De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter

1.75/5.00 • 24 reviews
R

Zo slecht

Ze reageren helemaal niet meer als de reis is geboekt.
Had gevraagd voor medische assistentie op schiphol wat echt noodzakelijk was.
Hebben ze pas op gereageerd toen ik op mijn bestemming was.
Wat een amateurs daar bij vakantiediscounter…….
En bellen lukt ook al helemaal niet.
Na een half uur wordt automatisch de verbinding verbroken.

Richard 11 sep 2022
Reageer
F

bij annulering reis smeken om je geld

Vakantie geboekt via vakantiediscounter naar Portugal. Tot zo ver goed.
Transavia annuleert de retourvlucht en mij wordt aangeboden daarm de reis volledig te annuleren met teruggave van geld Zo gedaan. Daarna gaat het geld terugstorten niet automatisch. Ik ben ondertussen 10 dagen verder en 5 mails. Elke keer zegt men dat er iets nog in werking moest worden gezet, en dat het enkele dagen duur. Ondertussen wacht ik op mijn geld om een vervangende vakantie te boeken en heb nog slechts 2 weken

Fv Loon 31 aug 2022
Reageer
R

onbetrouwbaar

Wij wachten al 3 maanden op een reactie van de Vakantiediscounter. je mag een half uur in de wachten worden gezet, maar antwoorden/terugbel verzoeken niets helpt. Voor mij is dit de laatste vakantiereis via De Vakantiediscounter. Ik ga wel weer terug naar hert reisbureau op de hoek, daar kun je even binnen lopen met vragen.

R. Hendriks 23 aug 2022
Reageer
M

Onbetrouwbaar bedrijf dat afspraken niet nakomt

Wij zijn genoodzaakt onze reis te wijzigen ivm het kopen van een huis. We waren al vanaf 07.06.2022 bezig met het wijzigen van onze reis. Op aanraden van Vakantiediscounter hadden we in juni zelf de vlucht terug gewijzigd, voor een bijbetaling van 310 euro. Het hotel en transfer zijn nog niet gewijzigd. Vakantiediscounter is telefonisch moeilijk of niet bereikbaar en per mail reageren ze niet. Als ik dan eindelijk iemand te pakken krijg, krijg ik alleen maar te horen dat ik geduld moet hebben, tot dat ik een reactie krijg.

Vorige week kwam doodleuk de mail binnen vanuit Vakantiediscounter dat ze vanwege de drukte onze reis niet meer kunnen wijzigen, ook al hebben we het ruimschoots op tijd aangegeven. Eerder gemaakte afspraken over het wijzigen van de vlucht, en dat zij vervolgens de rest regelen, was dus 1 grote leugen.

Kortom, we gaan nu 8 dagen op vakantie ipv 15 dagen tegen een meerprijs van 310 euro! Ook hebben we nu geen transfer terug naar het vliegveld en informeren ze ons hotel niet. Die hebben we dus zelf maar gemaild dat we korter verblijven.

Nu maar de rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld want hier laten wij het niet bij zitten.

We zouden toch wel graag voorpret aan onze vakantie willen hebben, maar het brengt alleen maar ellende met zich mee.

Wij gunnen Vakantiediscounter in de toekomst geen enkele euro meer uit onze portemonnee. Bij volgende vakanties maar mooi wat meer betalen voor een betrouwbare reisorganisatie.

Mark 15 aug 2022
Reageer
J

Ongelooflijk teleurstellende klantenservice

Vanaf eind augustus probeer ik de reis naar Portugal (5 deelnemers) voor twee personen i.v.m. een echtscheiding te annuleren.
Na talloze keren bellen (waarvan de wachttijd tussen de 1,5 tot 3uur), mailen en berichten achterlaten. Elke keer komen de medewerkers van de klantenservice met excuses dat het zo druk is en dat ze het gaan regelen. Inmiddels vind de reis over 2 dagen plaats en nog steeds is de deelannulering niet rond.
Vanmorgen weer telefonisch contact opgenomen, deze keer met een andere toon en daarna werd de hoorn erop gegooid door medewerker Isis. Na opnieuw proberen te bellen, is mijn nummer geblokt en krijg ik bericht dat het netwerk bezet is. Ik kom niet meer in het menu en de verbinding wordt gelijk al verbroken.

