De Witgoed Outlet

De Witgoed Outlet

3.5 reviewscore • 4 reviews
D

Goede kwaliteit en service

Ik kan alleen maar zeggen dat bij de Witgoed Outlet sprake is van nette prijzen en een hoge kwaliteit. Ze zijn heel betrouwbaar en geven de juiste informatie, e zijn echt eerlijk over wat ze verkopen. Bij de klantenservice denken ze ook heel goed met je mee en daar heb ik dan ook een fijne ervaring mee.

De leveringen zijn ook erg snel en goed. Niks op aan te merken. Vorig jaar ook al gebruik van gemaakt en toen kwamen ze later op de avond, vriendelijk en vrolijk, alles netjes afgewerkt, heel fijne mensen.

Daan vd B 12 jan 2024
Reageer
v

Troep is het..

Het enige wat ik mensen kan zeggen is niet doen want het is een louche bedrijf. Ze verkopen je gewoon rommel en dat wil zeggen dat ik meer dan 500 euro kwijt ben en waaraan. aan niks goeds in ieder geval. Mijn wasmachine doet het nog steeds niet en de machine is gewoon helemaal kapot geleverd. Er was dan ook 0 service ze waren ineens niet bereikbaar en garantie?? Dat woord kennen ze niet, nee ik kom hier niet terug. Belachelijk hoe zeje te woord staan en gewoon latenzitten

v Keulen 11 jan 2024
Reageer
Y

Goede klantenservice

Ik zou een product willen bestellen bij de Witgoed Outlet, maar ik had eerst nog een paar vragen want ik moest wel zeker weten dat de producten ook goed zouden passen bij mij qua aansluitingen enz. altijd zoveel gedoe als het mis is. Nou eerst de klantenservice benaderd en zij hebben me snel geholpen, erg vriendelijke mensen en ik sprak Lauren wat een topper. die moeten ze daar houden! Ik heb toen een bestelling geplaatst en dat was ook snel geleverd en allemaal dik in orde.

Yve 9 jan 2024
Reageer
D

Service oke maar bezorging een grote ramp

Ik kan er eigenlijk best kort over zijn, of ik nog een keer ga bestellen geen idee. Maar de service van personeel is eigenlijk wel goed en kunnen vragen ook goed beantwoorden en zijn ook vriendelijk. Het probleem zit hem in het bezorgen. Ze kwamen aan en de wasmachine stond ineens in de woonkamer. zonder iets te zeggen en weg was de verzorger, dit kan toch niet zomaar? Toch jammer dat het zo moest lopen, want afspraken komen ze dan niet na. Het kan vele malen beter en ik had ook wel een excuus verwacht maar nee.. daar wacht ik nog steeds op.

Darril 20 dec 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over De Witgoed Outlet

Ben je op zoek naar kwalitatief goed witgoed voor in huis, maar wil je niet te veel betalen? Overweeg dan eens Outlet witgoed. Hoewel deze producten lichte cosmetische schade kunnen hebben, bieden ze nog steeds de hoge kwaliteit die je gewend bent van bekende merken. Als je meer waarde hecht aan functionaliteit dan aan kleine krasjes of deukjes, dan kun je bij Outlet witgoed veel geld besparen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Op de website is er een ruime keuze aan witgoed beschikbaar, zowel nieuw als tweedehands. Zo kun je met een gerust hart een aankoop doen en besparen op je budget zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het product.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dewitgoedoutlet.nl
  • info@dewitgoedoutlet.nl