De Veluwse Hoevegaerde

De Veluwse Hoevegaerde

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

Tegen het bos aan

De Veluwse Hoevegaerde is een mooi vakantiepark wat tegen het bos aan ligt. Als je van de natuur houdt, zit je hier goed. Wij hebben uren gewandeld en dat was echt fantastisch. Wij hadden een mooie bungalow voor 4 personen. We hadden zowel binnen als buiten voldoende privacy en de bungalow was erg netjes. Schoon en mooie meubels. Ook in de keuken was er voldoende aanwezig, dat we toch een volwaardige maaltijd konden maken. Op het park zelf zijn ook voldoende faciliteiten aanwezig. Je gaat je hier absoluut niet vervelen en mocht dit wel zo zijn kun je altijd het bos in.

Dorien 24 okt 2022
Reageer
V

Genoten hier in Roompot

We hebben een verblijf gehad op een park met een boerderijachtige sfeer. Er zijn goede faciliteiten, zoals een restaurant, een snackbar en zowel een overdekt als buitenzwembad. Het park ligt dicht bij bossen en de bungalows zijn in redelijke staat, hoewel sommige ouder zijn. Schoonmaak was voldoende, behalve onder een bed werden oude sokken gevonden. We zouden zeker weer terugkomen en de receptie was vriendelijk. Wel was de vertrektijd van 10 uur vroeg.

Van der Broek 28 nov 2022
Reageer
M

Heerlijk die rust

We hebben genoten van de rust en de prachtige omgeving. Helaas was er weinig vis, alleen stekelbaarsjes. De e-bike was prima, maar jammer dat deze niet bij het huisje kon worden opgeladen. Het park bood een heerlijke rust en de omgeving was prachtig. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het museum voor oude ambachten en speelgoed in Terschuur is een aanrader. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad.

Mijnant 21 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2023 in de omgeving van Putten.

Over De Veluwse Hoevegaerde