Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Huisje viel tegen

Het huis waar wij verbleven, nummer 83, was aan een renovatie toe en had dringend een grondige schoonmaakbeurt nodig. Er waren kapotte rolgordijnen, slechte matrassen, krakkemikkig raambeslag en een trapleuning waar je aan bleef plakken. Deuren waren beschadigd, kasten waren vies, de parasol was kapot en de plint in de keuken was los. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de problemen die we ondervonden. Hoewel het park prachtig is en een mooie ligging heeft, waren de huisjes in slechte staat.

Mariska Gaan 17 aug 2022
Reageer
F

Wij komen jaarlijks terug

We hebben het weer heerlijk gehad tijdens ons verblijf in uw park. Mijn man, zoon en ik komen al enkele jaren met onze blindengeleidehond in de maanden april, mei en juni naar uw park en het is fijn dat er huisjes beschikbaar zijn die toegankelijk zijn voor bezoek met honden en ook nog dicht bij de ingang van het strand. Dit was onze eerste keer in de herfst en ondanks de situatie rondom corona was het weer geweldig. We hebben rustig aan gedaan en de drukte vermeden. Het strand, boeken en aangepaste bordspellen, zoals Carcassonne, waren voor ons heerlijk om te doen. Het park is keurig onderhouden en schoon. De rust en stilte zorgen voor een heerlijke ontspanning en hoewel een midweek kort is, is het voor ons lang genoeg om echt even uit te rusten. We komen graag weer terug.

Fam. Diefhorst 3 okt 2021
Reageer
V

Genieten maar!

Het park Dunimar is goed onderhouden en het huisje was schoon en netjes. De ligging van het park ten opzichte van de zee is ideaal. Hoewel er weinig activiteiten zijn voor kinderen op het park zelf, zijn er in de omgeving genoeg opties beschikbaar, zoals zwemmen in de zee, bezoeken aan Rotterdam, Den Haag, Delft en de Plukkerij Flamblij. Er is ook een prachtig zwembad in Monster.

V.J Doorn 22 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van 's-Gravenzande.

Over Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • 's-Gravenzande, Zuid-Holland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zuid-holland/duynparc-de-heeren-van-s-gravensande/