EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg

3.8 reviewscore • 5 reviews
J

Geweldige genoten met het gezin

Een weekendje weg met het gezin werd een onvergetelijke ervaring. Ons huisje was niet alleen mooi, maar ook goed onderhouden en omgeven door een aangename sfeer. Het personeel was opmerkelijk behulpzaam en vriendelijk, en de animatie voor de kinderen was uitstekend. Het park bood een scala aan activiteiten, waardoor we ons geen moment verveelden. Onze kinderen hadden de tijd van hun leven en we werden verwend met schone en comfortabele huisjes. Een terugkeer is zeker op de agenda.

Jasper 4 aug 2023
Reageer
E

Verbluffend verblijf

Wat een verbazingwekkend goede tijd hebben we gehad tijdens onze vakantie! We kozen voor een luxueus paviljoen6 huisje en werden overweldigd door de schoonheid en netheid ervan. Het terras was nieuw en overdekt, perfect voor ontspanning. Het park zelf was een juweeltje, met vriendelijk personeel dat snel reageerde op onze wifi-problemen. Ondanks wat regenachtig weer, verveelden we ons geen moment. Een perfecte vakantie voor gezinnen met jonge kinderen.

Eva 13 aug 2023
Reageer
L

Onvervulde verwachtingen

De recente ervaring op dit park liet ons teleurgesteld achter. Hoewel ons huisje op het eerste gezicht luxe leek, vielen de gebreken al snel op. Versleten meubels, schimmel en gebrek aan onderhoud gaven een verwaarloosde indruk. De locatie bood weinig privacy en de algemene hygiëne was twijfelachtig. Onze ervaring paste niet bij de verwachtingen die we hadden van dit particuliere park. Het park zelf leek weinig indruk te maken en Europarcs verloor voor ons zijn aantrekkingskracht.

Laura 22 jul 2023
Reageer
L

Verrassend positieve vakantie

Onze vakantie aan het water was ronduit fantastisch! Het huisje was niet alleen mooi, maar ook grondig schoongemaakt en goed onderhouden. Het park bood een scala aan activiteiten voor jong en oud, en het vriendelijke personeel zorgde ervoor dat we ons thuis voelden. Het zwembad, hoewel niet tropisch, was schoon en voldoende. In tegenstelling tot sommige negatieve recensies, hadden we een geweldige ervaring en kijken we uit naar een volgend bezoek.

Lisa 4 mei 2023
Reageer
N

Teleurstelling en onbegrip

Het park voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. Gebrek aan entertainment voor oudere kinderen en teleurstellende faciliteiten gaven ons een onbevredigend gevoel. De huisjes waren niet schoon bij aankomst en de glijbanen ontbraken. Het gebrek aan begrip bij het management maakte onze ervaring des te meer frustrerend. Europarcs Limburg heeft ons niet kunnen overtuigen en we zullen elders op zoek gaan naar een betere vakantiebestemming.

Niels 4 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Susteren.

Over EuroParcs Limburg

Er zijn 5 reviews geschreven over EuroParcs Limburg op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Susteren, Limburg
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/limburg
  • gastenservice@europarcs.nl