De Veluwse Hoevegaerde

De Veluwse Hoevegaerde

4.2 reviewscore ā€¢ 10 reviews
A

Dikke voldoende

Top locatie. We hadden een weekendje weg met onze honden geboekt. Het bos aan de overkant is heel mooi. Ik zou zeker nog een keer puur voor de locatie terugkomen. Het park en receptiepersoneel zijn prima. Het is heel fijn dat het zo diervriendelijk is en overal prullenbakken met poepzakjes staan. De losloopgebied voor honden is ook een pluspunt, ik zou alleen nog een hek op de brug toevoegen. Genoeg voorzieningen op de terrein. Zwembad en een speelplaats voor kinderen. Voetbal- en volleybalveld. Minigolf en een tennisbaan. Genoeg om jezelf te vermaken.

De hygiene in het huisje was rampzalig. In iedere hoek stofnesten, vingerafdrukken op de meubels, enorme spinnenweb aan de binnenkant van het raam, niet gedweilde vloeren. We hadden een huisje met een sauna geboekt en uiteindelijk toch geen gebruik van gemaakt omdat de hygiene zo verschrikkelijk was. Hopelijk zullen ze dit aanpakken.

Agathe 14 feb 2023
Reageer
A

Belachelijk 'zwembad'

Het park heeft een prachtige ligging en het is jammer dat er bij de boeking van het huisje geen vermelding is gemaakt van de sluiting van het buitenzwembad vanwege een lekkage. Dit heeft geleid tot teleurstelling bij veel mensen die specifiek voor het verwarmde buitenzwembad hadden geboekt.

Het alternatieve binnenzwembad was te klein en overvol, waardoor zwemmen op dat moment niet mogelijk was. Het is begrijpelijk dat er veel teleurgestelde huurders zijn op het park. Het is jammer dat er geen compensatie wordt geboden.

Als je dit seizoen specifiek op zoek bent naar een park met een buitenzwembad, is het wellicht beter om een andere optie te overwegen.

Arietje de Jong 4 jun 2023
Reageer
V

Eigen plank mee voor het bed

Ik kom al 20 jaar naar dit park en ga binnenkort weer. Het is heerlijk om met mijn hond direct het bos in te kunnen en lekker op avontuur te gaan. De ligging van het park is prima. Het enige minpunt zijn de slechte bedden. Ze zakken te veel in en de laatste keer heeft het me 2 maanden fysiotherapie gekost. Dit jaar neem ik zelf een plank mee in de hoop dat het helpt. Ik zou graag zien dat er iets aan de kwaliteit van de bedden wordt gedaan.

Vincent L. 8 mei 2023
Reageer
E

Geen Netflix hier

Mooie woning ,heerlijk rustig.Putten is leuk om een dagje te winkelen. Gratis WiFi op het hele park.Wij waren hier om heerlijk te kunnen uitrusten en filmpjes te kijken.Helaas lukt dat hier niet met de chromecast omdat de verbinding met KPN te slecht was om te ondersteunen.Er is ook geen Smart tv aanwezig dus films kijken op Netflix lukt hier niet tenzij je samen op je telefoon wil kijkenšŸ˜‚.

Erica R. 18 dec 2022
Reageer
V

Genoten hier in Roompot

We hebben een verblijf gehad op een park met een boerderijachtige sfeer. Er zijn goede faciliteiten, zoals een restaurant, een snackbar en zowel een overdekt als buitenzwembad. Het park ligt dicht bij bossen en de bungalows zijn in redelijke staat, hoewel sommige ouder zijn. Schoonmaak was voldoende, behalve onder een bed werden oude sokken gevonden. We zouden zeker weer terugkomen en de receptie was vriendelijk. Wel was de vertrektijd van 10 uur vroeg.

Van der Broek 28 nov 2022
Reageer
F

Fijn ontspannen

Samen met mijn twee zussen heb ik een week lang genoten van ons verblijf hier. Het huisje was gezellig en leuk ingericht, en de omgeving bood talloze mogelijkheden voor mooie wandelingen.

We willen graag twee aanraders met jullie delen: de prachtige zandsculpturen in Garderen en het sfeervolle boshuis in Drie.

We hebben zo'n geweldige tijd gehad dat we zeker nog eens terug willen komen naar deze heerlijk ruime en rustige plek. Het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam, en alles was netjes en schoon. Een absolute aanrader!

Francesca 17 nov 2022
Reageer
J

Heerlijk park

Het vakantieverblijf was buitengewoon rustig en het park zelf was prachtig, met mooie alleenstaande huisjes. De ligging was perfect voor het maken van heerlijke fietstochten of wandelingen. We hebben echt genoten van alles: de rust, de ruimte en de luxe die het verblijf ons bood. Het was een geweldige ervaring waar we met volle teugen van hebben genoten.

Jan 14 nov 2022
Reageer
D

Tegen het bos aan

De Veluwse Hoevegaerde is een mooi vakantiepark wat tegen het bos aan ligt. Als je van de natuur houdt, zit je hier goed. Wij hebben uren gewandeld en dat was echt fantastisch. Wij hadden een mooie bungalow voor 4 personen. We hadden zowel binnen als buiten voldoende privacy en de bungalow was erg netjes. Schoon en mooie meubels. Ook in de keuken was er voldoende aanwezig, dat we toch een volwaardige maaltijd konden maken. Op het park zelf zijn ook voldoende faciliteiten aanwezig. Je gaat je hier absoluut niet vervelen en mocht dit wel zo zijn kun je altijd het bos in.

Dorien 24 okt 2022
Reageer
M

Heerlijk die rust

We hebben genoten van de rust en de prachtige omgeving. Helaas was er weinig vis, alleen stekelbaarsjes. De e-bike was prima, maar jammer dat deze niet bij het huisje kon worden opgeladen. Het park bood een heerlijke rust en de omgeving was prachtig. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het museum voor oude ambachten en speelgoed in Terschuur is een aanrader. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad.

Mijnant 21 sep 2022
Reageer
C

Ruimte en rust

Dit park heeft een prettige en rustgevende uitstraling, gelegen in een schitterende omgeving. Het park zelf is goed onderhouden en schoon. Vanuit het park loop je zo de prachtige bossen in. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.

De accommodaties zijn mooi en schoon, voorzien van alles wat je nodig hebt. Zowel binnen als buiten de accommodaties is er voldoende ruimte. De medewerkers bij de receptie en in het restaurant zijn vrolijk en klantvriendelijk. We voelden ons hier echt thuis en kijken alweer uit naar ons volgende bezoek.

Chris 27 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Putten.

Over De Veluwse Hoevegaerde

Roompot De Veluwse Hoevegaerde is gelegen te Krachtighuizerweg 38 in Putten op de Veluwe. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen, omgeven door groen en voorzien van alle gemakken. Het park beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, vismogelijkheden, een kinderboerderij, sport- en speelvelden en zelfs een luchttrampoline. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen of te fietsen in het uitgestrekte natuurgebied de Veluwe, met zijn bossen, heidevelden en wildlife. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het Dolfinarium, Paleis Het Loo en het gezellige centrum van Putten. Maak mooie wandelingen of fietstochten door de bossen, spot wilde dieren in Nationaal Park De Hoge Veluwe, bezoek de gezellige steden Apeldoorn en Arnhem, of ontdek de historische kastelen en landgoederen in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Putten, Gelderland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/gelderland/de-veluwse-hoevegaerde/
  • info@roompot.nl