Eten en drinken

Dinnerly

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Bij Dinnerly kun je gemakkelijke, betaalbare en bovendien hele lekkere maaltijden bestellen. Iedere week heb je de keus uit 12 verschillende gerechten waarbij er gebruik wordt gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten. Mocht je bijvoorbeeld een week op vakantie gaan, dan kun je de service van Dinnerly eenvoudig tijdelijk stop zetten.

Muscle Meals is van alle eten en drinken winkels de beste keuze.

Bezoek Muscle Meals


Reviews (2)

 • Alyssa

  Dinnerly algeheel ondermaats

  Je betaalt wellicht minder dan voor menig ander maaltijdbox, maar je krijgt dan ook meteen een ondermaatse selectie aan voedsel. Het zijn vrij incomplete maaltijden die je voor minder geld ook zelf samen zou kunnen stellen. Alles wat Dinnerly als "leuke toevoegingen" beschouwd zijn eigenlijk juist de dingen die de maaltijd op z'n minst een beetje smaak geven, maar uiteraard wordt dat niet meegeleverd. Droge pasta's en noedels met enkel kookwater als saus en hier en daar een ministukje broccoli is in mijn boekje wel erg veel minder dan verwacht. Ook worden producten soms kapot of sterk verlept aangeleverd. Ook zet ik vraagtekens bij de koelpacks die telkens worden aangeleverd maar niet gerecycled oid. Leuk concept van Hellofresh om meer geld in eigen zak te steken, maar het daadwerkelijke predicaat van "maaltijdbox" zou ik het toch niet geven.

  Alyssa 25 mei 2021

 • Mariska

  Lekker koken zonder boodschappen te hoeven doen

  Voor nog geen 3 euro per portie, krijg je verse ingrediënten voor de lekkerste maaltijden thuis bezorgd. Een half jaar geleden heb ik mij geregistreerd bij Dinnerly en ik heb geen moment spijt gehad. De ingrediënten zijn echt vers en van hoge kwaliteit. Je krijgt ook een duidelijk stappenplan om je gerecht te maken. Je moet wel een beetje van koken houden, want het zijn geen kant en klaar maaltijden. Maar dat vind ik juist zo leuk aan Dinnerly. Je hoeft niet zelf naar de supermarkt, waar vaak ook specifieke ingrediënten zijn uitverkocht. Helemaal als je wat later op de dag komt. Elke dag garantie voor een lekkere en gezonde maaltijd. De ingrediënten zitten in een gekoelde box, dus dat is ook fijn. Als je van koken houdt, maar niet van boodschappen doen, kan ik iedereen Dinnerly van harte aanbevelen. Het is ook handig als je geen inspiratie hebt, want op de site van Dinnerly staan genoeg leuke recepten.

  Mariska 23 mei 2021