Donald Duck

Donald Duck

3.8 reviewscore • 6 reviews
F

Lid geworden van Donald Duck magazine

Wij zijn ook weer lid geworden van Donald Duck magazine! Eerste 6 maanden voor 7,95 euro per maand, hierna is het 14,75 euro. Krijg je wekelijks een magazine thuisbezorgd! Ik spaarde ze al vanaf mijn jeugd, toen een hele tijd mee gestopt maar nu met de corona tijd moet je toch weer een hobby oppakken. Daarnaast heb ik een puber die het ook goed zal doen om wat te gaan lezen.

Fred Almeer 27 dec 2021
Reageer
S

104x Donald Duck voor 11.95 pm aanbieding

Mijn kinderen vinden de Donald Duck magazine geweldig. Ik kocht eerder de Donald Duck altijd bij de supermarkt elke week als er weer een nieuwe was. Nu via de link op deze website kreeg ik 24 maanden lang voor 11,95 per maand in totaal 104 Donald Ducks! Dat is veel voordeliger en je krijgt er ook nog 8 keer een speciale editie bij. Je kan het ook digitaal lezen maar weet niet hoe dit werkt en vind het sowieso leuker om gewoon lekker op de bank te lezen, is voor de kids ook beter. Bestel die tijdschriften natuurlijk niet voor niets. :)

Simone 6 sep 2020
J

Zo, mooie deal zeg! Ik blijf de site in de gaten houden.

Jos 23 apr 2021
T

Donald Duck ouderwets

20 jaar geleden was ik altijd lid van de Donald Duck en toen vond ik het geweldig! Maar nu ben ik veel ouder en laatst las ik bij de tandarts weer een Donald Duck in de wachtkamer en eerlijk gezegd snap ik niet zo goed wat ik hier ooit zo leuk aan heb gevonden.
Ik vind de verhalen die er in staan nu maar ouderwets en achterhaald, zo erg dat ik zelfs nog heb gekeken van welk jaartal deze editie was en het bleek dat die gewoon van 3 maanden eerder bleek te zijn dus daar kon het niet aan liggen.
Maar nee, het trekt mij nu totaal niet meer. Ik vind de verhalen niet eens perse zo grappig meer en dat terwijl ik ze vroeger hilarisch vond.

Tim 26 jul 2020
Reageer
B

Donald duck kinderjaren

Mijn halve kindertijd, vanaf mijn 8e ongeveer tot aan mijn 16e denk ik, ben ik lid geweest van de Donald Duck en hier heb ik nog steeds hele goede herinneringen aan.
Als ik ze in de winkel die liggen denk ik ook altijd terug aan deze leuke tijd, het roept toch altijd herinneringen op en dat is wel iets wat dit soort dingen met je doen.
Beetje sentimentele waarde heeft het, maar wel heel erg leuk dus.

Bram 3 mei 2020
Reageer
A

Donald duck aangeschaft

Mijn dochter vindt lezen vreselijk, ik heb al van alles geprobeerd om haar meer te laten lezen.
Zelf vond ik de Donald duck altijd heel erg leuk, dus heb ik een abonnement voor haar aangeschaft in de hoop dat zij dit ook gaat oppakken.
Maar je raad het al, dit vindt ze dus ook niet leuk.
Erg jammer, dat abonnement kan ik dus wel weer opzeggen

Annelies 26 apr 2020
Reageer
B

Donald duck jeugd sentiment

Het blad Donald duck is voor mij het ultieme jeugd sentiment. Als kind ben ik jaren lang lid geweest van de Donald duck en ik kan me nog goed herinneren hoe ik iedere week uit keek naar het moment dat die in de brievenbus zou vallen en dat ik hem dan in 1 keer uit las.

Wanneer ik een Donald duck in de winkel zie liggen dan denk ik dus ook standaard terug aan deze mooie tijden. Het brengt goede herinneringen met zich mee en ik merk dat ik er nog steeds altijd vrolijk van word.
Met zijn spannende verhalen van knabbel en babbel of de gekke fratsen die Goofy weer mee maakte, er was altijd wel iets leuks en grappigs te lezen!

Bart 1 nov 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Donald Duck

DonaldDuck.nl is een waar paradijs voor alle fans van de beroemde eend en zijn avonturen. De website biedt een schat aan vermakelijke en boeiende content, variërend van stripverhalen en puzzels tot spelletjes en nieuws over Donald Duck en zijn vrienden. Met zijn vrolijke en kleurrijke ontwerp is de website aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren. Of je nu op zoek bent naar klassieke Donald Duck-strips of nieuwere verhalen, je zult hier zeker vinden wat je zoekt. Bovendien is de website perfect voor jonge lezers, met educatieve artikelen en leuke activiteiten om hun leesplezier te bevorderen. DonaldDuck.nl is een must-visit voor alle fans, jong en oud, die willen genieten van de tijdloze avonturen van Donald Duck en zijn vrolijke wereld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://donaldduck.nl
  • support@donaldduck.nl