De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter

2.0 reviewscore • 29 reviews
S

Spam mails de vakantie discounter

Bestel geen vakantie bij de Vakantie Discounter, je wordt dood gegooid met mails. Vooraf aan de vakantie is het wel leuk, je krijgt mails van wat je moet doen, handige tips en ga zo maar door. Net voor je vakantie krijg je nogmaals allerlei tips en links in de mail waar de Vakantie Discounter nog meer door casht bijvoorbeeld parkeeropties bij het vliegveld waarvan je vliegt. Eenmaal in het hotel aangekomen en vrijwel iedere dag vanaf dan krijg je mails over wat je allemaal kunt doen, terwijl je reisaanbieder ook in de ochtend bij je hotel langskomt en alles uitlegt wat er mogelijk is qua activiteiten en dergelijke. De mails zijn dus zinloos en daarbij ongewenst. Dan ben je weer thuis, fijne vakantie achter de rug, je denkt overal van af te zijn maar nee hoor, weer mails. Hoe was je vakantie? Kan je ons een beoordeling geven? Het houdt niet op!
Het is een grote spam bende kan ik u verzekeren, geen zaken mee doen!

Sebastiaan Oosting 16 jun 2019
Reageer
C

Dit hoeft lang niet altijd vervelend te zijn die mails vind ik, want het lijkt wel alsof vakantiediscounter precies weet waarbij graag naar toe gaat of nog naar toe zou willen en daar krijg ik dan ook mails over ten minste. Ik heb aan de hand van deze mails ook wel eens ideeen op gedaan over een volgende vakantie, dus jij vindt dit misschien heel erg prut maar ik ben er over het algemeen vaak juist wel blij mee en heb er ook echt wel wat aan.

Cornelis 9 jul 2019
R

meer keuze op vakantiediscounter

Ik vind juist dat deze vergelijkingssite, zoals ze het hieronder noemen, een uitkomst. Als je bij een normale reisaanbieder gaat dan geeft die je alleen de opties die hun aanbieden en daarmee klaar. Op de VakantieDiscounter krijg je alle opties dus kan je uit alle reisaanbieders kiezen en gemakkelijk vergelijken. Persoonlijk ga ik altijd naar deze site omdat je meer keuze hebt en qua prijs maakt het niets uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
Reageer
R

Om nog even iets bij te voegen: de website is echt super, overzichtelijk en ziet er waanzinnig uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
C

VakantieDiscounter is een vergelijkingssite

Ik heb hetzelfde meegemaakt als de review die hieronder is geplaatst door Bastiaan. Dit komt omdat de Vakantiediscounter niet zelf de reis regelt maar je doorverbind naar een echte reisorganisatie. Je moet de Vakantiediscounter zien als een affiliate netwerk van alle reisopties van alle reisaanbieders. Hierdoor krijg je soms niet alle informatie en ga zo maar door. Moet wel zeggen dat er enorm veel bedrijven zijn zoals deze die andere reizen van reisbureaus aanbieden maar ga gewoon naar de D-reizen of Corendon site, dan krijg je de beste service. Wat je ook kan doen is via de VakantieDiscounter, of een soortgelijke website, want in principe is het een veredelde vergelijkingssite, vergelijken waar je de beste prijs hebt, dan naar de betreffende aanbieder haar website gaan (zoals dus Corendon, D-Reizen, Alltours, etc) en daar de reis boeken.

Wat de VakantieDiscounter doet is prima, vergelijken van reizen. Hierom 3 sterren. Hier boeken is echter niet handig zoals uitgelegd.

Cornelis 30 mei 2019
Reageer
B

Weinig informatie en geen hulp

Hele slechte site met een nog slechtere dienst. Ik heb hier een reis geboekt bij VakantieDiscounter, alles prima, redelijke prijs maar ik ga zaterdag weg en ik heb nu (2 dagen van te voren) nog steeds niet alle gegevens. Er stond in een mail dat informatie ingaande een visum (voor turkije) nog zou komen maar tot op heden dus nog niets ontvangen, heel gek. Heb er ook al heen gemaild paar dagen terug, zonder gehoor. Morgen ook hemelvaartsdag dus dan zullen ze ook wel niet reageren, bagger. Laatste keer dat ik mijn vakantie heb geboekt bij de VakantieDiscounter! Wees gewaarschuwd. Nu mag ik, door een stommiteit van het bedrijf zelf, een uur in de rij staan voor een visum aanvraag terwijl dat ook via internet kan via een link, die de VakantieDiscounter dus moet regelen. Weet overigens niet 100% zeker of ik een visum nodig heb dus dat komt er ook nog eens bij, informatief en helpende scoort deze reisorganisatie een 0,00.

Bastiaan 30 mei 2019
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van februari 2023.

Over De Vakantiediscounter

Op zoek naar een fijne vakantie maar je weet nog niet waar naar toe? De vakantieDiscounter kan je hier goed bij helpen. De VakantieDiscounter werkt met veel reisorganisaties samen om zo een enorm aanbod tentoon te kunnen stellen.

Ben je toe aan een verre reis naar bijvoorbeeld Curacao, of een autovakantie net over de grens? Zonvakantie, wintervakantie, misschien een stedentrip? Werkelijk alles is mogelijk. Op het laatst even een last minute pakken voor een super prijs? Ja, zelfs dit kan.