Landal Zuytland Buiten

Landal Zuytland Buiten

3.5 reviewscore • 10 reviews
W

Onaangename geuren

Een leuk overzicht over een waterplas. Een schitterende verblijfsplaats. Echter, de toiletten verspreidden onaangename geuren, en er bevond zich nog rommel van de vorige gasten in een van de slaapkamers. Hoewel de deur van de vriezer kapot was, waren dit slechts kleine minpuntjes, en desondanks hebben we een zeer aangenaam verblijf gehad. Ze moeten eerst voor zorgen dat de onaangename geuren worden weggewerkt!

Walter 2 jun 2023
Reageer
F

Mooie setting

Een mooie setting met goed ontworpen verblijven. Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar bij het huis. Bij de oplevering ontbrak alle aankleding; geen vloermat voor de badkamer, afwezigheid van een toiletmat, een matige en goedkope deurmat, gebrek aan handdoeken en theedoeken. Slechts één toiletrol lag eenzaam te wachten, terwijl een verouderde magnetron/oven zijn dienst deed, maar verre van ideaal was.

Fivy 20 jan 2023
Reageer
A

In het begin onaangename geur, daarna beter

Toen we arriveerden, vingen we een onaangename geur op in de badkamer, die we toeschreven aan het rioleringssysteem. Een medewerker verscheen met desinfecterend bleekwater om het probleem aan te pakken. Echter, de geur persisteerde en bleek later afkomstig te zijn van het douchegordijn, dat niet meer aan de hedendaagse normen voldeed. Na het wassen ervan keerde de frisheid terug. Gelukkig bood de accommodatie uitstekende WiFi, een ruime koelkast en een prachtige locatie. De omgeving was schilderachtig. Hoewel in de beschrijving vermeld stond dat er twee toiletten waren, bleek er slechts één te zijn in het zespersoons huisje.

Anna 21 nov 2022
Reageer
J

Klacht wordt niet serieus genomen

Er vinden constructiewerkzaamheden plaats, en hoewel je van tevoren gewaarschuwd wordt, valt de mate van overlast toch behoorlijk tegen! De bouwactiviteiten beginnen om 7 uur, op een afstand van 50 meter van de woning. De klacht wordt niet serieus genomen door het ontvangstpersoneel. De belofte om een verlaging van de huurprijs te verkrijgen wordt niet nageleefd. Niet te geloven dat het hier zo aan toe gaat.

Jorgen 22 apr 2022
Reageer
Z

Totaal andere ambiance

Het merendeel van het park bestaat uit huisjes in particulier bezit die niet via Hoogeboom worden verhuurd. Dit zorgt voor een totaal andere ambiance vergeleken met een conventioneel vakantiepark. Afbeeldingen tonen doorgaans aanlegsteigers en loungesets, maar dergelijke voorzieningen ontbreken in de accommodaties van Hoogeboom. Hierdoor heerst er een uitzonderlijke stilte, en het is zeldzaam om mensen op het terrein te spotten.

Zion 9 aug 2021
Reageer
C

Bedden waren ongemakkelijk

Het verblijf viel wat tegen; een onhygiënische magnetron en vuile ramen waren teleurstellend. De bedden waren ongemakkelijk, wat resulteerde in een vroegtijdig vertrek. Te spreken over de locatie en de sterke wifi, maar voor ons geen herhaling vatbaar. Wat we moesten neertellen voor een week verblijf viel ons tegen. Ik ben heel erg teleurgesteld in de ervaring die ik daar heb kunnen ervaren.

Cindy 9 aug 2021
Reageer
V

Genoten van een kort verblijf

We hebben genoten van een kort verblijf op dit buitengewoon serene landgoed met talrijke prachtige wandelpaden, wat voor ons en onze viervoeter een waar genoegen was. De accommodatie bevond zich langs de uitgestrekte waterkant met een houten platform, wat zorgde voor een schitterend panorama. De verblijfplaats was keurig onderhouden. Toen we ontdekten dat er geen koffiezetapparaat was, kregen we binnen 10 minuten een splinternieuw exemplaar aangeboden bij aankomst!

Vajen 18 apr 2021
Reageer
G

Ware verademing

Een ideale toevluchtsoord! Het park biedt een moement van rust, met royale ruimte rondom de accommodatie. De verborgen schat, een inpandige traditionele sauna, ontketende een betoverende ervaring van ontspanning. De omgeving is doordrenkt met landelijke charme en uitgestrektheid. Ondanks de beperkingen door maatregelen, gaf de stilte ons een kans om te reflecteren. Hoewel de activiteiten en eetgelegenheden onbenut bleven, smeedden we onvergetelijke herinneringen aan rust en natuurlijke pracht. Een ware verademing in deze tijd.

Guno 28 mrt 2021
Reageer
B

Trap was bezaaid met haren

Geweldige locatie langs de waterkant. Echter, bij aankomst liet de netheid van het huisje te wensen over. De trap was bezaaid met haren en de ramen vertoonden vlekken aan de binnenzijde. In het verblijf waren overal webben van spinnen te vinden. De gordijnen in de slaapkamer waren zo lichtdoorlatend dat je bij zonnig weer al vroeg in de ochtend wakker werd.De slaapplaatsen zijn oncomfortabel. Op het domein bezitten veel individuen een privéverblijf.

Bas 23 feb 2021
Reageer
A

Reis naar een andere wereld

Een waar paradijs van rust! Het park, gunstig gelegen, herbergt prachtige, ruime villa's langs het water. Hier waan je je in een exotisch oord, ver weg van alles, en proef je de echte vakantiesfeer. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op het water, een speelterrein van mogelijkheden. Het was niet slechts een uitstapje, maar een reis naar een andere wereld, waar de tijd even stilstond in deze betoverende vakantie-oase.

Abbey 20 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Zuidland.

Over Landal Zuytland Buiten

Landal Zuytland Buiten is gelegen te Wevelsweg 9 in Simonshaven. Dit vakantiepark is een ideale bestemming voor waterliefhebbers, gelegen aan het water van het natuurreservaat De Bernisse. Bijna elke bungalow heeft een dek of een boothelling, waardoor gasten direct toegang hebben tot de Bernisse, een natuurreservaat met kronkelende kanalen, kleine havens en meren. Vanuit uw bungalow kunt u rechtstreeks naar het beschermde waterreservaat Het Haringvliet of het historische dorp Oud Beijerland wandelen. Landal Zuytland Buiten staat bekend om zijn vredige en rustige natuur, waardoor het een ideale thuisbasis is voor boottochten, fietstochten of wandelingen naar de Stompaardse Plas of een van de vele stranden bij de meren en beekjes in de regio. Bovendien ligt het park gunstig tussen Rotterdam en Zeeland, waardoor gasten gemakkelijk een uitstapje kunnen maken naar Rotterdam voor een dagje winkelen of een avondje uit, of naar Goeree-Overflakkee voor een wandeling langs de Brouwersdam, een terrasje in Renesse, of ontspanning op een van de stranden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zuidland, Zuid-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/zuytland-buiten
  • zuytlandbuiten@landal.com