Ik weet niet wat voor spel jullie denken te spelen, maar dit is een teleurstellende manier van klantenservice en ik zal het hier zeker niet bij laten zitten. Ik blijf jullie lastigvallen en slechte reviews overal achterlaten tot de vakantie eindelijk deels is geannuleerd.

Voor iedereen die dit leest: NOOIT boeken bij de vakantiediscounter, want de klantenservice is moeilijk bereikbaar, zwaar teleurstellend en onfatsoenlijk!!!

Wil je iets wijzigen of annuleren in je boeking, moet je minimaal 2 maanden van te voren al beginnen met contact opnemen!!!!!!!

Jennifer 12 okt 2021
Reageer
M

TOTAAL GEEN service reageren niet

Het maakt niet uit hoe vaak je contact opneemt met een vraag. JE KRIJGT GEWOON GEEN ANTWOORD. Nog nooit zoiets mee gemaakt. Ik ben meer dan een maand voor vertrek begonnen met contact opnemen omdat we het reisgezelschap moesten aanpassen. Het lukt niet om een reactie te krijgen. Het enige dat ik krijg is bevestigingen van ontvangst van de vraag. Ik hoop niet dat de vakantie net zo slecht zal zijn als de service.

Monique 11 okt 2021
Reageer
P

vakanties niet te boeken

Veel vakanties zijn niet te boeken, of er gaat tijden de boeking wat mis. Het is echt waardeloos.
Het lijkt goedkoop, maar is het niet. Jammer !!
Nu al meerde keren een vakantie naar Frankrijk proberen te boeken en steeds geeft het systeem aan dat deze aanbieding niet voor mijn gezelschap geld.

Peter 28 sep 2021
Reageer
A

Waardeloos van Vakantiediscounter

k raad iedereen die op een leuke en prettig vakantie willen hebben om van VakantieDiscounter AF TE BLIJVEN . Dé VakantieDiscounter is waardeloos. Ze komen hun afspraken en belofte absoluut niet na. Naar het betaling van het vakantie wordt je aan de lot gelaten.
Fatsoenlijk en goed communiceren kunnen ze absoluut niet. Als je naar hun klantenservice probeerde te bereiken, moet je langer dan één uur wachten. Als je uiteindelijk een medewerken kan sprken, krijg je iemand die vaak niets van weet en de vragen niet kunnen beantwoorden!
Wij hebben het vakantie inclusief het transfer naar het hotel geboekt. Helaas naar het betaling hebben we het vakantie exclusief het transfer gekregen . Het is ons niet gelukt om hen te overtuigen dat inclusief het transfer geweest, ook als we naar hun eigen website verwezen waar nog steeds staat dat het vakantie inclusief het transfer is.

Wij hebben een 4 starren hotel geboekt de eerste 4 foto’s zijn de foto’s dat op het website van VakantieDiscounter staat. De rest zijn helaas de foto’s wat we bij ons bestemming hebben aangetroffen. het was een ramp . Insecten, vocht aan de muren moffen lucht hangt in het kamer, smerige kamer en kapotte stopcontacten. Wij zijn daar geen één minuut gebleven en moeten in het midden van de nacht wegrennen en naar andere hotel zoeken. Om 04:30 uur in de ochtend hebben we een hotel gevonden en onze vakantie daar geboekt en betaald.

Als we het zogenaamde het contactpersoon dat we VakantieDiscounter hebben gekregen proberen te bellen , wordt daar niet opgenomen, uiterlijk wordt het telefoon naar Nederland doorgeschakeld. Wij hebben een Japanse medewerker aan het telefoon gekregen die geen één woord Nederlands spreekt. in het engels moesten we haar de situatie uitleggen. Zij zou het reservering bij het smerige ( 4 starren ) hotel gaat annuleren naar het ontvang van de foto’s dat we voor het kamer hebben gemaakt. dat heeft ze ontvangen en een bevestigen verstuurd. Toch hebben we van VakantieDiscounter tot heden en naar 4 weken geen rectie gekregen. Wij hebben een klacht bij geschillencommissie om onze gelijk te hebben en het geld terug te krijgen. wat een gedoe. Nogmaals kijk goed uit en af blijven van VakantieDiscounter als je een fijne vakantie willen hebben.

