EliteDating

EliteDating

2.4 reviewscore • 10 reviews
J

Gemixte gevoelens over 'Elite-Dating'

Zo'n site die zichtzelf 'elite-dating' noemt, maar eigenlijk is het meer een standaard sugar-daddy-site. Ach ja... Heb een boel van deze sites uitgeprobeerd en deze is eigenlijk wel prima. Heb echt iemand ontmoet en we hadden een leuke afspraak voor zo'n 2-3 maanden. Als je hier niet je ding vind, zijn er nog een paar goede alternatieven. Zal persoonlijk gewoon hotornot.nl proberen, heb je ook allerlei verschillende soorten mensen... Van sugar tot relatie, seks, alles

JasonO 14 jan 2024
Reageer
M

Blijf ver uit de buurt, opgelicht gevoel

Onlangs besloot ik om deze dienst uit te proberen in de hoop een connectie te maken. Hoewel ik iemand ontmoette, besefte ik al snel dat deze dienst niet bij mij paste. Na het annuleren van mijn abonnement, merkte ik dat er nog steeds geld van mijn rekening werd afgeschreven. Dit was volkomen onverwacht en gaf me het gevoel dat ik werd misleid en opgelicht. Dergelijke praktijken mogen nooit worden getolereerd in een professionele setting.

Miranda 7 jan 2021
Reageer
B

Te genereus met een ster

Toen ik me inschreef voor deze service, was ik in eerste instantie optimistisch. Ik had echter niet verwacht dat de dienst zo teleurstellend zou zijn. De matches die ik kreeg, waren vaak van grote afstand, wat het moeilijk maakte om een echte connectie te maken. Het was alsof mijn voorkeuren en criteria volledig werden genegeerd. Maar wat me het meest frustreerde, was de automatische geldafschrijving zonder mijn toestemming.

Bram 21 jan 2020
Reageer
E

Teleurstellende online ervaring

Op een dag wilde ik inloggen op de website en werd geconfronteerd met een zwart scherm. Dit duurde meer dan 24 uur. Wat nog frustrerender was, is dat er geen klantenservice beschikbaar was om het probleem aan te kaarten of om een uitleg te vragen. Ik voelde me verloren en onzeker of ik mijn investering ooit terug zou zien.

Eva 27 nov 2019
Reageer
W

Teleurstellende site-ervaring

Ik was in eerste instantie aangetrokken door de beloften van de site. Echter, ondanks het feit dat ik voor een premium abonnement had betaald, leek het alsof ik geen volledige toegang had tot alle functies, vooral het lezen van berichten. Dit deed me twijfelen aan de legitimiteit en betrouwbaarheid van de hele dienst.

Willem 3 okt 2019
Reageer
S

Niet wat het lijkt

Ik was aanvankelijk opgetogen over de beloften van Elite dating. Echter, toen ik probeerde mijn profiel bij te werken, werd ik geconfronteerd met onverklaarbare vertragingen. Ze leken wel erg efficiënt wanneer het ging om betalingen. Gezien de hoge kosten van het lidmaatschap, had ik veel beter verwacht. Kan hier niet langer bij blijven en ook anderen wil ik het liefst hier voor waarschuwen.

Sophie 25 aug 2018
Reageer
R

Gemengde gevoelens over de dienst

Ik waardeerde bepaalde aspecten van de site, zoals het gebruiksgemak. Echter, hun factureringssysteem was verwarrend. Het leek erop dat ze automatisch geld afschreven voor de volgende maand, wat niet duidelijk was aangegeven tijdens het aanmeldingsproces. De kleine lettertjes zijn wel echt klein en die leest natuurlijk nooit iemand volledig. Heel handig van Elite Dating

Roos 30 jun 2018
Reageer
M

Ongewenste financiele verrassingen

Ik was geschokt toen ik ontdekte dat er zonder mijn toestemming geld van mijn rekening was afgeschreven. Wat me nog meer verontrustte, was dat de matches die ik kreeg vaak niet eens in de buurt waren. Het voelde alsof ik werd misleid door de service en mijn tijd en geld werden verspild.

Mark 23 apr 2018
Reageer
S

Vetrouwbaar en van hoge kwaliteit

Voor mij was deze dienst een van de betere in Nederland. Ik was vooral onder de indruk van de kwaliteit van de profielen en vond dat de meeste gebruikers oprecht waren in hun zoektocht naar een partner. Ik weet dat online datingdiensten lastig zijn, wat voor veel mensen een afschrikking is, maar ik heb het gevoel dat Elite Dating een goede dienst is.

Stefan 15 nov 2017
Reageer
L

Vrij goed, maar met beperkingen

Over het algemeen had ik een positieve ervaring met de site. De service die ze boden, leek beter te zijn dan veel van hun concurrenten. Toch voelde ik dat de pool van beschikbare matches enigszins beperkt was. Ik blijf hier gewoon proberen en hopelijk komt er ooit een goede match uit, dan pas ik deze review wel weer aan!

Lucas 27 jun 2017
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over EliteDating

Elite Dating is een datingplatform waar de meerderheid van de leden hoogopgeleid is. Dit kan een pluspunt zijn als je zelf ook minimaal Hbo niveau hebt. Hoogopgeleiden voelen zich op datingsites soms niet zo thuis omdat ze er mensen ontmoeten die niet aan hun verwachtingen voldoen. Zodra je de website bezoekt word je uitgenodigd een gratis account aan te maken. Hiermee kun je vervolgens inloggen om rond te kijken. Vind je iemand met wie je nader kennis wilt maken dan kun je direct contact leggen. Wil je gebruik maken van alle diensten dan is een betaald abonnement nodig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.elitedating.nl
  • support@elitedating.nl