E

Oude Disney-films kijken met Disney Plus

Dankzij Disney Plus kan ik mijn jeugd weer helemaal beleven! Alle Disney-films en series van vroeger staan er op en ik vind het super leuk om alles terug te kijken. Mijn kids vinden het ook helemaal geweldig. Nu kunnen zij zien waar mama is mee opgegroeid. Maar ook nieuwe films, zoals Frozen vinden mijn kids helemaal geweldig.

Als je kids hebt moet je echt Disney Plus nemen. Dat is zoveel leuker voor ze dan bijvoorbeeld Netflix of Amazon Prime. Maar zoals ik in het begin al liet doorschemeren heb ik het stiekem ook voor mijzelf genomen. Ik heb al best veel films van vroeger teruggekeken. Ik vind voornamelijk oude Disney-films echt geweldig. Veel leuker dan de nieuwe films. Mijn kids zijn daar in tegen meer gecharmeerd van de nieuwe films en series, maar dat begrijp ik wel. In mijn geval is het ook echt jeugdsentiment. Mijn kids kijken ook veel Star Wars en daar heb ik dan zelf niet zoveel mee.

Kortom, als je zelf van oude Disney-films houdt en kids hebt, neem Disney Plus!!!

Emily 28 jul 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van mei 2024.

Over Disney+

Deze streamingdienst is wereldwijd een van de grootste. Disney+ is een streamingdienst voor films en series, gelanceerd door Disney. Het bedrijf biedt een uitgebreid aanbod aan films, series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Daarnaast biedt Disney+ ook originele content die exclusief beschikbaar is op het platform, waaronder series als The Mandalorian en WandaVision. Disney+ is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. Het bedrijf richt zich op gezinnen en biedt daarom ook een profieloptie voor kinderen, waarbij alleen kindvriendelijke content beschikbaar is. Disney+ is beschikbaar in verschillende landen en streeft naar wereldwijde beschikbaarheid.