EuroParcs Bad MeerSee

EuroParcs Bad MeerSee

3.4 reviewscore • 8 reviews
R

Prachtige omgeving en fijn huisje

De netheid van de accommodatie was niet helemaal naar wens, mogelijk door tijdsgebrek bij de schoonmaak. Er waren vlekken op de muren en bank en stof op lampen en ventilatoren. Ondanks dat hebben we genoten van de rustige ligging en de mooie omgeving. De uitstapjes waren mooi en het weer speelde zeker een grote rol. Voor de ligging alleen kun je dit al boeken.

Ruben 5 aug 2023
Reageer
N

Prima locatie

De ligging van de accommodatie was ideaal, maar tijdens ons verblijf werd het huisje behoorlijk warm. Een airconditioning zou zeker een welkome toevoeging zijn geweest. Over het algemeen was de accommodatie mooi en het park rustig en schoon. Het was een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar de Zeeuwse stranden en steden zoals Vlissingen en Brugge.

Niels 12 aug 2023
Reageer
S

Goede ervaring hier

Helaas voldeed de schoonmaak van het huisje niet helemaal aan onze verwachtingen. We troffen hoeken aan die niet schoon waren en stof in de kledingkast. Hoewel het huisje ruimte bood aan 6 personen, was er wat gebrek aan comfort voor iedereen. Maar uiteindelijk verblijven we hier toch niet de hele tijd en hebben we een aangenaam verblijf gehad.

Saskia 17 jul 2023
Reageer
J

Sleutel ergens anders ophalen?!

Over het algemeen was het huisje schoon, op de molton onderlakens na, die wat aandacht nodig hadden. Het enige punt van aandacht was het ophalen van de sleutel op een andere locatie dan het park zelf. Desondanks hebben we genoten van het huisje met het mooie uitzicht en de nabijheid van de zee en fietsverhuur.

Joris 1 mei 2023
Reageer
M

Prima locatie

Het was even zoeken naar de plek om de sleutel op te halen, die verderop bleek te zijn dan verwacht. Ook ontbrak een supermarkt in de buurt voor ochtendbroodjes. Desondanks was het verblijf positief en geschikt voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag. Je hebt toch een redelijk unieke plek waar je goed kunt genieten.

Marit 18 sep 2022
Reageer
H

Niet volgens verwachtingen

Helaas voldeed de accommodatie niet aan onze verwachtingen, met het ontbreken van essentiële faciliteiten zoals een wasmachine en afwijkingen van de afbeeldingen. Het park bood weinig voorzieningen voor kinderen en voldeed niet aan onze verwachtingen. Onze aanbeveling is dan ook zo zo. Het is voor sommigen vast een prima plek en als we wisten waar we aan toe zouden zijn had het ook voor ons een betere vakantie kunnen zijn.

Hugo 28 aug 2022
Reageer
J

Schreeuwende Duitsers

Het huisje werd onaangenaam heet, zelfs in mei, en was lastig te vinden. Dit maakte het voor ons een vervelende ervaring. Daarnaast werd ons verblijf verstoord door een schreeuwende Duitse gast, wat op zich wel echt een vakantiegevoel geeft, maar niet de juiste. Ook waren er weinig faciliteiten beschikbaar. Voor ons niet meer.

Julia 24 mei 2022
Reageer
S

Enkele gebreken

De accommodatie had enkele gebreken, zoals een deur die niet goed sloot en ontbrekende voorzieningen. Het ophalen van de sleutel was verwarrend en er waren wat geluidsproblemen en tekortkomingen. De locatie daarentegen was verrassend goed en we konden in de omgeving genoeg doen. We hebben ons dus buiten het plekje niet verveeld, maar op locatie was het half half.

Sander 18 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Nieuwvliet-Bad.

Over EuroParcs Bad MeerSee

EuroParcs Bad MeerSee is gelegen te Mettenijedijk 33 in Nieuwvliet. Het park is omgeven door een schitterend natuurlandschap, waar je kunt genieten van lange wandelingen en fietstochten. Het nabijgelegen meer biedt volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen. Op EuroParcs Bad MeerSee vind je een divers aanbod aan cubes, of vakantiehuisjes. Daarnaast biedt het park verschillende faciliteiten en voorzieningen, zoals een restaurant, een zwembad, fietsverhuur, een bowlingcentrum en een animatieteam . Belangrijk om te weten is dat dit park vuurwerkvrij is, dus ook tijdens oud en nieuw. Ook zijn er in de omgeving tal van bezienswaardigheden en attracties te ontdekken, zoals gezellige dorpen, historische monumenten en prachtige natuurgebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nieuwvliet-Bad, Zeeland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/bad-meersee
  • kcc@europarcs.nl