Dinnerly

Dinnerly

2.5 reviewscore • 11 reviews
M

Fijne maaltijdbox

Mijn ervaring met Dinnerly is over het algemeen positief, hoewel er enkele punten zijn waarop ze kunnen verbeteren. Dinnerly biedt een fijne maaltijdbox, maar de prijzen zijn de laatste tijd wat gestegen. Sommige producten zouden wat langer houdbaar mogen zijn, zoals kip en bosuien. Het assortiment is echter van goede kwaliteit en ik waardeer dat ze verse producten leveren.

Marloes 23 jul 2023
Reageer
H

Oplichters, verborgen abonnement constructie

Mijn ervaring met Dinnerly is zeer teleurstellend en ik zou het ten zeerste afraden om er gebruik van te maken. Ik heb hiervoor drie belangrijke redenen:

Allereerst zijn de porties buitengewoon klein. Als normale eter kom je hier zeker niet mee uit.

Daarnaast is de kwaliteit van de producten matig. De ingrediënten lijken niet vers te zijn, wat afbreuk doet aan de smaak van de maaltijden.

Tot slot, en dit is misschien wel het meest misleidende aspect, sluit je zonder duidelijke vermelding een abonnement af voor wekelijkse afname. De kosten voor de vervolgboxen zijn ook nog eens aanzienlijk hoger dan die van de eerste bestelling. Dit voelt als pure oplichting.

Mijn advies is om Dinnerly links te laten liggen en in plaats daarvan voor HelloFresh te kiezen, dat in mijn ervaring aanzienlijk beter is.

Henk 27 aug 2023
Reageer
R

Zeer matige porties

Mijn ervaring met Dinnerly is over het algemeen teleurstellend. Ik wil beginnen met de grootste klacht: de porties zijn uiterst klein. Zelfs voor twee personen ontvingen we een broccoli van slechts 190 gram en één kleine wortel. Ook de vleesporties zijn erg karig. Daarentegen lijken de koolhydraten, zoals rijst en pasta, in overvloed aanwezig te zijn. Bovendien werden veel gerechten waaruit je kunt kiezen als "premium" gepresenteerd, waarvoor je extra moet betalen. Dit vond ik teleurstellend omdat de niet-"premium" gerechten weinig variatie boden. Positief is dat de bezorging goed verliep en het bestelproces gemakkelijk was. Helaas zullen wij niet meer voor Dinnerly kiezen vanwege de teleurstellende portiegrootte en het gebrek aan variatie in de maaltijden.

Ruben 9 aug 2023
Reageer
T

1 dag bedenk tijd

Mijn ervaring met Dinnerly was allesbehalve prettig en ik wil anderen waarschuwen voor dit bedrijf. Ik wilde graag één box proberen en was blij dat ik deze met €30 korting kon bestellen. Echter, de porties bleken uiterst karig te zijn en totaal ontoereikend voor een avondmaaltijd. Wat me nog meer tegenviel, was dat je onbewust een abonnement afsluit voor wekelijkse leveringen, zonder dat dit duidelijk wordt vermeld. Toen ik de incasso op mijn bankafschrift zag, was ik geschokt. De website biedt ook geen duidelijke informatie over hoe je een bestelling of abonnement kunt annuleren. Pas na contact met de klantenservice begreep ik dat annuleren slechts tot 6 dagen van tevoren mogelijk is. Dit voelt als een oneerlijke praktijk, omdat je feitelijk maar één dag hebt om te beslissen of je door wilt gaan met Dinnerly. Mijn advies is om geen box te bestellen bij Dinnerly, omdat de prijs-kwaliteitverhouding ver te zoeken is.

Timon 2 aug 2023
Reageer
D

Geen aanrader, liever hellofresh

Mijn ervaring met Dinnerly is ronduit teleurstellend, en ik zou het niet aanbevelen. De bezorgers zijn onaangenaam, de dozen stinken extreem naar rook, en de porties zijn altijd te klein en niet goed in verhouding tot groenten en vlees. Vaak bestaan de maaltijden voornamelijk uit pasta of rijst.

De ingrediënten die je zelf moet toevoegen, zijn niet goed doordacht. Zo leveren ze wel sojasaus of ketjap manis (wat je doorgaans al in huis hebt), maar moet je zelf melk kopen. De instructies voor het koken zijn ook niet praktisch en chronologisch.

Hoewel Dinnerly misschien iets goedkoper is dan HelloFresh, laat het op veel gebieden te wensen over. Kortom, geen succesvolle ervaring.

Daniel 17 apr 2023
Reageer
S

Prima levering/eenzijdiger aanbod

Dinnerly heeft over het algemeen een goede levering. De producten zijn vers, maar soms zijn er kapotte bakjes, zoals yoghurt of crème fraîche, wat beter gecontroleerd zou moeten worden. Kip blijkt niet lang genoeg houdbaar om een week te bewaren; je moet het eerder consumeren. Wat me echter stoort, is dat er nu zoveel "plus" gerechten zijn, terwijl het aanbod in de reguliere gerechten eenzijdiger lijkt te zijn geworden. Hierdoor stijgen de kosten als je kiest voor de "plus" gerechten.

