Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

4.1 reviewscore • 9 reviews
R

Geweldige vakantieplek aan de kust

Ik ben absoluut omver geblazen door deze fantastische locatie. Het huisje was knus en comfortabel, en onze hond voelde zich meteen thuis. We hebben enorm genoten van de verfrissende zeelucht, die slechts een steenworp afstand van het park verwijderd was. We kunnen niet wachten om in de zomer terug te keren en nog meer te genieten.

Rientje 5 nov 2022
Reageer
M

Huisje viel tegen

Het huis waar wij verbleven, nummer 83, was aan een renovatie toe en had dringend een grondige schoonmaakbeurt nodig. Er waren kapotte rolgordijnen, slechte matrassen, krakkemikkig raambeslag en een trapleuning waar je aan bleef plakken. Deuren waren beschadigd, kasten waren vies, de parasol was kapot en de plint in de keuken was los. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de problemen die we ondervonden. Hoewel het park prachtig is en een mooie ligging heeft, waren de huisjes in slechte staat.

Mariska Gaan 17 aug 2022
Reageer
S

Ontspannen vakantie-ervaring

We hebben een week doorgebracht in een prachtige, ruime bungalow op ongeveer 800 meter afstand van het strand. Het personeel was vriendelijk en de bungalow was perfect schoongemaakt. De bedden waren comfortabel en de inventaris was compleet, inclusief een wasmachine. Het park was rustig en had geen zwembad, winkel of amusementscentrum. We raden het zeker aan en komen graag terug.

Soof 20 nov 2021
Reageer
F

Wij komen jaarlijks terug

We hebben het weer heerlijk gehad tijdens ons verblijf in uw park. Mijn man, zoon en ik komen al enkele jaren met onze blindengeleidehond in de maanden april, mei en juni naar uw park en het is fijn dat er huisjes beschikbaar zijn die toegankelijk zijn voor bezoek met honden en ook nog dicht bij de ingang van het strand. Dit was onze eerste keer in de herfst en ondanks de situatie rondom corona was het weer geweldig. We hebben rustig aan gedaan en de drukte vermeden. Het strand, boeken en aangepaste bordspellen, zoals Carcassonne, waren voor ons heerlijk om te doen. Het park is keurig onderhouden en schoon. De rust en stilte zorgen voor een heerlijke ontspanning en hoewel een midweek kort is, is het voor ons lang genoeg om echt even uit te rusten. We komen graag weer terug.

Fam. Diefhorst 3 okt 2021
Reageer
T

Volop genieten!

Het park en het huisje waren perfect onderhouden en brandschoon. De ligging ten opzichte van de zee was ideaal. Hoewel er op het park zelf niet veel te doen was voor kinderen, was er in de omgeving meer dan genoeg keuze! Het strand, Rotterdam, Den Haag en Delft (Buytendelft) waren allemaal binnen handbereik. Vooral het geweldige zwembad in Monster en een bezoek aan Plukkerij Flamblij hebben we enorm van genoten!

Tim Kalf 28 sep 2021
Reageer
T

Complete rust bij de zee

Wat hebben we genoten van ons verblijf op dit prachtige park! De locatie was perfect, op slechts enkele minuten lopen van het strand. We hebben heerlijk kunnen uitwaaien, wandelen en vliegeren. Onze accommodatie (nummer 25) was ontzettend netjes en comfortabel. Het was van alle gemakken voorzien en had zelfs een sauna! Ook de nabijheid van Delft en Den Haag was een groot pluspunt. Het park had een serene sfeer en het personeel was uiterst vriendelijk. Absoluut een aanrader.

Thomas 13 nov 2020
Reageer
M

Gemengde gevoelens over ons verblijf

Voor een strandvakantie in Nederland was dit een redelijk park om te verblijven. Het strand was op 10 minuten loopafstand en niet te druk. Het park en de huisjes waren echter niet geweldig. Veel huisjes waren eigendom van particulieren en werden via Roompot verhuurd, waardoor er geen uniformiteit was in de inrichting en de tuinen. Onze accommodatie vertoonde gebreken, zoals kapotte rolgordijnen, slechte matrassen, gammele raambeslag en een plakkerige trapleuning. Voor kinderen was er geen grote speeltuin of animatie, maar dat vonden we niet erg vanwege de nabijheid van het strand. Onze vakantie was redelijk, maar de accommodatie kon beter.

Martin 28 aug 2020
Reageer
M

Voor herhaling vatbaar!

Het bungalowpark was prachtig aangelegd. Onze comfortabele bungalow had alle voorzieningen die we thuis ook hadden. Het park was rustig gelegen op loopafstand van het strand. Er was geen winkel of eetgelegenheid op het park, dus we moesten het park verlaten voor boodschappen of om te eten. Er was geen animatieteam voor kleine kinderen.

Michelle 13 aug 2020
Reageer
R

Prachtige locatie op loopafstand van de zee

We verbleven in een prachtige woning die van alle gemakken was voorzien. Het was een comfortabel type woning, dus geen extreme luxe, maar ook zeker geen budget comfort. Via een schelpenpad konden we eenvoudig naar het strand wandelen. Het park had schitterende huisjes en een gezellige uitstraling. Terugkomen zullen we zeker doen en kunnen we iedereen aanraden.

Rick 1 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van 's-Gravenzande.

Over Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Roompot Duynparc De Heeren van 's-Gravensande is gelegen te Nieuwlandsedijk 16 in 's-Gravenzande, nabij het strand en de duinen van de Zuid-Hollandse kust. Dit park biedt een heerlijke uitvalsbasis met voldoende faciliteiten voor jong en oud. Gasten kunnen verblijven in moderne vakantievilla's, voorzien van luxe en comfortabele voorzieningen. Het park beschikt over gezellige faciliteiten, zoals een golfbaan, vismogelijkheden en een kinderspeeltuin. Gasten kunnen heerlijk ontspannen in de groene omgeving van het park of genieten van een wandeling of fietstocht door de nabijgelegen duinen en natuurgebieden. Op korte afstand van Duynparc De Heeren van 's-Gravensande bevindt zich het gezellige centrum van 's-Gravenzande, waar gasten kunnen genieten van winkels, restaurants en terrasjes. Ook de nabijgelegen steden Den Haag en Rotterdam bieden volop mogelijkheden voor culturele uitstapjes en winkelen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • 's-Gravenzande, Zuid-Holland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zuid-holland/duynparc-de-heeren-van-s-gravensande/
  • info@roompot.nl