Abbas 13 sep 2021
Reageer
D

Onbereikbaar en complete waanzin daar

Dit is echt de grootste misstap die je kunt zetten. Ze annuleren een vakantie, daarna krijg je alsnog de reisbescheiden opnieuw toegestuurd waardoor je contact zoekt erover en is niemand bereikbaar. Na paar dagen krijg je dan een onvriendelijk en onbegripvol antwoord en achteraf blijkt dat ze zelfs nog kosten inhouden voor een reis die door hun is geannuleerd ! Dit is ronduit schandalig ! Ik zal nooit meer het risico nemen hier iets te boeken, ze zijn onbereikbaar en oneerlijk.

Dave 3 sep 2021
Reageer
P

Onbetrouwbaar en onbereikbaar

Een dag voor vertrek verandert Vakantiediscounter het hotel in een heel ander en minder hotel. Ook geen 18+ waarop het hotel was geselecteerd. Dit via een kort mailtje. Vervolgens nagenoeg onbereikbaar. Na uren in de wacht eindelijk contact - antwoord kwam neer op “bekijk het maar.” Wel hebben ze tijd om reviews bij dit soort sites in de gaten te houden en proberen ze eraf te krijgen. Ontzettend slecht.

Philip 26 aug 2021
Reageer
S

onbeschofte waardeloze service Vakantiediscounter

Verschrikkelijke service bij de vakantiediscounter.
Diverse mails gestuurd waarop niet of onvolledig wordt gereageerd, betaald voor niet bestaande ruimbagage mogelijkheid, dochter zit ineens op andere terugvlucht met minder bagage dan bij boeking opgegeven. Telefonisch nauwelijks bereikbaar en als je eindelijk iemand aan de lijn hebt, weigeren ze je te helpen en wordt je onbeschoft behandeld. Moet maar op mail wachten. Die kwam dus juist niet! BOEK NOOIT BIJ VAKANTIEDISCOUNTER!

S.H. 12 aug 2021
Reageer
p

super afhandeling van Vakantiediscounter

December 2019 vakantie geboekt naar Spanje, door Vakantiediscounter zelf geannuleerd door Covid19.
Voucher geldig tot 29 Mei 2021, geen vakantie geboekt maar geld terug gevraagd.
30 Mei stond het geld op onze rekening echt SUPER!!

onze volgende vakantie weer bij Vakantiediscounter!
een dikke 10.

pippi 12 jun 2021
Reageer
a

ik hoor van andere dat ze helemaal geen geld terug krijgen hoe zit dat dan?

ad 17 jul 2021
P

Dat is heel apart, wij zijn heel correct geholpen en zoals ik al zei geld keurig overgemaakt door de vakantie discounter.

Pippi 17 jul 2021
n

vakantiediscounter geeft foute informatie&bedriegt

Een jaar geleden een vakantie naar egypte geboekt bij vakantiediscounter. Toen we daar waren en hoorde dat er een kans was dat we door Covid niet terug konden vliegen meteen meerdere malen contact opgenomen met vakantiediscounter waar ons verteld werd dat er geen problemen waren en onze vlucht gewoon door ging. Toen we op het vliegveld aankwamen hoorde we dat we toch niet aan boord van onze vlucht mochten. Samen met de contact persoon van alltours (bedrijf waar vakantiediscounter mee samenwerkt) uiteindelijk een vlucht terug weten te boeken via turkish airlines omdat vakantiediscounter op geen enkele manier bereikbaar was. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en hebben we nogsteeds geen van de extra kosten vergoed gekregen terwijl het probleem volledig ontstaan is doordat vakantiediscounter verkeerde informatie gaf en vervolgens niet bereikbaar was om dit probleem op te lossen.

nick 8 mrt 2021
Reageer
N

Klantenservice is telefonisch onbereikbaar. Meerdere dagen al aan het proberen, meer dan 1 uur in de wacht en op verschillende tijdstippen geprobeerd. Kwam er niet door dus geen contact gehad. Ook geen reactie op bericht via de contactpagina of FB.
Voor ons nooit meer boeken bij VakantieDiscounter!