Sandra 14 jan 2023
Reageer
E

Lekker eten, goede prijs

Ik heb een geweldige ervaring gehad met Dinnerly. Het is veel goedkoper dan alternatieven en biedt weinig poespas. Helaas zijn de gerechten wel wat duurder geworden, maar dit is begrijpelijk gezien de inflatie. Er zijn echter soms problemen met de bezorgservice, waarvan Dinnerly begrijpelijk telkens van provider wisselt. Wanneer er bezorgproblemen zijn, lost Dinnerly dit altijd snel en adequaat op! Bedankt!

Eline 21 dec 2022
Reageer
E

2 boxen totaal besteld

We hebben in totaal 2 boxen besteld, maar we zijn er klaar mee. De klantenservice is slecht en lost problemen niet op, maar stuurt standaardreacties. Er zaten kippendijen in de box waarvan de houdbaarheidsdatum nog niet verstreken was, maar tijdens het bereiden rook het hele huis naar vis en was het gerecht niet eetbaar. Het antwoord van de klantenservice was: 'onze kip moet altijd een minuut luchten', zonder enige vorm van tegemoetkoming. Bovendien werden beide boxen niet op het afgesproken tijdstip bezorgd en werden ze beide keren bij de buren afgeleverd. Verder bevatten de gerechten weinig groenten en lijkt het erop dat er alles aan wordt gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Qua prijs neigt Dinnerly sterk naar de grote concurrent HelloFresh, die het veel beter voor elkaar heeft. Ik heb mijn abonnement opgezegd en ben niet van plan om terug te keren.

Esther 9 nov 2022
Reageer
R

Goede maaltijden, mits deze bezorgd worden

De maaltijden van Dinnerly zijn goed als ze worden bezorgd. Nu heb ik meerdere keren meegemaakt dat de box niet op de afgesproken dag werd geleverd. Afgelopen week kwam mijn box helemaal niet aan, vanwege "drukte" naar verluidt. De klantenservice is slecht tot niet bereikbaar, en als je antwoord krijgt, is het een standaard antwoord. Dinnerly kan nog veel leren op het gebied van communicatie. Een teleurgestelde klant.

Ronald 2 nov 2022
Reageer
A

Dinnerly algeheel ondermaats

Je betaalt wellicht minder dan voor menig ander maaltijdbox, maar je krijgt dan ook meteen een ondermaatse selectie aan voedsel. Het zijn vrij incomplete maaltijden die je voor minder geld ook zelf samen zou kunnen stellen. Alles wat Dinnerly als "leuke toevoegingen" beschouwd zijn eigenlijk juist de dingen die de maaltijd op z'n minst een beetje smaak geven, maar uiteraard wordt dat niet meegeleverd. Droge pasta's en noedels met enkel kookwater als saus en hier en daar een ministukje broccoli is in mijn boekje wel erg veel minder dan verwacht. Ook worden producten soms kapot of sterk verlept aangeleverd. Ook zet ik vraagtekens bij de koelpacks die telkens worden aangeleverd maar niet gerecycled oid. Leuk concept van Hellofresh om meer geld in eigen zak te steken, maar het daadwerkelijke predicaat van "maaltijdbox" zou ik het toch niet geven.

Alyssa 25 mei 2021
E

Slechte producten, komen half verleberd aan.
Met de dozen word gegooit, anders kunnen producten niet kapot zijn.
Bezorgers hebben geen geduld.
Zodat de doos bij Hubo gedumpt word, waar geen koeling is.
Na een paar keer dinnerly geprobeerd te hebben, ben ik gestopt met hun
Gewoon slechte kwaliteit
Overgestapt naar elders, iets duurder, maar eten ziet er beter uit, bezorging ook beter

Eleonora 4 jun 2021
M

Lekker koken zonder boodschappen te hoeven doen

Voor nog geen 3 euro per portie, krijg je verse ingrediënten voor de lekkerste maaltijden thuis bezorgd. Een half jaar geleden heb ik mij geregistreerd bij Dinnerly en ik heb geen moment spijt gehad. De ingrediënten zijn echt vers en van hoge kwaliteit. Je krijgt ook een duidelijk stappenplan om je gerecht te maken. Je moet wel een beetje van koken houden, want het zijn geen kant en klaar maaltijden. Maar dat vind ik juist zo leuk aan Dinnerly. Je hoeft niet zelf naar de supermarkt, waar vaak ook specifieke ingrediënten zijn uitverkocht. Helemaal als je wat later op de dag komt. Elke dag garantie voor een lekkere en gezonde maaltijd. De ingrediënten zitten in een gekoelde box, dus dat is ook fijn. Als je van koken houdt, maar niet van boodschappen doen, kan ik iedereen Dinnerly van harte aanbevelen. Het is ook handig als je geen inspiratie hebt, want op de site van Dinnerly staan genoeg leuke recepten.

Mariska 23 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Dinnerly

Dinnerly is een online maaltijdbox-service die zich richt op het bieden van eenvoudige, smakelijke en betaalbare maaltijden. De website biedt een breed scala aan gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn en die geschikt zijn voor verschillende smaakvoorkeuren en diëten. De kwaliteit van de ingrediënten is goed en de verpakking is milieuvriendelijk. Dinnerly is ook een van de meest betaalbare maaltijdbox-services op de markt, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor mensen die op zoek zijn naar gezonde maaltijden zonder de bank te breken. De klantenservice is behulpzaam en de website is gemakkelijk te navigeren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://dinnerly.nl
  • hoi@dinnerly.nl