De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter

2.6 reviewscore • 59 reviews
B

Weinig informatie qua visum maar goede hulp!

Hele goede site met een nog betere dienst. Ik heb hier een reis geboekt bij VakantieDiscounter, alles prima, redelijke prijs en we gaan zaterdag weg. Heb reeds alle gegevens ingevuld dus we zijn er klaar voor. Moesten alleen nog wel een visum aanvragen voor Turkije. Dit was wel slecht aangegeven maar blijkbaar als je een formulier invult op een bepaalde website, komt dat allemaal goed. Eerlijk is eerlijk, als je VakantieDiscounter opbelt, pakken ze gelijk je dossier erbij en helpen ze je prima. Zo kwam ik ook aan de website waar ik mijn gegevens moest invullen voor het visum.

Bastiaan 30 mei 2021
Reageer
E

Vakantiediscounter omboeken ivm corona lastig

Op de site staat dat je mag omboeken als je ivm corona toch niet naar de door jou gekozen bestemming wilt. Dit hebben we dan ook natuurlijk willen proberen. Helaas was dit nog zo simpel niet en de vakantiediscounter ging wel flink tegenstribbelen. Uiteindelijk wel al ons geld snel terug gekregen dus daar zijn we erg blij mee.

EV 8 jul 2020
Reageer
L

Altijd via vakantie discounter

Wij boeken al jaren elk jaar onze vakantie via vakantie discounter.
Vergeleken met andere reis organisaties is dit echt vele malen goedkoper en in de loop der jaren heeft ons dit al ontzettend veel geld bespaard en is dit echt een aanrader voor iedereen die van zon zee en strand (vlieg) vakanties houdt.

Lars 29 apr 2020
Reageer
A

Slechtste maatschappij ooit

Na onze tussenvlucht gemist te hebben, niet onze schuld, lieten ze ons achter op de luchthaven. 60 euro taxikosten en 48 euro telefoonkosten. Daarna werd beweerd dat we hen niet verwittigd hadden totdat ik letterlijk een screenshot stuurde van de historiek van de telefoon. Geen enkele compensatie, eindeloos van kastje naar de muur gestuurd. Klantenservice een dikke 0/10, nooit meer, waardeloos !!!!

Annelore 19 feb 2020
S

Ben ik het 100% mee eens, klantenservice helpt je werkelijk nergens mee. Je krijgt vooraf enkele mails toegestuurd waar vaak ook nog dingen missen, dan bel je ze op en ze hebben geen idee waar je het over hebt. Belachelijk bedrijf.

Simar 19 feb 2020
A

Vakantie Discounter heel slecht

Heel slecht personeel die je werkelijk nergens mee willen helpen. Je ziet overal op Schiphol logo's van De Vakantie Discounter maar wij hebben hier 1 keer een vakantie mee gedaan en dat gaan we nooit weer doen. De klantenservice die geen idee heeft wat ze moeten doen en werkelijk niemand helpt je. Ik raadt iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.

Angelique 24 jan 2020
Reageer
S

Minder keus

De vakantiediscounter biedt van alles aan, maar het is vooral gericht op hotels en dergelijke en daar is niet iedereen naar op zoek.
Dus als dit is wat je altijd doet op vakantie dan zit je hier zeker goed en dan is er voor ieder land ook wel wat moois te vinden.
Maar als je echt iemand bent die van kamperen en dergelijke geniet, dan denk ik niet dat iets boeken via de vakantiediscounter handig is.
Ik had hier zelf nooit zo over na gedacht omdat wij echt hotelgangers zijn en toen raadde ik dit dus aan aan een vriendin van mij en zij gaf mij terug dat dit niet hun manier van vakantie vieren is.

Suzan 5 aug 2019
Reageer
C

Beste aanbieder

Vakantiediscounter is en blijft voor mij de beste vakantie aanbieder die er is, ik vind het werkelijk een ideale website! Het enige wat ik hoef te doen is wat informatie invullen over waar ik naartoe wil op vakantie en met hoeveel personen en dergelijke en de website doet dan voor mij de rest.
Ik filter hem dan vaak ook nog even op det onderdeel prijs van laag naar hoog, zodat ik niet al die absurde bedragen boven aan mijn lijst heb staan.
En zo vind ik altijd een mooie vakantie jaar de plaats van bestemming die ik in gedachten had voor de beste prijs die er te vinden is. Ik doe dit al jaren zo en ik zie hier ook niet snel verandering in komen.

