. Er werd geen enkel verontschuldiging aangeboden en het personeel leek meer aandacht te hebben voor elkaar dan voor de gasten.

Koen 29 sep 2022
Reageer
E

Tegenvallend in een mooie omgeving

Mijn recente verblijf op dit park bracht een mix van teleurstelling en bewondering. Hoewel de locatie te midden van de Biesbosch mooi was, was mijn ervaring minder rooskleurig. Het incheckproces was onduidelijk en er werd geen informatie verstrekt. Het huisje zelf was verre van schoon, met overal spinnenwebben en vieze plafonds. Het beddengoed was onvolledig en de staat van het huisje was alarmerend. Helaas voldeden ook de verwachtingen van het zwembad niet: het was leuk, maar de sluitingstijden waren teleurstellend en de waterkwaliteit was matig.

Emma 9 jun 2022
Reageer
S

Soms wat verwarrend en niet heel schoon

Mijn recente bezoek aan dit park was een mix van teleurstelling en positieve aspecten. De aanduiding naar het park was verwarrend en het incheckproces was rommelig. Het ontbrak aan uitleg en we moesten zelf de plattegrond raadplegen. Het huisje zelf was niet schoon, met spinnenwebben en vieze plafonds. Er waren kapotte tegels in de badkamer en geen horren voor de ramen, wat een goede nachtrust bemoeilijkte. Het zwembad, dat in eerste instantie aantrekkelijk leek, bleek meerdere technische storingen te hebben. Desondanks bood de locatie wel toegang tot diverse leuke uitstapjes.

Simon 19 mei 2022
Reageer
D

Prima met minpuntjes

Mijn verblijf op dit park was over het algemeen bevredigend, met een paar aandachtspunten. De accommodatie bood een aantrekkelijk uitzicht op de haven en was prima. Het restaurant creëerde een aangename sfeer en serveerde smakelijke gerechten. Helaas viel de pizza uit de snackbar tegen. Over het algemeen kan ik zeggen dat we ons hier vermaakt hebben en een goede vakantie hebben gehad.

David 26 feb 2022
Reageer
D

Vriendelijk en schoon verblijf

Mijn verblijf in dit park was aangenaam en bevredigend. Het personeel was vriendelijk en attent, en het huisje bood een prachtig uitzicht op de haven. De accommodatie was schoon, netjes en creëerde een gezellige sfeer. Het restaurant op het terrein was aantrekkelijk en het eten was smakelijk. Een enigszins negatief aspect was dat het huisje lastig te vinden was.

Daan 26 feb 2022
Reageer
L

Ondoordachte keuze

Mijn recente verblijf op dit park was teleurstellend en zorgde voor spijt van mijn keuze. Het park was slecht aangegeven en het incheckproces liet veel te wensen over. Er werd geen enkele uitleg gegeven, en ik moest zelfs de plattegrond uit een tasje halen om te weten waar ik heen moest. Er waren kapotte tegels in de badkamer en geen horren voor de ramen, wat een goede nachtrust in de weg stond. Het park leek meer op een racebaan, met roekeloos rijgedrag dat gevaarlijk was voor kleine kinderen.

Laura 21 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Dordrecht.

Over EuroParcs Resort De Biesbosch

Europarcs Resort De Biesbosch is gelegen te Rijksstraatweg 186 in Dordrecht. Het vakantiepark biedt een ruim aanbod aan accommodaties, variërend van comfortabele chalets tot paviljoenen. Het vakantiepark beschikt over uitgebreide faciliteiten voor jong en oud, zoals een zwembad, een animatieteam, een jachthaven, supverhuur en een restaurant en snackbar. De Biesbosch biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, waarbij je kunt genieten van de rust en stilte van het gebied. Daarnaast is het park een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van andere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals historische steden als Dordrecht en Rotterdam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dordrecht, Zuid-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/de-biesbosch
  • gastenservice@europarcs.nl