EuroParcs Maasduinen

EuroParcs Maasduinen

4.0 reviewscore • 10 reviews
T

Knus en plezierig

Onze accommodatie, hoewel compact, was gezellig en netjes bij aankomst. We misten enkele voorzieningen zoals linnengoed bij aankomst, maar begrepen dat het hoogseizoen druk kan zijn. Helaas zorgden muggen voor overlast, dus een vliegenmepper was nodig. De omgeving bood echter genoeg uitjes, en we waardeerden het terrashaardje en de rust van het park. Toch ervoeren we vertraging in het inschakelen van de terrasverlichting, wat jammer was. Al met al was het een leuke ervaring, ondanks enkele kleine tekortkomingen.

Thijs 11 aug 2023
Reageer
M

Positieve en mindere momenten

Onze recente vakantie op dit park bood zowel positieve als minder positieve momenten. Het huisje waar we verbleven had enkele tekortkomingen, zoals isolatieproblemen en een gebrek aan warm water in het begin. Ook ontbraken basisvoorzieningen zoals een prullenbak en aardappelschilmesje. Het beloofde uitzicht op het water was geblokkeerd door bomen en hekken, en sommige voorzieningen op de foto's waren niet aanwezig. Ondanks deze nadelen was het personeel vriendelijk en hebben we genoten van de omgeving.

Martijn 17 aug 2023
Reageer
L

Compact huisje

Onze keuze voor een klein huisje bleek positief, ondanks enkele minpunten. Het huisje was goed uitgerust en gezellig. Maar er waren nadelen, zoals de lage slaapkamer die lastig toegankelijk was en een gebrek aan ligstoelen en schilmesje. Het terrashaardje voegde sfeer toe, maar de verlichting liet te wensen over. Over het algemeen was het park rustig en geschikt voor wandel- en fietstochten.

Linda 13 aug 2023
Reageer
R

Aangenaam verblijf

Ons verblijf was over het algemeen prettig. Het huisje was mooi en schoon, al kon de schoonmaak beter. De locatie bood mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in een prachtige omgeving. Het natuurgebied in de buurt was een pluspunt. Ondanks het ontbreken van een supermarkt was het restaurant in orde, afgezien van enkele onvriendelijke bediening. Hoewel sommige aspecten teleurstellend waren, maakte het vriendelijke personeel en de mooie omgeving het tot een positieve ervaring.

Robert 12 aug 2023
Reageer
S

Geweldig voor gezinnen

Recreatiepark EuroParcs Maasduinen was een uitstekende keuze voor ons gezin. Onze tijd hier was fantastisch dankzij de rustige en gezellige sfeer van het park. We verbleven in een Cube-huisje en waren onder de indruk van de moderne faciliteiten en het schone interieur. Het animatieteam en het strandje waren hoogtepunten voor onze kinderen. Het restaurant bood lekker eten en vriendelijk personeel. Het gebrek aan massaliteit maakte dit park zeer aangenaam en ontspannend.

Saskia 11 aug 2023
Reageer
K

Warme aankomst

Ons verblijf begon letterlijk heet, met temperaturen boven 30 graden in het chalet. Helaas hadden we geen airco, wat het comfort aanzienlijk verminderde. Daarnaast was er maar één toilet aanwezig, terwijl we er twee verwachtten volgens de beschrijving. Het chalet leek ook minder goed onderhouden, met een doorgezakte vloer en gebrek aan basale voorzieningen. Helaas was ons verblijf teleurstellend, ondanks het mooie weer.

Kevin 29 jul 2023
Reageer
M

Geen tevreden ervaring

Onze ervaring was helaas onbevredigend. Ondanks een mooie locatie hadden we problemen zoals een doorgezakte vloer en gebrekkig onderhoud. De beloofde ontbijtbox en het ontbreken van basisfaciliteiten zoals een bakkerij waren teleurstellend. Ook bleef het chalet hondenhaar bevatten, ondanks ons verzoek voor een huisdiervrije omgeving. De prijs-kwaliteitverhouding was niet overtuigend.

Miriam 30 jun 2023
Reageer
E

Ontspannen tijd gehad

Ons weekend hier was ontspannend en plezierig. We combineerden ons verblijf met een bezoek aan Toverland, waardoor we genoten van zowel het meer als het pretpark. Het park bood rust en zwemgelegenheid, hoewel we graag meer voorzieningen hadden gezien. Ondanks het ontbreken van een winkel hadden we een aangename tijd.

Eline 17 jun 2023
Reageer
B

Geweldige vakantie

Mijn vriendengroep en ik hadden een geweldige tijd in Recreatiepark EuroParcs Maasduinen. Het park was gelegen in een serene omgeving omringd door de natuur, en onze accommodatie was modern en goed uitgerust. We genoten van de vele faciliteiten van het park en hadden een heerlijke maaltijd in het restaurant. We bevelen dit park van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende vakantie.

Bas 2 mei 2023
Reageer
I

Cube de la Mer was top!

Onze ervaring op dit park was positief. Het huisje, Cube de la mer, was goed ingericht en schoon. Het park bood een rustige omgeving omgeven door natuur, met voldoende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het restaurant was lekker en de kinderen vermaakten zich goed. Het ontbrak aan uitlaatplekken voor honden, maar over het algemeen hadden we een leuke tijd.

Ilse 29 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Belfeld.

Over EuroParcs Maasduinen

Er zijn 10 reviews geschreven over EuroParcs Maasduinen op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belfeld, Limburg
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/maasduinen
  • kcc@europarcs.nl