EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg

3.4 reviewscore • 11 reviews
J

Geweldige genoten met het gezin

Een weekendje weg met het gezin werd een onvergetelijke ervaring. Ons huisje was niet alleen mooi, maar ook goed onderhouden en omgeven door een aangename sfeer. Het personeel was opmerkelijk behulpzaam en vriendelijk, en de animatie voor de kinderen was uitstekend. Het park bood een scala aan activiteiten, waardoor we ons geen moment verveelden. Onze kinderen hadden de tijd van hun leven en we werden verwend met schone en comfortabele huisjes. Een terugkeer is zeker op de agenda.

Jasper 4 aug 2023
Reageer
E

Verbluffend verblijf

Wat een verbazingwekkend goede tijd hebben we gehad tijdens onze vakantie! We kozen voor een luxueus paviljoen6 huisje en werden overweldigd door de schoonheid en netheid ervan. Het terras was nieuw en overdekt, perfect voor ontspanning. Het park zelf was een juweeltje, met vriendelijk personeel dat snel reageerde op onze wifi-problemen. Ondanks wat regenachtig weer, verveelden we ons geen moment. Een perfecte vakantie voor gezinnen met jonge kinderen.

Eva 13 aug 2023
Reageer
L

Onvervulde verwachtingen

De recente ervaring op dit park liet ons teleurgesteld achter. Hoewel ons huisje op het eerste gezicht luxe leek, vielen de gebreken al snel op. Versleten meubels, schimmel en gebrek aan onderhoud gaven een verwaarloosde indruk. De locatie bood weinig privacy en de algemene hygiëne was twijfelachtig. Onze ervaring paste niet bij de verwachtingen die we hadden van dit particuliere park. Het park zelf leek weinig indruk te maken en Europarcs verloor voor ons zijn aantrekkingskracht.

Laura 22 jul 2023
Reageer
L

Verrassend positieve vakantie

Onze vakantie aan het water was ronduit fantastisch! Het huisje was niet alleen mooi, maar ook grondig schoongemaakt en goed onderhouden. Het park bood een scala aan activiteiten voor jong en oud, en het vriendelijke personeel zorgde ervoor dat we ons thuis voelden. Het zwembad, hoewel niet tropisch, was schoon en voldoende. In tegenstelling tot sommige negatieve recensies, hadden we een geweldige ervaring en kijken we uit naar een volgend bezoek.

Lisa 4 mei 2023
Reageer
N

Teleurstelling en onbegrip

Het park voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. Gebrek aan entertainment voor oudere kinderen en teleurstellende faciliteiten gaven ons een onbevredigend gevoel. De huisjes waren niet schoon bij aankomst en de glijbanen ontbraken. Het gebrek aan begrip bij het management maakte onze ervaring des te meer frustrerend. Europarcs Limburg heeft ons niet kunnen overtuigen en we zullen elders op zoek gaan naar een betere vakantiebestemming.

Niels 4 feb 2023
Reageer
S

Eerste indruk teleurstellend

Onze herfstvakantie bracht gemengde gevoelens met zich mee. Werkzaamheden op het park zorgden voor ongemak en onze accommodatie was verre van schoon. Onderhoud liet te wensen over en het huisje was duidelijk niet klaar voor ontvangst. De belofte om de schoonmaakkosten te retourneren werd gedaan, maar onze eerste indruk was teleurstellend. We hopen op verbeteringen in de toekomst.

Sophie 25 okt 2022
Reageer
T

Potentie

Mijn verblijf op dit park was een mix van positieve en minder positieve ervaringen. Het zwembad liet te wensen over en sommige faciliteiten waren beperkt. Echter, de ruimte bij de huisjes en het vriendelijke animatieteam zorgden voor plezierige momenten. Het park heeft potentieel, maar er zijn verbeteringen nodig om de ervaring naar een hoger niveau te tillen. Ondanks enkele minpunten, kijk ik terug op een fijne vakantie.

Timo 4 sep 2022
Reageer
D

Ondermaats

Helaas was mijn recente ervaring op dit park ondermaats. De beloofde faciliteiten ontbraken en ons huisje was oud en oncomfortabel. Het gebrek aan klantvriendelijkheid en compensatie was teleurstellend. In vergelijking met andere vakantieparken viel Europarcs Limburg tegen en ik zal hier niet opnieuw verblijven. Er zijn betere opties beschikbaar dan dit park.

David 2 sep 2022
Reageer
E

Zwemmeer was niks

Mijn recente verblijf op dit park bracht een mix van positieve en negatieve ervaringen met zich mee. Hoewel het park enkele beloofde faciliteiten miste, waren er toch momenten van plezier. Het huisje was niet perfect schoon bij aankomst en de algehele onderhoudstoestand liet te wensen over. Het zwemmeer was een teleurstelling en er is ruimte voor verbetering in diverse aspecten van het park.

Emma 15 aug 2022
Reageer
B

Hitte

Mijn recente verblijf op dit park bracht uitdagingen en kansen voor verbetering met zich mee. De hitte in het eerste huisje was ondraaglijk, maar na verhuizing naar een ander huisje werd het beter. Het park leek echter weinig sfeer te hebben en de faciliteiten misten soms de gewenste allure. Werkzaamheden op het park waren overmatig aanwezig en het zwemmeer viel tegen. Het park heeft potentieel, maar er is werk aan de winkel om de ervaring te verbeteren.

Bram 10 aug 2022
Reageer
L

Geweldig avontuur in een nieuw huisje

Mijn verblijf op dit park was een geweldig avontuur. Ik koos voor een nieuw huisje aan het water en was onder de indruk van de voorzieningen en netheid. Het park bood vriendelijk personeel en diverse faciliteiten. Hoewel er ruimte is voor verbetering, zoals het rijgedrag op het park, genoot ik over het algemeen van mijn tijd en kijk ik uit naar mijn volgende bezoek.

Lonneke 9 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Susteren.

Over EuroParcs Limburg

Europarcs Limburg is gelegen te Hommelweg 2 in Susteren. Op het vakantiepark vind je een divers aanbod aan accommodaties, variërend van comfortabele bungalows tot luxe villa's. De accommodaties zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Europarcs Limburg biedt ook tal van faciliteiten en activiteiten, zoals een binnenzwembad, wellness centrum, een strandbad, restaurants en fietsverhuur. De omgeving van Europarcs Limburg is perfect voor het maken van fiets- en wandeltochten. Verken de prachtige natuur van Limburg, ontdek pittoreske dorpjes en geniet van de Limburgse gastvrijheid. Daarnaast bevinden zich in de nabije omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden, zoals het gezellige Valkenburg, het drielandenpunt en het prachtige Nationaal Park De Maasduinen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Susteren, Limburg
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/limburg
  • gastenservice@europarcs.nl