EuroParcs Beekbergen

EuroParcs Beekbergen

3.7 reviewscore • 3 reviews
M

Prima verblijf in een mooi tiny house

Ondanks een regenachtige week was onze ervaring op het park over het algemeen positief. Het Tiny House waar we verbleven was mooi en voldeed aan onze verwachtingen. Helaas was de ontbijtbox (zowel de normale als vegetarische variant) teleurstellend. Er ontbraken vegetarische opties en elementaire items zoals jam en eieren. Het personeel zou zich meer moeten richten op klantbeleving en kwaliteitscontrole van de voorzieningen. Het controleren van de inhoud van de ontbijtboxen voordat ze worden uitgegeven, zou helpen. Ook zou het handig zijn als de fietsen klaarstaan voor de gasten in plaats van dat ze zelf moeten zoeken. Verbeterde service en aandacht voor kwaliteit zouden de algehele ervaring aanzienlijk kunnen verbeteren.

Marloes 8 aug 2023
Reageer
P

Comfortabele uitvalsbasis in prachtige omgeving

Het huisje waarin we verbleven was netjes en had een ruime tuin. Jammer genoeg hing er een onaangename geur in de badkamer die niet verdween. Het park bestaat uit twee afzonderlijke delen, wat soms een lange wandeling betekent om van de ene naar de andere kant te gaan. Het restaurant op het park bood redelijke maaltijden. Er is echter maar één plek voor afvalinzameling en er kan meer aandacht worden besteed aan gescheiden afvalverwerking. De omgeving rondom het park is prachtig met natuurlijke schoonheid en historische steden.

Pieter 23 mei 2023
Reageer
M

Niet conform afspraak

Het chalet (carre 6) dat op de afbeelding stond, was niet het chalet dat we kregen. Overigens was er niets aan te merken op het chalet zelf. Het was ruim, schoon en comfortabel. De vers broodjes app functioneerde niet, dus hebben we brood gehaald bij een nabijgelegen winkel. De winkel op het park bood weinig te koop en de snackbar was gesloten. Het zwembad voldeed aan onze verwachtingen.

Michiel 6 apr 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Beekbergen.

Over EuroParcs Beekbergen

EuroParcs Beekbergen is gelegen te Hoge Bergweg 16 in Beekbergen. Op het park vind je een ruim aanbod aan accommodaties, van tiny houses tot chalets en ruime vakantiehuizen. Droompark Beekbergen beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten, zoals een snackbar en lunchroom Veluwe, een binnenzwembad, een restaurant, speeltuinen en fiets- en e-chopper verhuur. De omgeving van Droompark Beekbergen biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Verken de prachtige bossen te voet of op de fiets, maak een wandeling over de Veluwe of breng een bezoek aan nabijgelegen attracties zoals de Apenheul of Paleis Het Loo. In de omgeving zijn er ook diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar om de natuurlijke schoonheid van de Veluwe te ontdekken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/beekbergen
  • kcc@europarcs.nl