EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen

2.5 reviewscore • 2 reviews
K

Prettig verblijf!

Ons verblijf bood een aangename ervaring. De accommodatie was goed uitgerust en bood ons comfortabele voorzieningen. Bij aankomst werden we verwelkomd door vriendelijk personeel dat bereid was om te helpen met eventuele vragen. Een bijzonder gebaar was het welkomstgeschenk voor de kinderen, wat een glimlach op hun gezichten toverde. We hebben genoten van de prachtige omgeving, die gemakkelijk verkend kon worden met de auto of per fiets. Dit stelde ons in staat om de nabijgelegen stranden en pittoreske stadjes te ontdekken.

Klaartje 25 aug 2023
Reageer
M

Dromen zijn bedrog

Wij zijn misleid door Droompark Buitenhuizen.
We hadden het duurste huisje geboekt maar kregen een brak huisje. Niet schoon (veel lange witte haren in de vloerbedekking, aangekoekte etensresten, spinnenwebben, stof en glasscherven is spoelbak en vaatwasser). Alle raambekleding was kapot. Er waren hele stukken van het badmeubel. Douchecabine was echt heel smerig. Dikke plakken geel gekleurde kalk of zoiets. Het rek in de douche was volledig verroest. Geen roosters in oven. Geen draaiplateau in magnetron. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het was allemaal zo erg dat onze dochter haar kleren niet in de kast durfde te leggen en mijn zoon niet durfde te douchen. Klacht werd na vier dagen afgerond. We zijn niet gehoord en misleid. Ook hoofdkantoor verdiept zich niet in deze casus en laat ons in de kou staan.

Maarten 12 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Velsen.

Over EuroParcs Buitenhuizen

Europarcs Buitenhuizen is gelegen te Buitenhuizerweg 2 in Velsen-Zuid. Op Europarcs Buitenhuizen vind je een divers aanbod van tiny houses, cubes, chalets en bungalows. Het park zelf biedt ook tal van faciliteiten en activiteiten. Zo is er een overdekt zwembad, een fitnessruimte, een speeltuin en diverse sportvelden. Je kunt ook fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen, waaronder het nabijgelegen recreatiegebied Spaarnwoude met zijn uitgestrekte bossen en meren. De ligging van Europarcs Buitenhuizen maakt het ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Binnen korte afstand bereik je de levendige steden Amsterdam en Haarlem, waar je kunt genieten van musea, winkels, restaurants en historische bezienswaardigheden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Velsen, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/buitenhuizen
  • kcc@europarcs.nl