Niek 12 jul 2021
E

Vakantiediscounter omboeken wegens corona moeilijk

Op de site staat dat je mag omboeken als je ivm corona toch niet naar de door jou gekozen bestemming wilt. Op 21 juni jl. omboekingsverzoek van onze zomervakantie Tenerife naar wintersport gemaild naar de Vakantiediscounter. Reminders gestuurd. Volgende week begint onze bouwvakvakantie. Nog geen enkele reactie gehad! We kunnen nu ook niets anders boeken of weg. De reis uiteraard wel al moeten betalen. Schandalig dat Vakantiediscounter telefonisch niet bereikbaar is! Het moet toch mogelijk zijn extra medewerkers in te zetten. Onze reis is via TUI. TUI is wel bereikbaar, maar kan ons niet helpen. Dat wordt NOOIT MEER boeken bij Vakantiediscounter. Volgens mij wachten ze gewoon tot het te laat is en dan moeten we tegen onze wens het vliegtuig in terwijl we recht hebben op omboeking. Als we onverhoopt Corona oplopen, houden we Vakantiediscounter bij deze vast verantwoordelijk.

EV 8 jul 2020
Reageer
f

iedereen waarschuwen voor VakantieDiscounter

hallo ,
ik wil iedereen verwittigen om nooit met reisorganisatie vakantiediscounter in zee te gaan . alles lijkt normaal zolang je ze niet nodig hebt , maar als je ze nodig hebt sta je er helemaal alleen voor.
dit is onze story dat we meemaakten en we nog steeds kriebels van krijgen.
Dit was mijn eerste mail naar vakantiediscounter.
hoi vakantiediscounter medewerker,

Wij hebben jammerlijk nog niks gehoord van jullie omwille voor een
terug gave of een tegemoetkoming van onze reis dat we vroegtijdig moesten
beeindigen vanuit egypte : we hadden geboekt voor het hotel jaz aquaviva
van 14 maart tot 28 maart onder het
Boekingsnummer: K15N566 ,
Reserverings/boekingsnummer:7017028
maar op maandag 23 maart moesten we al naar huis vanwege coronavirus en vanaf zaterdag 21 maart
was het hotel al in lockdown , alleen nog wat eten en enkele dranken waren
nog beschikbaar , geen animatie of sfeer was er nog in het hotel.bijna alle werknemers hebben het hotel moeten verlaten.Het was zo stil of iets.
We hebben zekers 20 keer naar vakantiediscounter gebeld (dat ook een pak geld koste) maar kregen steeds een voicemail.Plots kregen we toch iemand aan de lijn en de vrouw zei lakoniek , dat een duitse maatschappij onze operator was ben-tour.Ik zei dat kan niet we hebben bij jullie geboekt.Ja en toen stonden we daar.Wij hebben de belgische ambassade gebeld om ons te helpen om ons thuis te brengen.Daags nadien kwam er uit het niets een ben-tour man en die zei dat we morgen moesten vertrekken , maar niet naar het voorbestemde luchthaven amsterdam waar onze wagen stond maar dat we gingen landen in dusseldorf.Ja we waren al blij dat we egypte konden verlaten maar dan kwam het volgende probleem hoe geraken we van dusseldorf naar amsterdam omdat daar onze wagen stond.Voila weeral kosten 180 euro voor 2 tickets.Uiteindelijk zijn we toch thuis geraakt maar voelen ons compleet bedrogen.We hebben de maatschappij al vele keren aangeschreven om toch een tegemoetkoming te krijgen voor de week die we vroeger naar huis moeten gaan zijn en onze treintickets en smart.Maar daar reageren ze zelfs niet op.Gewoon schandalig en mensen we waren niet alleen zo waren nog vele mensen die in de kou stonden
Dus mensen wij hopen dat jullie er toch goed gaat over nadenken om vakantiediscounter als reisorganisatie te nemen.Want tijdens uw reis kan er van alles thuis gebeuren en dan begint pas de misere.

Met de vriendelijke groeten

van franky mercy en ines de vos

franky 12 jun 2020
Reageer
L

Altijd via vakantie discounter

Wij boeken al jaren elk jaar onze vakantie via vakantie discounter.
Vergeleken met andere reis organisaties is dit echt vele malen goedkoper en in de loop der jaren heeft ons dit al ontzettend veel geld bespaard en is dit echt een aanrader voor iedereen die van zon zee en strand (vlieg) vakanties houdt.

Lars 29 apr 2020
Reageer
A

Slechtste maatschappij ooit

Na onze tussenvlucht gemist te hebben, niet onze schuld, lieten ze ons achter op de luchthaven. 60 euro taxikosten en 48 euro telefoonkosten. Daarna werd beweerd dat we hen niet verwittigd hadden totdat ik letterlijk een screenshot stuurde van de historiek van de telefoon. Geen enkele compensatie, eindeloos van kastje naar de muur gestuurd. Klantenservice een dikke 0/10, nooit meer, waardeloos !!!!

