Dutch Performance Products

Dutch Performance Products

4.1 reviewscore • 11 reviews
K

DPP Slechte producten!

Verkopen super slechte producten. Ga gewoon naar de action en je vind betere artikelen voor je auto en nog een stuk goedkoper ook. Zal hier niet kopen. Had ook dat de levering super traag was. Zal hier echt niet snel weer wat kopen! Slechte service en slechte producten. Lijkt wel kwaliteit alsof ze het uit china shippen ofzo.

Kevin 23 feb 2024
Reageer
L

Uitmuntend resultaat voor mijn renault diesel

Op advies van een goede vriend heb ik total care diesel aangeschaft, en ik wil mijn bevindingen graag delen na ongeveer 400 kilometer te hebben gereden. Het resultaat is werkelijk indrukwekkend. Mijn Renault diesel 1.6 Megane GT rijdt weer als nieuw, en het onaangename probleem van willekeurig stotteren tijdens het rijden is volledig verholpen. Dit product heeft mijn vertrouwen gewonnen, en ik beveel het ten zeerste aan aan iedereen die soortgelijke problemen ondervindt.

Laura 13 nov 2023
Reageer
J

Vlotte levering en efficiente klantenservice

Ik ben buitengewoon tevreden met de snelle levering en de doeltreffende klantenservice van Dutch Performance Products. Per ongeluk plaatste ik dezelfde bestelling tweemaal, maar na een enkele e-mail was het mogelijk om een van de artikelen te annuleren. Deze correctie werd bovendien direct verwerkt bij Klarna, wat getuigt van een prima afhandeling.

Johan 30 okt 2023
Reageer
P

Oplossing voor motormanagement probleem

Het motormanagement lampje van mijn dieselauto begon te branden, en daarom besloot ik Lindemann Total Care Diesel te gebruiken vóór het tanken. Slechts een dag later was het motormanagement lampje gedoofd, en bovendien merkte ik geen onaangename dieselgeur meer op. Hierdoor groeide mijn vermoeden dat mijn EGR-klep vervuild was, vooral nadat ik het roetfilter een week eerder had laten vervangen. Dit product heeft niet alleen mijn probleem opgelost, maar heeft me ook volledig overtuigd van zijn effectiviteit. Ik raad het ten zeerste aan aan anderen met soortgelijke problemen.

Peter 21 okt 2023
Reageer
D

Resultaten die de verwachtingen overtreffen

De resultaten van dit product hebben me op aangename wijze verrast. Mijn Iveco-bus uit 2014 kampte al geruime tijd met problemen zoals naverbranding en motorstoringen. Deze problemen resulteerden in vermogensverlies, onregelmatig lopen en een hoog brandstofverbruik. Na het gebruik van de EGR-klep reiniger en een dieselreiniger in combinatie met premium diesel, lijkt mijn bus weer als nieuw. Na nog enkele behandelingen zijn de eerder ervaren problemen en ergernissen volledig verdwenen. Dit product is absoluut het proberen waard voor iedereen die soortgelijke problemen ondervindt.

Dennis 17 okt 2023
Reageer
C

Positieve eerste indruk na gebruik

Mijn bestelling werd snel afgeleverd, en vandaag heb ik de service cleaner benzine volgens de aanbevolen instructies toegevoegd en ben ik een half uurtje gaan rijden. De resultaten lijken veelbelovend, en ik kijk uit naar morgen om te zien of de motor bij een koude start soepeler loopt. Mijn eerste indruk van dit product is zeer positief, en ik zal de effecten van de fuel system cleaner in de toekomst verder kunnen testen en evalueren.

Carla 24 sep 2023
Reageer
J

Waardering voor snelle levering en service

Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen. In eerste instantie moest de bestelsite worden aangepast omdat er geen bestellingen uit Hongarije konden worden geplaatst. Ondanks deze aanvankelijke hindernis werden de producten binnen een week al in Hongarije geleverd, wat getuigt van buitengewone klantvriendelijkheid en efficiëntie. Hartelijk bedankt!

Joost 4 sep 2023
Reageer
M

Snelle levering, maar verduidelijking over adblue

Het is een waar genoegen om te kunnen zeggen dat ik al herhaaldelijk de deuren van deze fysieke winkel heb doorlopen, en mijn ervaringen zijn altijd buitengewoon positief geweest. De kwaliteit van de producten die ze aanbieden, is simpelweg uitmuntend. Het maakt niet uit wat ik nodig heb, of het nu gaat om supplementen, fitnessapparatuur of andere sportgerelateerde benodigdheden, ik weet dat ik op deze winkel kan rekenen voor topkwaliteit. Adblue was alleen wel erg verwarrend en vereist meer uitleg.

Michel 31 aug 2023
Reageer
K

Beperkte openingstijden afhaalpunt

Mijn bestelling werd op vrijdag geplaatst en op zaterdag afgeleverd bij een afhaalpunt. Helaas had ik op zaterdag geen tijd om het pakket op te halen, en tot overmaat van ramp zijn de openingstijden van het afhaalpunt op zondag en maandag beperkt. Hierdoor zal ik nog even geduld moeten hebben voordat ik mijn producten kan bemachtigen. Ik ben erg nieuwsgierig of dit product mijn dieselproblemen zal verhelpen, met name bij een stevige acceleratie.

Kevin 14 aug 2023
Reageer
D

Uitstekende ervaring met bestelproces

De website van Dutch Performance Products is zeer gebruiksvriendelijk, met een uitgebreid assortiment en heldere toelichtingen. Het bestel-, betaal- en leverproces verliep vlot en volgens afspraak. De klantenservice via live-chat was voortreffelijk. Mijn ervaring met het bestelproces was bijzonder positief en zonder enige problemen. Ik geef een dikke 10 aan dit bedrijf en raad het aan aan anderen.

Dirk 3 aug 2023
Reageer
N

Voordeel niet geschikt voor particulieren

De prijzen lijken alleen gunstig te zijn bij zeer grote bestelhoeveelheden, wat voor particulieren niet haalbaar is. Het is niet erg klantvriendelijk dat de prijscalculatie zo'n grote marge vereist. De kosten voor toevoegingen zijn bijna verwaarloosbaar bij inkoop, dus er is ruimte voor verbetering wat betreft de prijsstelling voor individuele klanten. Dit lijkt wel heel erg geschikt als je een bedrijf hebt.

Nico 14 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Dutch Performance Products

Er zijn 11 reviews geschreven over Dutch Performance Products op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://dutchperformanceproducts.nl
  • info@dutchperformanceproducts.nl