eMatch

eMatch

3.5 reviewscore • 8 reviews
B

Teleurgesteld door eMatch

Ik heb gemerkt dat bij eMatch het concept 'hoe minder, hoe beter' zeker niet opgaat. Zonder een abonnement te nemen, voelt het alsof je handen gebonden zijn; je kan namelijk bijna niets beginnen op de site. Het lijkt wel een tactiek om je een abonnement aan te smeren, omdat de functionaliteiten voor niet-betalende leden buitengewoon beperkt zijn. Voordat je de hoofdprijs vraagt, zou het mooi zijn als je als gratis lid eerst kon ervaren wat de dienst daadwerkelijk te bieden heeft. Het gebruikersaantal is aan de lage kant en het huidige ledenbestand spreekt mij niet echt aan, waardoor het onterecht lijkt om dergelijke prijzen te eisen. Een meer genereuze benadering zou de website goed doen.

Bram 25 jul 2019
Reageer
S

Een evaluatie van voor- en nadelen

eMatch laat een goede balans zien van positieve punten en een paar nadelen. De zoekfunctie is bijzonder gedetailleerd, wat mij helpt om doelgericht te zoeken en daarmee tijd te besparen - een groot pluspunt in mijn ogen. Ook is er een ruime selectie aan potentiële partners beschikbaar. Desalniettemin, de maandelijkse bijdrage van €30 voelt als een hoge muur om te beklimmen, een kostenpost die velen, inclusief ikzelf, aan de hoge kant vinden. De website is functioneel gezien prima, maar een verlaging van de prijs naar een meer gebruikelijk tarief zou het aantrekkelijker maken, misschien een besparing van zo'n €10 maandelijks. Zo voelt het minder alsof ik voor een standaarddienst overbetaal.

Sander 1 jun 2019
Reageer
K

Eerlijkheid voorop bij eMatch

Mijn ervaring met eMatch valt op door de helderheid van hun systeem. Als betalend lid weet je dat je €30 per maand kwijt bent, en als niet-betalend lid kom je er snel achter dat je bijna niets kunt zonder te betalen. Ongeveer 90% van de functies is niet toegankelijk als je geen geld uitgeeft. Deze openheid waardeer ik enorm, vooral omdat er veel online platforms zijn die niet zo transparant zijn over hun prijzen. Het is een verademing om precies te weten wat je kunt verwachten qua kosten.

Koen 19 mei 2019
Reageer
B

Een grote tegenvaller bij eMatch

Mijn teleurstelling in eMatch is groot. Het verrast me dat er zoveel positieve recensies zijn, aangezien mijn ervaringen allesbehalve positief zijn. Het platform schept de verwachting van het vinden van een serieuze relatie, maar deze verwachtingen worden in mijn beleving niet waargemaakt. Contacten lijken in eerste instantie veelbelovend, maar er volgt zelden een echt vervolg. Deze herhaaldelijke valse starten leiden tot frustratie en teleurstelling, waardoor ik mij niet kan vinden in de lovende woorden van anderen en ik de site eerder misleidend vind.

Bas 3 mei 2019
Reageer
J

De kosten wegen niet op tegen de baten bij eMatch

Naar mijn mening zijn de kosten van €30 per maand voor eMatch niet gerechtvaardigd. Het biedt een doorsnee ervaring die je ook op andere datingplatforms kunt vinden, zonder enige unieke aspecten. Het zou gepaster zijn als de prijs zou overeenkomen met het gemiddelde van de datingmarkt, wellicht rond de €20 per maand. Zoals het nu is, voelt het alsof ik elke maand geld uitgeef zonder dat daar een toegevoegde waarde tegenover staat.

Jasper 13 apr 2019
Reageer
S

Een plezierige ervaring bij eMatch

Ik wil graag mijn positieve ervaringen over eMatch delen. Dit datingplatform heeft mij een prettige ervaring geboden, vooral door de warme en uitnodigende gemeenschap. Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld tijdens mijn interacties. Voor een bedrag van rond de €30 per maand - wat ik een redelijke prijs vind - heb ik reeds aangename mannen ontmoet, en ik houd hoop dat mijn toekomstige partner ertussen zit. Indien dat zo is, zal mijn abonnement spoedig niet meer nodig zijn, wat natuurlijk het ultieme doel is bij het aangaan van een lidmaatschap op een datingsite.

Sophie 1 apr 2019
Reageer
M

Lidmaatschap vereist betaling op eMatch

Het gratis lidmaatschap van eMatch leek in eerste instantie aantrekkelijk, maar al snel bleek dat je zonder betaling vrijwel machteloos staat op het platform. Dit vind ik een gemiste kans, aangezien liefde toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen, onafhankelijk van hun financiële positie. Wanneer je de portemonnee trekt, ontsluit eMatch een reeks aan functies die de dienst waardevol maken, maar het feit dat je moet betalen om de site echt te kunnen gebruiken, maakt het moeilijk om een volledig positieve of negatieve beoordeling te geven.

Maarten 2 mrt 2019
Reageer
D

Gericht op serieuze relaties alleen

Als je enkel op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is eMatch een aan te bevelen platform. Dit exclusieve karakter betekent echter dat het niet voor iedereen weggelegd is. Voor iemand zoals ik, die een serieuze verbintenis nastreeft, was het een geschikte keuze, maar ik besef dat dit niet voor alle singles geldt. De prijs van €30 per maand leek in het begin hoog, maar gezien het een investering kan zijn in een levenslange relatie, zou het de kosten waard kunnen zijn.

Daan 22 feb 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2023.

Over eMatch

eMatch helpt je bij het vinden van een leuke date bij jou in de regio. Dit kan ook voor een serieuze relatie zijn. Daten in je eigen regio maakt het makkelijker om een ontmoeting te regelen om elkaar beter te leren kennen. Op de website is het aantal mannen en vrouwen dat op zoek is ongeveer gelijk. Nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd kun je direct zoeken naar een leuke match. Je kunt ook doorklikken voor dating in een specifieke regio. Je profiel wordt dan in die regio extra gepromoot. Privacybescherming wordt altijd gegarandeerd door eMatch.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://ematch.online
  • info@ematch.online