EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen

2.8 reviewscore • 11 reviews
K

Prettig verblijf!

Ons verblijf bood een aangename ervaring. De accommodatie was goed uitgerust en bood ons comfortabele voorzieningen. Bij aankomst werden we verwelkomd door vriendelijk personeel dat bereid was om te helpen met eventuele vragen. Een bijzonder gebaar was het welkomstgeschenk voor de kinderen, wat een glimlach op hun gezichten toverde. We hebben genoten van de prachtige omgeving, die gemakkelijk verkend kon worden met de auto of per fiets. Dit stelde ons in staat om de nabijgelegen stranden en pittoreske stadjes te ontdekken.

Klaartje 25 aug 2023
Reageer
P

Minder dan verwacht

Helaas voldeed ons verblijf niet aan de verwachtingen. Het park leek een gebrek aan levendigheid te hebben, vooral in het hoogseizoen. De beschikbare activiteiten voor kinderen waren beperkt en vielen tegen. Een storende factor was het frequente laagvliegende vliegverkeer, dat ons vermogen om elkaar te verstaan soms belemmerde. Het verblijf in de nacht was echter iets rustiger. Daarentegen was het personeel behulpzaam en meegaand, maar dit was niet voldoende om ons over de teleurstellende aspecten heen te zetten.

Peter 24 aug 2021
Reageer
M

Dromen zijn bedrog

Wij zijn misleid door Droompark Buitenhuizen.
We hadden het duurste huisje geboekt maar kregen een brak huisje. Niet schoon (veel lange witte haren in de vloerbedekking, aangekoekte etensresten, spinnenwebben, stof en glasscherven is spoelbak en vaatwasser). Alle raambekleding was kapot. Er waren hele stukken van het badmeubel. Douchecabine was echt heel smerig. Dikke plakken geel gekleurde kalk of zoiets. Het rek in de douche was volledig verroest. Geen roosters in oven. Geen draaiplateau in magnetron. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het was allemaal zo erg dat onze dochter haar kleren niet in de kast durfde te leggen en mijn zoon niet durfde te douchen. Klacht werd na vier dagen afgerond. We zijn niet gehoord en misleid. Ook hoofdkantoor verdiept zich niet in deze casus en laat ons in de kou staan.

Maarten 12 aug 2021
Reageer
M

Teleurstelling

Ons verblijf was helaas een teleurstelling. Ondanks een ruim en mooi ingericht huisje, werden we geconfronteerd met de constante overlast van laagvliegende vliegtuigen en een doordringende geur van rook, zelfs in ons aangewezen rookvrije onderkomen. Deze omstandigheden maakten het moeilijk om een ontspannen vakantie te hebben en leidden tot gebrek aan slaap. Hierdoor waren we genoodzaakt om ons verblijf voortijdig af te breken en we hebben besloten om niet terug te keren naar dit park.

Michelle 6 aug 2021
Reageer
L

Onaangename ervaring

Ons verblijf op het park leverde helaas niet de gewenste ervaring op. Het constante geluid van overvliegende vliegtuigen en de aanhoudende geur van rook maakten onze dagen en nachten minder aangenaam. Hoewel het huisje op zichzelf acceptabel was, werd onze vakantie negatief beïnvloed door deze factoren. We hebben onze vakantie vervroegd beëindigd en waren teleurgesteld over ons verblijf.

Laura 5 aug 2021
Reageer
T

Ondermaatse accommodatie

Ons verblijf viel helaas tegen ondanks het boeken van een duurder type accommodatie. Het gebrek aan hygiëne en onderhoud in ons huisje stoorde ons. Er was veel stof in hoeken en haren op de badkamertegels, en muggenresten tegen de muur. Deze aspecten beïnvloedden ons plezier en comfort tijdens de vakantie.

Tim 19 sep 2020
Reageer
J

Prima voor een keer

Tijdens ons eerste verblijf op een Droompark ervaarden we gemengde gevoelens. Hoewel het park visueel aantrekkelijk was, waren er tegenvallers, zoals het storende vliegtuiggeluid en de hoge pizzaprijzen. Bovendien varieerden de accommodaties sterk in inrichting en kwaliteit, wat de algemene ervaring beïnvloedde. Een gebrek aan uniformiteit en enkele negatieve aspecten zorgden voor een wisselende indruk. Het zou positief zijn als het parkmanagement zich inzet om deze zaken aan te pakken en toekomstige gasten een consistente en bevredigende ervaring te bieden.

Janneke 27 aug 2020
Reageer
B

Sfeervol klein park

Het park, hoewel niet groot, bood een charmante en goed verzorgde omgeving. Ons huisje ontbrak aan airconditioning, maar dit werd gecompenseerd door het vriendelijke personeel en de aangeboden faciliteiten. De locatie bood beperkte mogelijkheden in de omgeving, maar we hebben genoten van ons verblijf. Als je goed voorbereid op reis gaat, spelletjes mee et cetera, dan vermaak je je prima!

Bart 18 aug 2020
Reageer
E

Onbevredigende vakantie

Onze ervaring was verre van bevredigend tijdens ons verblijf. Het gebrek aan hygiëne en de aanhoudende technische problemen in ons huisje waren ontgoochelend. We hebben onze klachten gemeld, maar helaas werden ze niet adequaat opgelost, wat onze vakantie negatief beïnvloedde. Verder heeft het park zelf wel voldoende faciliteiten en lag het hier niet aan, maar het huisje is jouw thuis voor de vakantie en dat moet wel in orde zijn.

Emma 9 aug 2020
Reageer
S

Eerste keer slechte indruk

Onze introductie tot Droomparken was een mengeling van positieve en teleurstellende aspecten. Het park bood diverse accommodaties en faciliteiten, maar ontbrak aan consistentie. Ondanks positieve punten zoals het zwembad, was trage klachtbehandeling teleurstellend en ondermijnde het de gastvrije sfeer. Verbeterde uniformiteit en meer responsieve klantenservice zouden de totaalervaring voor toekomstige gasten kunnen verbeteren.

Sander 25 jul 2020
Reageer
E

Mix van positief en negatief

Ons verblijf was een mix van positieve en negatieve aspecten. Hoewel het park voor een kort verblijf geschikt was, waren er teleurstellende elementen, zoals de toestand van de accommodatie en het geluid van overvliegende vliegtuigen. De beschikbare faciliteiten waren voldoende, maar het gebied bood beperkte activiteiten buiten het park, dat was en teleurstelling.

Esmee 23 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Velsen.

Over EuroParcs Buitenhuizen

Europarcs Buitenhuizen is gelegen te Buitenhuizerweg 2 in Velsen-Zuid. Op Europarcs Buitenhuizen vind je een divers aanbod van tiny houses, cubes, chalets en bungalows. Het park zelf biedt ook tal van faciliteiten en activiteiten. Zo is er een overdekt zwembad, een fitnessruimte, een speeltuin en diverse sportvelden. Je kunt ook fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen, waaronder het nabijgelegen recreatiegebied Spaarnwoude met zijn uitgestrekte bossen en meren. De ligging van Europarcs Buitenhuizen maakt het ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Binnen korte afstand bereik je de levendige steden Amsterdam en Haarlem, waar je kunt genieten van musea, winkels, restaurants en historische bezienswaardigheden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Velsen, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/buitenhuizen
  • kcc@europarcs.nl