E-Matching

E-Matching

2.4 reviewscore • 12 reviews
C

Teleurstellende ervaring

Deze zomer van 2023 heb ik enkele maanden als gratis lid op e-Matching gestaan. Ik heb er bewust voor gekozen om geen betalend lid te worden, omdat ik vind dat de eigenaren het niet verdienen. Mijn profiel werd ongeveer 15 keer bekeken, maar ik ontving geen enkele reactie. Er zijn ook veel inactieve en slapende profielen op de site. Ik vermoed dat e-Matching een systeem hanteert waarbij alles regelmatig wordt gereset om de indruk te wekken dat de site actiever is dan deze werkelijk is. Het tegenovergestelde is waar. Op een dag zal deze site verantwoording moeten afleggen over hun werkwijze en inkomsten. Mijn advies is dan ook om ver weg te blijven van deze site.

Claudia 12 aug 2023
Reageer
M

Gemengde gevoelens

De communicatie via deze site is goed georganiseerd, maar het recente aanbod om gratis 25 contacten te maken heeft naar mijn mening averechtse effecten gehad. Nadat ik een aantal contacten had gelegd, werd dit geblokkeerd. Na navraag bleek dat bij inschrijving wordt vermeld dat die 25 contacten binnen 10 dagen gemaakt moeten zijn. Dit had ik niet gelezen, en deze tijdsbeperking werd niet vermeld in de publieke aankondiging. Bovendien kun je niet zien of een profiel nog actief is, waardoor je reactie verloren kan gaan. Helaas lijkt dit tijdsbeperkte aanbod te leiden tot veel copy-paste reacties, wat tot teleurstellingen kan leiden. Het lijkt erop dat hier niet goed over is nagedacht.

Marjanne 4 aug 2023
Reageer
W

Weinig respons

Ik ben bijna een jaar actief op deze site, maar ik krijg nooit reacties van de vrouwen die ik benader. Ik weet niet of dit de normale omgangsvormen zijn voor hoger opgeleiden. Zelf reageer ik altijd meteen, zelfs als de reactie afwijzend is, omdat ik begrijp hoe vervelend het is om op een reactie te wachten. Maar blijkbaar is dat niet de norm op deze site. Het is behoorlijk teleurstellend. Bovendien gebeurt er over het algemeen weinig. Er zijn weinig nieuwe profielen en weinig mensen die mij benaderen, ondanks dat ik mezelf niet als onaantrekkelijk beschouw. Kortom, ik ben er niet erg tevreden mee.

Willem 16 mei 2023
Reageer
J

Beter elders proberen

Deze datingsite kan je zelfvertrouwen aantasten. Gedurende 3 weken ontving ik geen enkel bericht. Gelukkig had ik in dezelfde tijd met hetzelfde profiel me ook aangemeld bij Lexa. Daar kreeg ik zoveel reacties dat het bijna niet bij te houden was, zelfs van hoger opgeleiden. Het verschil is zo groot dat dit niet aan mijn of jouw profiel kan liggen, maar eerder aan het systeem dat e-Matching hanteert. De verplichting om direct berichten te sturen lijkt te hoogdrempelig te zijn. Laat je zelfvertrouwen niet ondermijnen door deze site en probeer elders een andere datingservice!

Johan 9 mei 2023
Reageer
E

Ongunstige ervaring

Deze website beweert gratis te zijn, maar als gratis lid kun je vrijwel niets doen. Er zijn veel klachten van mensen die klagen over inactieve profielen van vrouwen. Om te zien of de website iets voor je is, zou een gratis profiel in eerste instantie meer mogelijkheden moeten bieden, minstens voor de eerste maand of 14 dagen, zodat je tevreden kunt beslissen of je een betaald profiel wilt. Ik heb me in ieder geval weer uitgeschreven, want hier had ik niets aan.

Everart 18 dec 2022
Reageer
R

Teleurstellend

Ik had de review van 'Utrechter' (augustus 2020) gelezen voordat ik me als betalend lid aanmeldde, dus ik was gewaarschuwd. Helaas blijkt wat 'Utrechter' schreef nog steeds waar te zijn: de meeste vrouwen zijn 'slapende' gratis leden die nergens op reageren. Het is zeer frustrerend! e-Matching beweert inactieve profielen te verwijderen, maar in de praktijk gebeurt dit nauwelijks. Ik raad e-Matching aan om hun beleid met betrekking tot 'gratis' leden kritisch te heroverwegen, omdat dit betalende leden wegjaagt, en dat kan niet de bedoeling zijn.

Robert 21 jul 2021
Reageer
D

Werkt prima, enkele leuke dates gehad

Ik heb een behoorlijk aantal echte dates gehad via e-Matching, en het viel me op dat het er serieuzer aan toegaat dan op sommige andere datingsites. De profielen bieden een beter beeld en mensen zijn soms eerlijker over zichzelf. Je hoeft niet te betalen om profielen te bekijken, alleen om het initiatief (het eerste bericht naar iemand sturen) te nemen. Over het algemeen prima, maar geen 5 sterren omdat ik denk dat ze meer kunnen doen met het abonnementsgeld, al geldt dat eigenlijk voor alle datingsites.

