B

Weinig inhoud

Ik ben nu bijna een jaar geabonneerd en het eerste half jaar was oké, maar er wordt niet genoeg nieuwe content toegevoegd. Ik denk erover om het volgende jaar over te slaan, misschien dat er dan wel genoeg nieuwe dingen bij zijn gekomen. Ik ben wel benieuwd of de prijs omhoog gaat, want op dit moment vind ik het niet meer waard dan wat ik ervoor betaal. Ik ga zeker niet naar advertenties kijken om een goedkoper abonnement te krijgen.

Botermans 18 sep 2022
Reageer
P

De app is slecht

De app heeft nogal wat verbeterpunten om op het niveau van bijvoorbeeld Netflix te komen. De homepagina is moeilijk te lezen en de informatie is lastig te vinden. Ook het spoelen gaat niet altijd even soepel. Het aanbod van de app is aardig, maar er moet nog heel wat veranderen om deze app gebruiksvriendelijker te maken. Voelt gewoon alsof de app nooit is afgemaakt.

Pjotr L 1 aug 2022
Reageer
A

Is niet de moeite waard qua aanbod

Na het bekijken van alle Star Wars-series (The Mandalorian, Boba Fett, Andor) heb ik besloten om mijn abonnement op te zeggen. Er is verder echt niets dat de moeite van het kijken waard is. Er wordt nooit iets nieuws toegevoegd. Misschien zal ik het weer voor een maand nemen als er nieuwe Star Wars-content beschikbaar is. Technisch gezien werkt de app op mijn tv prima (maar niet zo soepel en gemakkelijk als Netflix).

Anton 11 jun 2022
Reageer
A

Voelt alsof het nog niet af is

De tijd tussen het einde van de ene aflevering en het begin van de volgende aflevering is te lang. Bovendien is het lastig om te vinden waar ik gebleven ben met de afleveringen, omdat de app dit niet goed bijhoudt. Wanneer ik de app via mijn laptop op mijn tv bekijk en het automatisch doorgaat naar de volgende aflevering, wordt de volledige modus verlaten en moet ik steeds opstaan om dit weer in te stellen. Dit vind ik teleurstellend, zeker gezien het feit dat het een betaalde app is.

AD 23 apr 2022
Reageer
Q

Krijg het niet doorgezet

Er staan enkele leuke series en films op NLZIET, maar het is jammer dat je de films niet makkelijk kunt doorspoelen of terugspoelen met de streep onderaan het scherm, zoals bij het streamen via Chromecast. Het is onhandig dat je slechts tien seconden vooruit kunt spoelen, wat niet heel praktisch is.
Dus op een gegeven moment is de maat wel vol en gaan we kiezen voor iets anders.

Quinten Deersma 12 feb 2022
Reageer
E

Oude Disney-films kijken met Disney Plus

Dankzij Disney Plus kan ik mijn jeugd weer helemaal beleven! Alle Disney-films en series van vroeger staan er op en ik vind het super leuk om alles terug te kijken. Mijn kids vinden het ook helemaal geweldig. Nu kunnen zij zien waar mama is mee opgegroeid. Maar ook nieuwe films, zoals Frozen vinden mijn kids helemaal geweldig.

Als je kids hebt moet je echt Disney Plus nemen. Dat is zoveel leuker voor ze dan bijvoorbeeld Netflix of Amazon Prime. Maar zoals ik in het begin al liet doorschemeren heb ik het stiekem ook voor mijzelf genomen. Ik heb al best veel films van vroeger teruggekeken. Ik vind voornamelijk oude Disney-films echt geweldig. Veel leuker dan de nieuwe films. Mijn kids zijn daar in tegen meer gecharmeerd van de nieuwe films en series, maar dat begrijp ik wel. In mijn geval is het ook echt jeugdsentiment. Mijn kids kijken ook veel Star Wars en daar heb ik dan zelf niet zoveel mee.

Kortom, als je zelf van oude Disney-films houdt en kids hebt, neem Disney Plus!!!

Emily 28 jul 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van oktober 2023.

Over Disney+

Deze streamingdienst is wereldwijd een van de grootste. Disney+ is een streamingdienst voor films en series, gelanceerd door Disney. Het bedrijf biedt een uitgebreid aanbod aan films, series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Daarnaast biedt Disney+ ook originele content die exclusief beschikbaar is op het platform, waaronder series als The Mandalorian en WandaVision. Disney+ is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. Het bedrijf richt zich op gezinnen en biedt daarom ook een profieloptie voor kinderen, waarbij alleen kindvriendelijke content beschikbaar is. Disney+ is beschikbaar in verschillende landen en streeft naar wereldwijde beschikbaarheid.