Disney+

Disney+

5.00/5.00 • 1 review
E

Oude Disney-films kijken met Disney Plus

Dankzij Disney Plus kan ik mijn jeugd weer helemaal beleven! Alle Disney-films en series van vroeger staan er op en ik vind het super leuk om alles terug te kijken. Mijn kids vinden het ook helemaal geweldig. Nu kunnen zij zien waar mama is mee opgegroeid. Maar ook nieuwe films, zoals Frozen vinden mijn kids helemaal geweldig.

Als je kids hebt moet je echt Disney Plus nemen. Dat is zoveel leuker voor ze dan bijvoorbeeld Netflix of Amazon Prime. Maar zoals ik in het begin al liet doorschemeren heb ik het stiekem ook voor mijzelf genomen. Ik heb al best veel films van vroeger teruggekeken. Ik vind voornamelijk oude Disney-films echt geweldig. Veel leuker dan de nieuwe films. Mijn kids zijn daar in tegen meer gecharmeerd van de nieuwe films en series, maar dat begrijp ik wel. In mijn geval is het ook echt jeugdsentiment. Mijn kids kijken ook veel Star Wars en daar heb ik dan zelf niet zoveel mee.

Kortom, als je zelf van oude Disney-films houdt en kids hebt, neem Disney Plus!!!

Emily 28 jul 2021
Reageer
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van december 2022.

Over Disney+

Disney+ is een streamingdienst met de beste verhalen op een plek. Ze bieden eindeloze entertainment aan met grote titels als Disney, Marvel, Star Wars en Pixar. Van Mickey Mouse tot Iron Man, er is voor iedereen iets leuks te vinden. Gebruikers kunnen iedere film en serie downloaden om deze overal te kunnen bekijken. Streamen kan op vier apparaten tegelijk.

  • Nog niet geverifieerd