Cornelis 9 jul 2019
S

Voor ons werkt dit ook heel prettig. Ik begin wel altijd op tijd met boeken, want anders loop je de kans dat de datum waar jij naar zoekt niet meer beschikbaar is en dat zou toch jammer zijn!
Wij hebben dat wel eens gehad namelijk en dan wordt je genoodzaakt om naar een ander hotel te gaan of op een ander tijdstip en dan baal je toch behoorlijk dat je hier niet eerder aan begonnen was, zodat je gewoon naar de plek en op de tijd had kunnen gaan die jullie in gedachten hadden.
Nadat wij dit één keer hebben meegemaakt, zorgen wij er eigenlijk altijd voor dat we hier ruim op tijd mee zijn.

Suzan 5 aug 2019
S

Spam mails de vakantie discounter

Bestel geen vakantie bij de Vakantie Discounter, je wordt dood gegooid met mails. Vooraf aan de vakantie is het wel leuk, je krijgt mails van wat je moet doen, handige tips en ga zo maar door. Net voor je vakantie krijg je nogmaals allerlei tips en links in de mail waar de Vakantie Discounter nog meer door casht bijvoorbeeld parkeeropties bij het vliegveld waarvan je vliegt. Eenmaal in het hotel aangekomen en vrijwel iedere dag vanaf dan krijg je mails over wat je allemaal kunt doen, terwijl je reisaanbieder ook in de ochtend bij je hotel langskomt en alles uitlegt wat er mogelijk is qua activiteiten en dergelijke. De mails zijn dus zinloos en daarbij ongewenst. Dan ben je weer thuis, fijne vakantie achter de rug, je denkt overal van af te zijn maar nee hoor, weer mails. Hoe was je vakantie? Kan je ons een beoordeling geven? Het houdt niet op!
Het is een grote spam bende kan ik u verzekeren, geen zaken mee doen!

Sebastiaan Oosting 16 jun 2019
C

Dit hoeft lang niet altijd vervelend te zijn die mails vind ik, want het lijkt wel alsof vakantiediscounter precies weet waarbij graag naar toe gaat of nog naar toe zou willen en daar krijg ik dan ook mails over ten minste. Ik heb aan de hand van deze mails ook wel eens ideeen op gedaan over een volgende vakantie, dus jij vindt dit misschien heel erg prut maar ik ben er over het algemeen vaak juist wel blij mee en heb er ook echt wel wat aan.

Cornelis 9 jul 2019
R

meer keuze op vakantiediscounter

Ik vind juist dat deze vergelijkingssite, zoals ze het hieronder noemen, een uitkomst. Als je bij een normale reisaanbieder gaat dan geeft die je alleen de opties die hun aanbieden en daarmee klaar. Op de VakantieDiscounter krijg je alle opties dus kan je uit alle reisaanbieders kiezen en gemakkelijk vergelijken. Persoonlijk ga ik altijd naar deze site omdat je meer keuze hebt en qua prijs maakt het niets uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
R

Om nog even iets bij te voegen: de website is echt super, overzichtelijk en ziet er waanzinnig uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van mei 2024.

Over De Vakantiediscounter

De VakantieDiscounter (onderdeel van Elmar Travel Group) begon in 2000 in Arnhem en is uitgegroeid door zich volledig te richten op goedkope vakanties. In de beginperiode belde een team van medewerkers elke dag met de reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen waarmee ze samenwerkten om de beste vakantiedeals te vinden. En eigenlijk doen ze dat nog steeds, maar nu is er veel meer geautomatiseerd en werken ze vanuit Amsterdam. Het team streeft er nog steeds naar om de meest voordelige vakantieaanbiedingen te verzamelen. Met hun geautomatiseerde systemen en ervaring in de branche kunnen ze een breed scala aan goedkope vakanties aanbieden aan hun klanten. Bij de VakantieDiscounter staat betaalbaarheid centraal, zodat iedereen kan genieten van een geweldige vakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.vakantiediscounter.nl
  • klantenservice@vakantiediscounter.nl