Annelore 19 feb 2020
Reageer
S

Ben ik het 100% mee eens, klantenservice helpt je werkelijk nergens mee. Je krijgt vooraf enkele mails toegestuurd waar vaak ook nog dingen missen, dan bel je ze op en ze hebben geen idee waar je het over hebt. Belachelijk bedrijf.

Simar 19 feb 2020
A

Vakantie Discounter heel slecht

Heel slecht personeel die je werkelijk nergens mee willen helpen. Je ziet overal op Schiphol logo's van De Vakantie Discounter maar wij hebben hier 1 keer een vakantie mee gedaan en dat gaan we nooit weer doen. De klantenservice die geen idee heeft wat ze moeten doen en werkelijk niemand helpt je. Ik raadt iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.

Angelique 24 jan 2020
Reageer
S

Minder keus

De vakantiediscounter biedt van alles aan, maar het is vooral gericht op hotels en dergelijke en daar is niet iedereen naar op zoek.
Dus als dit is wat je altijd doet op vakantie dan zit je hier zeker goed en dan is er voor ieder land ook wel wat moois te vinden.
Maar als je echt iemand bent die van kamperen en dergelijke geniet, dan denk ik niet dat iets boeken via de vakantiediscounter handig is.
Ik had hier zelf nooit zo over na gedacht omdat wij echt hotelgangers zijn en toen raadde ik dit dus aan aan een vriendin van mij en zij gaf mij terug dat dit niet hun manier van vakantie vieren is.

Suzan 5 aug 2019
Reageer
C

Beste aanbieder

Vakantiediscounter is en blijft voor mij de beste vakantie aanbieder die er is, ik vind het werkelijk een ideale website! Het enige wat ik hoef te doen is wat informatie invullen over waar ik naartoe wil op vakantie en met hoeveel personen en dergelijke en de website doet dan voor mij de rest.
Ik filter hem dan vaak ook nog even op det onderdeel prijs van laag naar hoog, zodat ik niet al die absurde bedragen boven aan mijn lijst heb staan.
En zo vind ik altijd een mooie vakantie jaar de plaats van bestemming die ik in gedachten had voor de beste prijs die er te vinden is. Ik doe dit al jaren zo en ik zie hier ook niet snel verandering in komen.

Cornelis 9 jul 2019
Reageer
S

Voor ons werkt dit ook heel prettig. Ik begin wel altijd op tijd met boeken, want anders loop je de kans dat de datum waar jij naar zoekt niet meer beschikbaar is en dat zou toch jammer zijn!
Wij hebben dat wel eens gehad namelijk en dan wordt je genoodzaakt om naar een ander hotel te gaan of op een ander tijdstip en dan baal je toch behoorlijk dat je hier niet eerder aan begonnen was, zodat je gewoon naar de plek en op de tijd had kunnen gaan die jullie in gedachten hadden.
Nadat wij dit één keer hebben meegemaakt, zorgen wij er eigenlijk altijd voor dat we hier ruim op tijd mee zijn.

Suzan 5 aug 2019
S

Spam mails de vakantie discounter

Bestel geen vakantie bij de Vakantie Discounter, je wordt dood gegooid met mails. Vooraf aan de vakantie is het wel leuk, je krijgt mails van wat je moet doen, handige tips en ga zo maar door. Net voor je vakantie krijg je nogmaals allerlei tips en links in de mail waar de Vakantie Discounter nog meer door casht bijvoorbeeld parkeeropties bij het vliegveld waarvan je vliegt. Eenmaal in het hotel aangekomen en vrijwel iedere dag vanaf dan krijg je mails over wat je allemaal kunt doen, terwijl je reisaanbieder ook in de ochtend bij je hotel langskomt en alles uitlegt wat er mogelijk is qua activiteiten en dergelijke. De mails zijn dus zinloos en daarbij ongewenst. Dan ben je weer thuis, fijne vakantie achter de rug, je denkt overal van af te zijn maar nee hoor, weer mails. Hoe was je vakantie? Kan je ons een beoordeling geven? Het houdt niet op!
Het is een grote spam bende kan ik u verzekeren, geen zaken mee doen!

