De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter

2.8 reviewscore • 52 reviews
S

Spam mails de vakantie discounter

Bestel geen vakantie bij de Vakantie Discounter, je wordt dood gegooid met mails. Vooraf aan de vakantie is het wel leuk, je krijgt mails van wat je moet doen, handige tips en ga zo maar door. Net voor je vakantie krijg je nogmaals allerlei tips en links in de mail waar de Vakantie Discounter nog meer door casht bijvoorbeeld parkeeropties bij het vliegveld waarvan je vliegt. Eenmaal in het hotel aangekomen en vrijwel iedere dag vanaf dan krijg je mails over wat je allemaal kunt doen, terwijl je reisaanbieder ook in de ochtend bij je hotel langskomt en alles uitlegt wat er mogelijk is qua activiteiten en dergelijke. De mails zijn dus zinloos en daarbij ongewenst. Dan ben je weer thuis, fijne vakantie achter de rug, je denkt overal van af te zijn maar nee hoor, weer mails. Hoe was je vakantie? Kan je ons een beoordeling geven? Het houdt niet op!
Het is een grote spam bende kan ik u verzekeren, geen zaken mee doen!

Sebastiaan Oosting 16 jun 2019
C

Dit hoeft lang niet altijd vervelend te zijn die mails vind ik, want het lijkt wel alsof vakantiediscounter precies weet waarbij graag naar toe gaat of nog naar toe zou willen en daar krijg ik dan ook mails over ten minste. Ik heb aan de hand van deze mails ook wel eens ideeen op gedaan over een volgende vakantie, dus jij vindt dit misschien heel erg prut maar ik ben er over het algemeen vaak juist wel blij mee en heb er ook echt wel wat aan.

Cornelis 9 jul 2019
R

meer keuze op vakantiediscounter

Ik vind juist dat deze vergelijkingssite, zoals ze het hieronder noemen, een uitkomst. Als je bij een normale reisaanbieder gaat dan geeft die je alleen de opties die hun aanbieden en daarmee klaar. Op de VakantieDiscounter krijg je alle opties dus kan je uit alle reisaanbieders kiezen en gemakkelijk vergelijken. Persoonlijk ga ik altijd naar deze site omdat je meer keuze hebt en qua prijs maakt het niets uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
R

Om nog even iets bij te voegen: de website is echt super, overzichtelijk en ziet er waanzinnig uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van december 2023.

Over De Vakantiediscounter

De VakantieDiscounter (onderdeel van Elmar Travel Group) begon in 2000 in Arnhem en is uitgegroeid door zich volledig te richten op goedkope vakanties. In de beginperiode belde een team van medewerkers elke dag met de reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen waarmee ze samenwerkten om de beste vakantiedeals te vinden. En eigenlijk doen ze dat nog steeds, maar nu is er veel meer geautomatiseerd en werken ze vanuit Amsterdam. Het team streeft er nog steeds naar om de meest voordelige vakantieaanbiedingen te verzamelen. Met hun geautomatiseerde systemen en ervaring in de branche kunnen ze een breed scala aan goedkope vakanties aanbieden aan hun klanten. Bij de VakantieDiscounter staat betaalbaarheid centraal, zodat iedereen kan genieten van een geweldige vakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.vakantiediscounter.nl
  • klantenservice@vakantiediscounter.nl