Daan 5 apr 2021
Reageer
J

Twijfelachtige datingsite met beperkte leden

E-Matching beweert dat het een site is voor hoger opgeleide mensen, maar uit mijn ervaring blijkt dat dit niet klopt. Veel foto's zijn verouderd en ik mocht niet in mijn profiel vermelden dat mijn voorkeur uitging naar een "vriendschappelijke" relatie. Dat werd niet toegestaan, zelfs niet nadat ik had betaald. Mij werd de verdere toegang tot e-Matching geweigerd. Het censureren van mijn tekst past echt niet bij deze tijd. Tot slot vond ik het aantal leden zeer beperkt.

Jelle 22 mrt 2021
Reageer
R

E matching zonder match

Hoe kun je een website als deze die gemaakt is voor online dating nou e matching noemen en dat terwijl de kans dat je hier ook echt een match vindt bijna 0% is als je het mij vraagt.
Ik heb me later overhalen door de naam en de mooie verhalen die hier over te vinden zijn, maar in het echt is het toch allemaal wat minder mooi dan ze doen voordoen.
Ik was erg teleurgesteld toen ik zag wat voor mannen ze hier in de aanbieding hebben.
Over het algemeen vond ik het maar een stelletje viespeuken die niet weten hoe je met een vrouw moet omgaan.
Laat ze dat eerst leren, desnoods van hun moeder en daarna mogen ze weer bij mij aankloppen, eerder niet.

Rosan 3 aug 2020
Reageer
A

Positief ervaring

Voor wie enig niveau zoekt op datinggebied is e-matching een goede website.

Adriaan 31 jul 2020
H

Dan mag je mij gaan vertellen hoe E-matching werkt want ik krijg hier nooit een date. Je betaald wel maar je krijgt er niks voor terug. Vind het zeer matig en daarbij zijn er op andere datingsites dubbel zoveel leden. Zag dat je net een negatieve review scheef over Ourtime, hier ben ik het roerend mee eens maar met een positieve over E-matching helaas niet.

Henri 31 jul 2020
P

Dating voor hoger opgeleiden, waanzinnig vind ik dit. Discriminatie ten top en daarbij ken ik meerdere mensen die hoge diploma's hebben maar het EQ van een aardappel.
Heb liever een datingsite waarbij ze een hoog EQ aanprijzen dan IQ maar dat is mijn mening.

Professor 31 jul 2020
C

Ik begrijp niet dat er nooit een leuke man contact zoekt. Te weinig mannen? Zo verschrikkelijk ben ik echt niet.

Cinderella 3 okt 2021
C

Eerlijke website

Ik ben heel erg blij met Ematch de datingwebsite, omdat ik het een hele fijne en eerlijke website vind.
Er zijn zo veel oneerlijke datingwebsites, die misbruik maken van alle mensen die op zoek zijn naar de liefde.
Ematch is zeker niet zo ingesteld, zij willen echt dat de mensen die hierop zitten liefde vinden en dat is waar het om gaat op een datingsite.
Dus ik ben heel erg blij en heel erg dankbaar dat deze website er is.

Christa 6 jul 2019
Reageer
R

Slachtoffer ematching

Helaas slachtoffer geworden van een frauduleuze website. Wordt geen lid van deze website en neem niet de moeite om over te gaan op het betalende vip lidmaatschap! Nep, nep en nog eens nep. De klantenservice is niet bekwaam om u rechtmatig te behandelen of redelijk te woord te staan. Vermoedelijk zijn alle eerdere gegeven reacties net zo nep als de rest van de website. Doe het niet!

Rob 19 mei 2019
C

Wat bijzonder, ik lees nu jet jou bericht en ik heb net juist zelf een review geschreven waarin ik compleet het tegenovergestelde aangeef.
Ik ben juist heel erg blij met deze website en ik heb het idee dat juist deze website heel oprecht is naar de mensen toe en dat ze er echt hun best voor doen om alle mensen een leuke metgezel te vinden.
Ik vind het dan ook heel naar om te lezen dat er ook andere ervaringen hier over zijn en dan ga ik toch weer twijfelen.

Christa 6 jul 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over E-Matching

Als hoger opgeleide heb je wellicht wat reserveringen om je aan te melden bij een datingsite. De kans dat je mensen treft die niet bij je passen is immers groot. Bij e-Matching hebben ze dat goed begrepen. Hier kun je je alleen aanmelden als je een minimaal opleidingsniveau hebt van Hbo of universitair. De profielen worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast zijn er regelmatig leuke acties waarmee je voordelig kennis kunt maken met deze datingsite. Het doel is het vinden van een serieuze relatie. Met tools zoals standaard antwoorden op contactverzoeken worden leden gestimuleerd actief deel te nemen in de community.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.e-matching.nl
  • info@e-matching.nl