E-Matching

E-Matching

3.25/5.00 • 4 reviews
R

E matching zonder match

Hoe kun je een website als deze die gemaakt is voor online dating nou e matching noemen en dat terwijl de kans dat je hier ook echt een match vindt bijna 0% is als je het mij vraagt.
Ik heb me later overhalen door de naam en de mooie verhalen die hier over te vinden zijn, maar in het echt is het toch allemaal wat minder mooi dan ze doen voordoen.
Ik was erg teleurgesteld toen ik zag wat voor mannen ze hier in de aanbieding hebben.
Over het algemeen vond ik het maar een stelletje viespeuken die niet weten hoe je met een vrouw moet omgaan.
Laat ze dat eerst leren, desnoods van hun moeder en daarna mogen ze weer bij mij aankloppen, eerder niet.

Rosan 3 aug 2020
Reageer
A

Positief ervaring

Voor wie enig niveau zoekt op datinggebied is e-matching een goede website.

Adriaan 31 jul 2020
Reageer
H

Dan mag je mij gaan vertellen hoe E-matching werkt want ik krijg hier nooit een date. Je betaald wel maar je krijgt er niks voor terug. Vind het zeer matig en daarbij zijn er op andere datingsites dubbel zoveel leden. Zag dat je net een negatieve review scheef over Ourtime, hier ben ik het roerend mee eens maar met een positieve over E-matching helaas niet.

Henri 31 jul 2020
P

Dating voor hoger opgeleiden, waanzinnig vind ik dit. Discriminatie ten top en daarbij ken ik meerdere mensen die hoge diploma's hebben maar het EQ van een aardappel.
Heb liever een datingsite waarbij ze een hoog EQ aanprijzen dan IQ maar dat is mijn mening.

Professor 31 jul 2020
C

Ik begrijp niet dat er nooit een leuke man contact zoekt. Te weinig mannen? Zo verschrikkelijk ben ik echt niet.

Cinderella 3 okt 2021
C

Eerlijke website

Ik ben heel erg blij met Ematch de datingwebsite, omdat ik het een hele fijne en eerlijke website vind.
Er zijn zo veel oneerlijke datingwebsites, die misbruik maken van alle mensen die op zoek zijn naar de liefde.
Ematch is zeker niet zo ingesteld, zij willen echt dat de mensen die hierop zitten liefde vinden en dat is waar het om gaat op een datingsite.
Dus ik ben heel erg blij en heel erg dankbaar dat deze website er is.

Christa 6 jul 2019
Reageer
R

Slachtoffer ematching

Helaas slachtoffer geworden van een frauduleuze website. Wordt geen lid van deze website en neem niet de moeite om over te gaan op het betalende vip lidmaatschap! Nep, nep en nog eens nep. De klantenservice is niet bekwaam om u rechtmatig te behandelen of redelijk te woord te staan. Vermoedelijk zijn alle eerdere gegeven reacties net zo nep als de rest van de website. Doe het niet!

Rob 19 mei 2019
Reageer
C

Wat bijzonder, ik lees nu jet jou bericht en ik heb net juist zelf een review geschreven waarin ik compleet het tegenovergestelde aangeef.
Ik ben juist heel erg blij met deze website en ik heb het idee dat juist deze website heel oprecht is naar de mensen toe en dat ze er echt hun best voor doen om alle mensen een leuke metgezel te vinden.
Ik vind het dan ook heel naar om te lezen dat er ook andere ervaringen hier over zijn en dan ga ik toch weer twijfelen.

Christa 6 jul 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van september 2022.

Over E-Matching
  • Nog niet geverifieerd