Sebastiaan Oosting 16 jun 2019
Reageer
C

Dit hoeft lang niet altijd vervelend te zijn die mails vind ik, want het lijkt wel alsof vakantiediscounter precies weet waarbij graag naar toe gaat of nog naar toe zou willen en daar krijg ik dan ook mails over ten minste. Ik heb aan de hand van deze mails ook wel eens ideeen op gedaan over een volgende vakantie, dus jij vindt dit misschien heel erg prut maar ik ben er over het algemeen vaak juist wel blij mee en heb er ook echt wel wat aan.

Cornelis 9 jul 2019
R

meer keuze op vakantiediscounter

Ik vind juist dat deze vergelijkingssite, zoals ze het hieronder noemen, een uitkomst. Als je bij een normale reisaanbieder gaat dan geeft die je alleen de opties die hun aanbieden en daarmee klaar. Op de VakantieDiscounter krijg je alle opties dus kan je uit alle reisaanbieders kiezen en gemakkelijk vergelijken. Persoonlijk ga ik altijd naar deze site omdat je meer keuze hebt en qua prijs maakt het niets uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
Reageer
R

Om nog even iets bij te voegen: de website is echt super, overzichtelijk en ziet er waanzinnig uit.

Rene Vogels 30 mei 2019
C

VakantieDiscounter is een vergelijkingssite

Ik heb hetzelfde meegemaakt als de review die hieronder is geplaatst door Bastiaan. Dit komt omdat de Vakantiediscounter niet zelf de reis regelt maar je doorverbind naar een echte reisorganisatie. Je moet de Vakantiediscounter zien als een affiliate netwerk van alle reisopties van alle reisaanbieders. Hierdoor krijg je soms niet alle informatie en ga zo maar door. Moet wel zeggen dat er enorm veel bedrijven zijn zoals deze die andere reizen van reisbureaus aanbieden maar ga gewoon naar de D-reizen of Corendon site, dan krijg je de beste service. Wat je ook kan doen is via de VakantieDiscounter, of een soortgelijke website, want in principe is het een veredelde vergelijkingssite, vergelijken waar je de beste prijs hebt, dan naar de betreffende aanbieder haar website gaan (zoals dus Corendon, D-Reizen, Alltours, etc) en daar de reis boeken.

Wat de VakantieDiscounter doet is prima, vergelijken van reizen. Hierom 3 sterren. Hier boeken is echter niet handig zoals uitgelegd.

Cornelis 30 mei 2019
Reageer
B

Weinig informatie en geen hulp

Hele slechte site met een nog slechtere dienst. Ik heb hier een reis geboekt bij VakantieDiscounter, alles prima, redelijke prijs maar ik ga zaterdag weg en ik heb nu (2 dagen van te voren) nog steeds niet alle gegevens. Er stond in een mail dat informatie ingaande een visum (voor turkije) nog zou komen maar tot op heden dus nog niets ontvangen, heel gek. Heb er ook al heen gemaild paar dagen terug, zonder gehoor. Morgen ook hemelvaartsdag dus dan zullen ze ook wel niet reageren, bagger. Laatste keer dat ik mijn vakantie heb geboekt bij de VakantieDiscounter! Wees gewaarschuwd. Nu mag ik, door een stommiteit van het bedrijf zelf, een uur in de rij staan voor een visum aanvraag terwijl dat ook via internet kan via een link, die de VakantieDiscounter dus moet regelen. Weet overigens niet 100% zeker of ik een visum nodig heb dus dat komt er ook nog eens bij, informatief en helpende scoort deze reisorganisatie een 0,00.

Bastiaan 30 mei 2019
Reageer
Beste vliegvakantie aanbieders

Dit zijn de beste vliegvakantie aanbieders van september 2022.

Over De Vakantiediscounter

Op zoek naar een fijne vakantie maar je weet nog niet waar naar toe? De vakantieDiscounter kan je hier goed bij helpen. De VakantieDiscounter werkt met veel reisorganisaties samen om zo een enorm aanbod tentoon te kunnen stellen.

Ben je toe aan een verre reis naar bijvoorbeeld Curacao, of een autovakantie net over de grens? Zonvakantie, wintervakantie, misschien een stedentrip? Werkelijk alles is mogelijk. Op het laatst even een last minute pakken voor een super prijs? Ja, zelfs dit kan.

  • Nog niet geverifieerd